paularas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 2 ερωτήσεις. σήμερα το βράδυ το ξεκινάω. ισχύει ότι μόνο sayan αξίζει να κάνεις αλλιώς γίνονται όλα πολύ δύσκολα? και τέλος, διάβασα ότι δεν μπορείς να το πάρεις σερί να το τερματίσεις μιας και απο ένα σημείο και μετά οι npc/ enemies δυναμόνουν τόσο που θέλει grind μπας και μπορέσεις να τους φας
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω αν χρειάζεται να έχεις μόνο Saiyan, πάντως είναι οι μόνοι φυσικά που μπορούν να βάλουν (Ultimate) SSJ ή SSJ2 transformation. Αν και εκτός του εφέ και της χαράς ότι μπορείς να σπαμάρεις για κάμποση ώρα την άλλη ultimate, δεν βρήκα τρελή διαφορά. Για grinding, ναι, θέλει λιγουλάκι, οπότε θα κάνεις τα Parallel Quests. E, ξύλο έχει παντού, οπότε μην σε νοιάζει.
omghi2u Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 κ εγω namekian εκανα! ωραιο μεχρι στιγμης, κουναγα τα αφτια μου απο την χαρα μολις εμαθα οτι θα εβγαινε επιτελους ενα db game στο pc!
>-Nosakos<- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Με ssj2 το οποίο εκτός ότι δίνει μπόνους dmg έχεις και free ultimates, οπότε κάποιες δύσκολες αποστολές μπορείς άνετα να τις τελειώσεις σπαμάροντας το. Αλλά άμα μείνεις απο juice μετά τρώς το ξύλο της ζωής σου. Πάντως μιας και τώρα ξεκινάω με 2ο ήρωα έχω να πώ οτι οι sayans κάνουν το πιο πολύ dmg απο όλους αλλά ψοφάνε πολύ εύκολα (και ιδιαίτερα άμα σου τελειώσει το ssj) , glass cannon φάση. 2 ερωτήσεις. σήμερα το βράδυ το ξεκινάω. ισχύει ότι μόνο sayan αξίζει να κάνεις αλλιώς γίνονται όλα πολύ δύσκολα? και τέλος, διάβασα ότι δεν μπορείς να το πάρεις σερί να το τερματίσεις μιας και απο ένα σημείο και μετά οι npc/ enemies δυναμόνουν τόσο που θέλει grind μπας και μπορέσεις να τους φας Ναι τα τελικα side-quest θέλουν farm καθώς αντιμετωπίζεις πολλους δυνατους ήρωες ταυτόχρονα και πρέπει να αντέχεις λίγο άλλά και να έχεις αρκετό ki/stamina.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Με ssj2 το οποίο εκτός ότι δίνει μπόνους dmg έχεις και free ultimates, οπότε κάποιες δύσκολες αποστολές μπορείς άνετα να τις τελειώσεις σπαμάροντας το. Αλλά άμα μείνεις απο juice μετά τρώς το ξύλο της ζωής σου. Σωστός! Αν δεν έχεις power-up, μόλις το ki πάει στο 0, πέφτει στο 0 και το stamina. Και αν πας να κάνεις power-up και δεν έχεις support, το ΑΙ (που και με support, πάλι να σε λιώσει θέλει), δεν σε αφήνει σε ησυχία. 1
John-lamia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 ρε παιδιά εν ώρα παιχνιδιού όταν πέφτει ξύλο πως περνούμε ενέργεια για να στανιαρουμε ;;; Έχω αγοράσει κάψουλες ενέργειας αλλά δεν ξέρω πως τις περνώ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 ρε παιδιά εν ώρα παιχνιδιού όταν πέφτει ξύλο πως περνούμε ενέργεια για να στανιαρουμε ;;; Έχω αγοράσει κάψουλες ενέργειας αλλά δεν ξέρω πως τις περνώ. Στο gamepad, πατάς τον σταυρό δεξιά και μετά το αντίστοιχο κουμπί που έχεις τις κάψουλες. Αλλιώς, ενώ δέρνεις (basic attacks) γεμίζει, νομίζω και όταν τις τρως. Επίσης όπως είπα, power up (charge up?) supers.
vocals_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μάλλον εννοεί ζωή, και εκτός από το αντίστοιχο κουμπί επιλογής μέσα στη μάχη, πρέπει πρώτα να επιλέξεις τι items θα έχεις για κάθε ένα από τα αντίστοιχα 4 κουμπιά μέσω του μενού στην toki toki city:Escape->Customize->Battle Items κάπως έτσι 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Yep, γι' αυτό λέω για ποιο κουμπί έχει τις κάψουλες. Σωστός πάντως, ότι μάλλον για ζωή εννοεί. Γενικά δεν είναι το πιο εύκολο σύστημα, γιατί μπορεί να σταματήσεις για ένα δευτερόλεπτο να πάρεις και να σε αρχίσουν στα μπουνίδια και μετά πρέπει να το κλείσεις για να κουνηθείς, κλπ και μετά πάλι το ίδιο...
vocals_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ισχύει, χάθηκε να μπαίνει ένα shortcut στα 1,2,3,4. :ρ 1
elpaso1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Εχθες ξεκινησα να παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι. Οταν το τελειωσω θα ξεκινησω με το Xenoverse 2. Μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχει ηδη καποιο θεμα στο φορουμ για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Ανοιξα αυτο το θεμα επειδη εχω ενα προβλημα. Δε γνωριζω εαν ετσι ειναι το παιχνιδι ή φταιει καποια ρυθμιση. Οταν περπαταω ( φαινεται πιο εντονα μεσα στη πολη ) φαινεται ο χωρος γυρω μου να τρεμοπαιζει. Εχω δοκιμασει να τα βαλω ολα στο low και το κανει ξανα. Κατι τετοιο δειχνει και το παρακατω βιντεο. Παρατηρηστε οταν κινειται ο χαρακτηρας μεσα στην πολη. Στο 4.45 φαινεται πιο εντονα. Βαλτε το βιντεο Fullscreen.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Τι μας θύμισες τώρα. Kάποια στιγμή θα κοιτάξω πάλι το XV2 όταν βγάλει κι άλλο free content που διάβασα, αλλά μέχρι τότε FighterZ.
suffocater Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Εχω να logaρω αρκετο καιρό,αλλά δεν ειχα ποτέ το προβλημα σου. Καρτα γραφικων/drivers? Latest?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) XV2 more content. SPOILERS για Super και ToP Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από GhostRiderLSOV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα