nikos903 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μπες paypal να δεις τι σου γράφει, άμα έκανε αυτό την μετατροπή παίρνει πολύ πράμα και δεν θα έχεις το υπόλοιπο που λες.... 1€ είναι η Πειραιώς για φόρτιση prepaid... Τουλάχιστον χθες τόσο πήρε....
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Στην πειραιως εχει 2 ευρουδακια η κάθε φορτιση Σορρυ 1-3 γραφει http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/kartes/propliromenes-kartes/piraeus-prepaid-reloadable-card 1
carrypizza Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Επαναφόρτιση 1% επί του ποσού φόρτισης, ελάχιστη χρέωση: € 1, μέγιστη χρέωση: € 3 αρα 9 Χ 1/100 = 0.9 ευρω αλλα επειδη ελαχιστη χρεωση = 1 ευρω τοτε για τα 9 ευρω πληρωνω 9+1 = 10 τα οποια και εδωσα αρα αυτο που λες για τα 2 ευρω δεν ισχυει
Silverage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ωρaία, στο paypal έχεις βάλει να κάνει μετατροπή αυτόματα σε ευρώ; Αν ναι, σε έσκισε.
carrypizza Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 οχι δεν εχω πειραξει τιποτα στο paypal και δεν ξανα ειχα ποτε τετοιο προβλημα με τα λεφτα και τις αγορες παντα μου εφταναν
carrypizza Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 δεν μου εχει ξανασυμβει τιποτα παρομοιο και τα λεφτα σχετικα ισα ισα τα εβαζα αντε 1 ευρω το πολυ παραπανω τελικα οι αγορες ηταν με δολαρια σε ευρω αλλα και παλι δεν εχει διαφορα αυτο
nikos903 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μπήκες paypal να δεις τι σου τράβηξε μετά την μετατροπή ή ακόμα; Η paypal πάντα έγδερνε... Απο τότε που την θυμάμαι, βρες άλλαξε την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα.
carrypizza Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 εγω τι αγορες απτο ebay δεν τις εκανα με paypal ειχε και απο κατω επιλογη να βαλω σκετη την καρτα
Johny Q Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ωρaία, στο paypal έχεις βάλει να κάνει μετατροπή αυτόματα σε ευρώ; Αν ναι, σε έσκισε. τι εννοείς;
Silverage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Όταν πας να πληρώσεις σε ξένο νόμισμα στο μετατρέπει σε ευρώ αυτόματα αλλά έχει σκατά ισοτιμία και νομίζω κρατάει και αυτό κάτι παραπάνω έτσι σου βγαίνει ακριβότερα. Μια φορά μου είχε φάει 3-4 ευρώ μέχρι που το πήρα χαμπάρι και το άλλαξα.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 τι εννοείς; Τι εννοείς τι εννοεί Μετατροπή νομίσματος κάνει ή το paypal ή η κάρτα σου(τράπεζα)
Silverage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Για να δεις τι είναι επιλεγμένο κάνε login και πήγαινε My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources -> Conversion Options Πρέπει να το αλλάζεις για κάθε κάρτα που έχεις συνδέσει ξεχωριστά.
kfyros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 δεν δέχονται prepaid όλα τα sites.Μήπως δεν έχεις ξανακάνει με αυτήν στο συγκεκριμένο σάιτ; Ή κι αυτό ήταν στο ebay. Καλά και τι πήρες με 1 και κάτι ευρώ; Τσίχλες; Μεταφορικά δε χρεώνει;
zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 δεν δέχονται prepaid όλα τα sites. Μήπως δεν έχεις ξανακάνει με αυτήν στο συγκεκριμένο σάιτ; Ή κι αυτό ήταν στο ebay. Καλά και τι πήρες με 1 και κάτι ευρώ; Τσίχλες; Μεταφορικά δε χρεώνει; Κι όμως στο ebay έχει πολλα πράγματα με κάτω από 1€ που τα στέλνουν και με δωρεάν μεταφορικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα