Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ή 1.3 δε ξέρω. Ήταν πολύ όμορφα τα tease πάνω στο Goldsource.Οι τύποι διάβαζα παλιότερα πως ζητούσαν απεγνωσμένα για modelers, αλλά κανείς δε προσφερόταν. Ίσως δε βγει ποτέ τώρα πια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Θα stream-άρω λίγο. (link κλασσικά στην υπογραφή, μην περιμένετε τρελό gameplay από μένα... )
>-Nosakos<- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Πρόσφατα μόνο έμαθα ότι θα βγεί αυτό το παιχνίδι και οτι θα είναι σαν rpg και μιας και είμαι μεγάλος δρακόμπαλοςZ fun περίμενα πολλά. Και ευτυχώς το παιχνίδι είναι καλό! Η μάχες του είναι φανταστικές και η ιστορία του είναι οκ. Τα μόνα αρνητικά είναι τα εντελώς άκυρα voice over ,κυρίως του trunks(είναι λες και μόλις τελείωσε η σειρά το γύρισε στα τσιγάρα), και το μικρό roster, αν και το τελευταίο μπορεί να μην πειράξει πολλούς. Προσωπικά με ενοχλεί λίγο που δεν έχει transformations εκτός για super sayans αλλά το προσπερνάω καθώς το παιχνίδι είναι απο τα καλύτερα db games που έχουν βγεί. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι το παίζω σε ιαπωνική φωνή, οπότε τα voice overs είναι normal. Στα αγγλικά πάντως (δεν τσέκαρα αν ισχύει και στα ιαπωνικά), male 8 φωνή είναι του Ghost Nappa από TeamFourStar (DBZ Abridged) και είναι τελείως παρωδία. Πάντως επειδή δεν βλέπω το ESF 1.3 να βγαίνει μέχρι το 2035, το συγκεκριμένο DBZ game μου το θύμησε πάρα πολύ στον τρόπο μάχης και πετάγματος και πως δεν σταματάει ο χρόνος όταν γίνονται supers/ultimates. Μόνο τα beam struggles λείπουν, αλλά τι να κάνουμε. Γουστάρω πάντως destructible environment και όταν π.χ. κινήσεις σαν το Kamehameha να "σκάβουν" το έδαφος όταν γίνονται πάνω του (έστω και αν το έδαφος "ξαναφτιάχνεται" μετά). Τερμάτισα το στόρυ και ανεβάζω τον χαρακτήρα μου κάνοντας τα PQs και πρέπει να πάρω και τα time shards για Bardock και Broly sagas. @Oroku Saki, fighting, αλλά έχεις custom χαρακτήρα που τον "ντύνεις" με ανάλογα stat-changing ρούχα, mix-match, διαλέγεις τι supers/ultimates θα έχεις απ' όσες έχεις ξεκλειδώσει και ανεβάζεις stats με levels. Αν θες reroll, πρέπει να κάνεις ευχή με τις dragonballs και να ζητήσεις "second chance in life". Είχα κάνει ένα stream στο http://www.twitch.tv/ghostriderlsov/b/630826286 , τώρα δεν είμαι τόσο noob. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2015 από GhostRiderLSOV 2
kataramenos32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Παιδιά μια ερώτηση όσοι το παίξατε χρησιμοποιείσατε keyboard η κάποιο χειριστήριο? Το έχω στα υπόψιν αλλά δεν ξέρω αν είναι playable με keyboard
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Gamepad. Γενικά κάτι τέτοια ιαπωνικά, όπως και στο Naruto, δεν μπορώ να τα παίξω με keyboard/mouse.
>-Nosakos<- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Εϊναι Jfighting game οπότε gamepad για μένα θα ήταν πολύ καλύτερα.
John-lamia Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Αυτά τα παιχνίδια θέλουν gamepad. ναι καμία σχέση. με μοχλό είναι τέλειο!!! Καλό παιχνίδι αλλά το ήθελα στημένο επάνω σε καλύτερη μηχανή γραφικών. ( cry engine) αυτή είναι η άποψη μου λόγο του ότι έχω σχετικά καλό μηχάνημα. Αλλά το βλέπω κ απο την άποψη ότι όπως το έχουν φτιάξει παίζει σε αρκετά παλιά μηχανήματα και μπορούν να το χαρούν περισσότεροι.
Alex21121988 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Dragon ball game ειναι. Τα γραφικα δεν χρειαζεται να ειναι ρεαλιστικα. Αυτο ειναι το στυλ εδω και δεκαετια. Δεν ειναι σκοπος του να εντυπωσιασει αλλα να σου δωσει μια εμπειρια Dragon ball. Πολυ ωραιο game, θα μπορουσαν να ειχαν βαλει και αλλες φυλες(μπορει να γινει και πιο μετα με καποιο update)και γενικα και αλλες επιλογες στην καθε φυλη. Εχει πολυ λιγα πραγματα να πειραζεις στον χαρακτηρα σου πχ τα μαλλια στους saiyan. Δεν ειχα χρονο να το καψω αλλα σιγα σιγα θα το αρχισω. Το online του πρεπει να αξιζει αλλα απο οτι διαβαζω/εχω δει,εχουν θεματακι οι servers τους για τωρα. Για πειτε τι φτιαξατε. Εγω εφτιαξα namekian και θελω να τον φτιαξω εμφανισιακα οπως ηταν ο Nail(οποιος τον θυμαται).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Dragon ball game ειναι. Τα γραφικα δεν χρειαζεται να ειναι ρεαλιστικα. Αυτο ειναι το στυλ εδω και δεκαετίες. Fixed. Saiyan, επειδή είμαι τρελά πρωτότυπος... (φέρνει στον adult/mystic Gohan αρκετά). Καλά, ξεχνιέται ο Nail; (ειδικά στο Abridged: "Naaaaaail!" https://www.youtube.com/watch?v=O8zzMSyrI3o) 1
John-lamia Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Dragon ball game ειναι. Τα γραφικα δεν χρειαζεται να ειναι ρεαλιστικα. Αυτο ειναι το στυλ εδω και δεκαετια. Δεν ειναι σκοπος του να εντυπωσιασει αλλα να σου δωσει μια εμπειρια Dragon ball. Πολυ ωραιο game, θα μπορουσαν να ειχαν βαλει και αλλες φυλες(μπορει να γινει και πιο μετα με καποιο update)και γενικα και αλλες επιλογες στην καθε φυλη. Εχει πολυ λιγα πραγματα να πειραζεις στον χαρακτηρα σου πχ τα μαλλια στους saiyan. Δεν ειχα χρονο να το καψω αλλα σιγα σιγα θα το αρχισω. Το online του πρεπει να αξιζει αλλα απο οτι διαβαζω/εχω δει,εχουν θεματακι οι servers τους για τωρα. Για πειτε τι φτιαξατε. Εγω εφτιαξα namekian και θελω να τον φτιαξω εμφανισιακα οπως ηταν ο Nail(οποιος τον θυμαται). ακριβως οπως τα λες, μπορει να το κανουν αν θελουν game off the year !!! σε εναν τετοιο τιλτο μπορουν ομως να βαλουν μια καλη μηχανη γραφικων για την ανάπτυξη του. σκεψου το καμε χαμε με κοριφεα γραφικα, να φευγουν πετρες δεντρα κτλπ.....
Alex21121988 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Ναι απλα διαβασα cryengine και κατευθειαν το φανταστηκα πως θα ηταν. Θα το χαλαγε τελειως πιστευω. Και εγω θα ηθελα περισσοτερες λεπτομερειες, περισσοτερες καταστροφες, το damage να φαινεται καλυτερα στον χαρακτηρα,να σκιζονται ρουχα κτλ(να εβαζαν physx στα ρουχα) και πιο πολυ απο ολα θα ηθελα την gore-ιλα που ειχαν τα original uncutted japanese db & dbz. Θυμαστε τι γινοταν, χερακια, ποδαρακια εφευγαν. Θα το ηθελα να βγει μια φορα με M rating.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα