johny.keha Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Φέρε τα παλιά σου games ή την παλιά σου κονσόλα, μάθε την αξία τους & πάρε καινούργια ή κέρδισε έκπτωση για οποιοδήποτε άλλο προϊόν επιθυμείς! Βρες επίσης μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων παιχνιδιών & παιχνιδομηχανών σε απίστευτες τιμές! αυτό το πρόγραμμα ισχύει για PUBLIC SEVEN SPOTS συμφέρει ρε μάγκες? για να πάρω κάνα XBOX PS4 πιο οικονομικά ? ενα PS3 έχω το πρώτο με αρκετα παιχνιδια μεχρι και watch dogs
KiriosD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Θα στα πάρουν για πολύ χαμηλή τιμή πιστεύω, δε μπορώ να σου πω ακριβώς πόσο αλλά σε γενικές γραμμές δε συμφέρει.
qwerty_123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Βαλε καλυτερα καμια αγγελια εδω. Περισσοτερα θα βγαλεις.
Donacgreece Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αξίζει μόνο αν θέλεις κάποια χρήματα άμεσα. Διαφορετικά βάλε μια αγγελία εδώ. Όλο και κάτι πάρα πάνω θα πάρεις.
fakiris31 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 για να καταλαβεις το destiny που είχα ρωτήσει το έπερνε μώλις είχε βγει με την ζαλατίνα 35 ευρώ και πούλαγε τα μεταχηρισμένα 55 η 60 δεν θυμάμαι ακριβός edit : για ps4
nalx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 public και seven δεν δίνουν καθόλου καλές τιμές και πουλάνε φαρμακείο.Είχα ρωτήσει για κάποια παιχνίδια 3ds στα public και οι τιμές για απόσυρση ήταν εξευτελιστικές, τλκ δεν τους έδωσα τίποτα.Απο όσο έχω ψάξει, τίς καλύτερες τιμές στην πιάτσα για απόσυρση κονσόλας/παιχνιδιού ή ανταλλαγή, απο καταστηματα τις κάνει το Game explorers στην Πανόρμου.
dreaming123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αν είναι να τις δώσεις σε οποιοδήποτε μαγαζί καλύτερα σε αυτή τη τιμή που στα παίρνει να τα βάλεις μια αγγελία σίγουρα θα δεις ενδιαφέρον άμεσα!
Socratis_g Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 καλύτερα αγγελία. πχ σκεφτόμαι για το drive club. και να έδινα το killzone. μου το αγοράζουν 10 ευρώ (λολ) και μου πουλάνε το driveclub 70. αρα βγάζω απο την τσέπη μου 60. οταν μπορώ να το βρω στα 55 ευρώ και να κρατήσω και το killzone ή να το βάλω εδώ αγγελία 15 ευρώ. πραγματικά δε συμφέρει, καλύτερα να τα κάψεις παρά να τα δώσεις στις τιμές που θέλουν. αυτοί δεν είναι ιδιώτες για να τα κρατήσουν για την πάρτη τους. εταιρίες είναι που θα τα μεταπουλήσουν και θέλουν να βγάλουν κέρδος.
cousins15 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Nba 2k16,Madden NFL 16 στα Seven Σκεφτομαι να δωσω το Nba 2k16 Jordan edition και το Madden NFL 16 στα Seven για να μου κανει επτωση στο NBA 2K17 ..αξιζει να τα δωσω.? τι ποσο λετε να μου κοψει.?
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Οχι δεν αξιζει για 3 λογους. 1)Τα Seven γενικα θα στα παρουν τα παιχνιδια πολυ φθηνα(σε σχεση με το να τα εβαζες σε αγγελιες 2)Δεν σου δινουν χρηματα πισω αλλα εκπτωση/πιστωτικο,αρα σε αναγκαζουν να αγορασεις παλι απο αυτους που οδηγει στο 3)Εχουν την ακριβοτερη τιμη της αγορας στο εν λογω παιχνιδι https://www.skroutz.gr/s/9192037/NBA-2K17-PS4.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα