^BOOMBOOM Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 επειδή έχω χάσει επαφή με την αγορά θα ήθελα την συμβουλή σας. θέλω να αγοράσω 2 υπολογιστές και θέλω μια αξιοπρεπή mb για Athlon με καλές απιδόσεις/ εξοπλισμό σε λογικό κόστος και άλλη μια η οποία να είναι όσο το δυνατόν φθηνότερη (για duron μαλλον) και απροβλιμάτιστη. περιμένω τις προτάσεις σας merci 8)
deathlok Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 duron??kala exeis teleftea tis times ton cpu den axizei na pareis duron me tipota tha paris enan xp.gia kali tha paris kati me to nforce2 kai gia ftini kati tis via!
backgman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Prin 2-3 meres phra mia MSI K7N2 Delta-L me NForce2 me 105? gia ena filo, poly kalh kai aksiopisth. Vevaia me liga parapano ? mporeis na pareis Abit pou ego nomizo einai oi pio aksiopistes (mazi me asus, alla anevainoun poly ta ?).
^BOOMBOOM Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Και εγω στο δικπο μου MSI έχω και μπορεώ να πώ πως είμαι ευχαριστημένος. τελικά με βλέπω να παίρνω εγώ καινούριο και να δώσω το δικό μου με τον 1600άρη athlon. ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.