Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέρε τα παλιά σου games ή την παλιά σου κονσόλα, μάθε την αξία τους & πάρε καινούργια ή κέρδισε έκπτωση για οποιοδήποτε άλλο προϊόν επιθυμείς! Βρες επίσης μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων παιχνιδιών & παιχνιδομηχανών σε απίστευτες τιμές!

αυτό το πρόγραμμα  ισχύει για PUBLIC SEVEN SPOTS 

συμφέρει ρε μάγκες?

για να πάρω κάνα XBOX PS4 πιο οικονομικά ? 

ενα PS3 έχω το πρώτο με αρκετα παιχνιδια μεχρι και watch dogs 

Δημοσ.

Θα στα πάρουν για πολύ χαμηλή τιμή πιστεύω, δε μπορώ να σου πω ακριβώς πόσο αλλά σε γενικές γραμμές δε συμφέρει.

Δημοσ.

για να καταλαβεις το destiny που είχα ρωτήσει το έπερνε μώλις είχε βγει  με την  ζαλατίνα 35 ευρώ και πούλαγε τα μεταχηρισμένα  55 η 60 δεν θυμάμαι ακριβός 

edit : για ps4

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

public και seven δεν δίνουν καθόλου καλές τιμές και πουλάνε φαρμακείο.
Είχα ρωτήσει για κάποια παιχνίδια 3ds στα public και οι τιμές για απόσυρση ήταν εξευτελιστικές, τλκ δεν τους έδωσα τίποτα.
Απο όσο έχω ψάξει, τίς καλύτερες τιμές στην πιάτσα για απόσυρση κονσόλας/παιχνιδιού ή ανταλλαγή, απο  καταστηματα τις κάνει το Game explorers στην Πανόρμου.

Δημοσ.

Αν είναι να τις δώσεις σε οποιοδήποτε μαγαζί καλύτερα σε αυτή τη τιμή που στα παίρνει να τα βάλεις μια αγγελία σίγουρα θα δεις ενδιαφέρον άμεσα!

Δημοσ.

καλύτερα αγγελία. πχ σκεφτόμαι για το drive club. και να έδινα το killzone. μου το αγοράζουν 10 ευρώ (λολ) και μου πουλάνε το driveclub 70. αρα βγάζω απο την τσέπη μου 60.

οταν μπορώ να το βρω στα 55 ευρώ και να κρατήσω και το killzone  ή να το βάλω εδώ αγγελία 15 ευρώ.

πραγματικά δε συμφέρει, καλύτερα να τα κάψεις παρά να τα δώσεις στις τιμές που θέλουν. αυτοί δεν είναι ιδιώτες για να τα κρατήσουν για την πάρτη τους. εταιρίες είναι που θα τα μεταπουλήσουν και θέλουν να βγάλουν κέρδος.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Nba 2k16,Madden NFL 16 στα Seven

Σκεφτομαι να δωσω το Nba 2k16 Jordan edition και το Madden NFL 16 στα Seven για να μου κανει επτωση στο NBA 2K17 ..αξιζει να τα δωσω.? τι ποσο λετε να μου κοψει.?

Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει για 3 λογους.

1)Τα Seven γενικα θα στα παρουν τα παιχνιδια πολυ φθηνα(σε σχεση με το να τα εβαζες σε αγγελιες

2)Δεν σου δινουν χρηματα πισω αλλα εκπτωση/πιστωτικο,αρα σε αναγκαζουν να αγορασεις παλι απο αυτους που οδηγει στο

3)Εχουν την ακριβοτερη τιμη της αγορας στο εν λογω παιχνιδι https://www.skroutz.gr/s/9192037/NBA-2K17-PS4.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...