Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...

Η ερώτηση είναι λίγο ειδικευμένη, αλλά σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία στο θέμα. Σχεδιάζω ένα περιοδικό, τίποτε το ιδιαίτερο, το μεγαλύτερο μέρος καλύπτεται από απλά κείμενα του office, αραιά και που θα υπάρχουν μερικές φωτογραφίες. Μέχρι σήμερα το πιο απλό, εύχρηστο και σε ελληνικά δωρεάν πρόγραμμα που έχω και χρησιμοποιώ είναι το publisher του office, το οποίο όμως όταν έρχεται η ώρα της σελιδοποίησης (να "ρίξω" το κείμενο του word στις σελίδες του), χρειάζεται πολύ ψιλοδουλειά και χρόνο. 

Μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει εάν υπάρχει κάποιο free πρόγραμμα στα ελληνικά, ευκολότερο και με περισσότερες δυνατότητες; Να σημειώσω πως όταν τελειώσει η σελιδοποίηση, θέλω να γίνει μετατροπή του συνόλου σε pdf ή σε flip book ή και στα δύο. Υπάρχει πιθανόν και η λύση να γραφτούν όλα απευθείας στο word και μετά να γίνει η μεατροπή σε pdf, αλλά μάλλον έτσι η εμφάνιση δεν θα θυμίζει καθόλου περιοδικό...

Ευχαριστώ πολύ :-)

Δημοσ.

Δωρεάν (open source) γνωρίζω το Scribus, μόνο που δεν ξέρω αν έχει εξελληνισμένο περιβάλλον εργασίας (νομίζω όχι) και αν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα (δηλ. συλλαβισμό και ορθογραφικό έλεγχο). Πάντως πρέπει να έχει περισσότερες δυνατότητες από το Publisher -  παρεμπιπτόντως, το Publisher είναι δωρεάν, όπως αναφέρεις; Νομίζω πως όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...