Oxygene Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ότι νά 'ναι... Άρα με την ίδια λογική όταν παρακολουθείς τηλεόραση και βάζει διαφημίσεις απαγορεύεται να αλλάξεις κανάλι. Επίσης όποτε παίζει διαφημίσεις πρέπει να τις παρακολουθείς με θρησκευτική ευλάβεια. 1
buffos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ότι να'ναι εσύ. Γιατί νομίζεις τα κανάλια είναι υποχρεωμένα να έχουν την ίδια ακριβώς ώρα διαφημίσεις; Μπορεί να μην μπορούν να σε υποχρεώσουν να τις δεις, αλλά αν παντού την ίδια ώρα έχει διαφημίσεις απλά παραμένεις στο πρόγραμμα που βλέπεις. Εξάλλου η νέα μια είναι εκπομπές με τοποθέτηση προϊόντος, που είναι Διαφήμιση που δεν μπορείς να παρακάμψεις. Το να μπλοκάρει κάποιος απλά banners είναι γελοίο. Αυτό οδηγεί στις preloaded εκνευρίστηκες full page διαφημίσεις in your face που είναι και εκνευρίστηκες και δυσκολεύουν τον χρήστη. Όποιος θέλει να δουλέψει τσάμπα ας μου στείλει pm. Να δεις τι καλή υπηρεσία παρέχω τσάμπα μετά
Oxygene Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μας τά 'κανες τσουρέκια με την δωρεάν εργασία... Κλασσικό ύφος Ελληναρά που νομίζει ότι όλοι είναι τεμπέληδες, εκτός απ' τον εαυτό του. Οι διαφημίσεις που τόσο υπερασπίζεσαι λοιπόν μόνο με εργασία δεν έχουν σχέση. Τώρα αν εσύ γουστάρεις να σου φορτώνουν τον υπολογιστή με SPAM (γιατί 9 στις 10 φορές οι διαφημίσεις είναι SPAM) οι υπόλοιποι δεν πρόκειται να δείξουμε την παραμικρή ανέχεια σε κάτι που εκτός από ενοχλητικό μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί και επικίνδυνο για τα πισιά μας. 1
buffos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Έλληναρας είσαι εσύ που πιστεύεις ότι όλοι σου χρωστάνε και πρέπει να στα δίνουν τσάμπα. Από που και ως που ένα image banner, όπως αυτό στο insomnia, είναι spam ? Spam είναι να σου στέλνει κάποιος διαφημίσεις με το έτσι θέλω στο mail σου. Να σε εγγράφει με το ζόρι σε mailing lists. Όταν θα βρεθείς στην θέση να συντηρείς ένα τέτοιο εγχείρημα να έρθεις να μου πεις αν μπορείς να το κάνεις τσάμπα.
buffos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Έλληναρας είσαι εσύ που πιστεύεις ότι όλοι σου χρωστάνε και πρέπει να στα δίνουν τσάμπα. Από που και ως που ένα image banner, όπως αυτό στο insomnia, είναι spam ? Spam είναι να σου στέλνει κάποιος διαφημίσεις με το έτσι θέλω στο mail σου. Να σε εγγράφει με το ζόρι σε mailing lists. Όταν θα βρεθείς στην θέση να συντηρείς ένα τέτοιο εγχείρημα να έρθεις να μου πεις αν μπορείς να το κάνεις τσάμπα.
Bspus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Θες να μας θεωρεις ολους κακομαθημενους επειδη δεν ανεχομαστε σκουπιδια στο PC μας, δικαιωμα σου και πολυ το κουρασαμε το θεμα. Οσα sites θεωρουν οτι το κοψιμο των διαφημισεων ειναι απαραδεκτο ας μπλοκαρουν με τη σειρα τους το περιεχομενο σε μας. Μετα μπορουμε να αποφασισουμε αν αξιζει να κανουμε μια εξαιρεση γιατι εχουν καλο περιεχομενο και εφοσον οι διαφημισεις τους δεν ειναι πολυ ενοχλητικες. Η αν δεν θελουμε απλως δεν ξαναπαταμε Οσον αφορα την τηλεοραση παντως ενας απο τους λογους που την εχω κοψει τελειως ειναι οι διαφημισεις. Εχω προλαβει και την εποχη που εβλεπες ολοκληρη ταινια χωρις διαφημισεις. 2
Gtr34 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν πρεπει να κανεις κλικ στην διαφημιση για να κερδισει ο αλλος; Αν καποιος δεν κοβει τις διαφημισεις και δεν κανει κλικ σε αυτες, ουσιαστικα δεν εμπιπτει στην ιδια κατηγορια με αυτους που χρησιμοποιουν adblock ; Μπορουμε αυτη την μεριδα χρηστων, που δεν ειναι αμελητεα, να τους πουμε "αχαριστους" ; Πιστευω πως οχι. 1
Oxygene Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά τι προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με κολλημένα μυαλά που έχουν μάθει μόνο να απαντάνε με ύφος χιλίων καρδηναλίων και χωρίς επιχειρήματα; Αμφιβάλω αν πιστεύει κι ο ίδιος αυτά που γράφει. Εδώ λέει ότι SPAM υπάρχει μόνο στα e-mail κάτι που μαρτυρά ότι όχι απλά δεν διάβασε την είδηση, αλλά δεν μπήκε καν στον κόπο να ανοίξει την εικόνα της είδησης. "25 million songs for the price of an album" αν αυτό δεν είναι SPAM τότε τι είναι; Και δεν μιλάμε για κάποιο underground site, αλλά για το last.fm.
buffos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου. Ξέρω τι είναι και τι όχι spamming. Ξέρω τι είναι phishing, fraudulent advertising, malware advertising κλπ κλπ. Εσύ έχεις θέματα. Για δες καλύτερα τους ορισμούς. Δεν χρειάζεται να παραθέσω συνδέσμους.Το κάνεις και μόνο σου ελπίζω Ένα απλό banner Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε κανένα. Δεν είμαστε στο 90 (είχες γεννηθεί αλήθεια τότε?) Με τα 56kbps που κάθε φωτογραφία έτρωγε resources. Όσο για το μοντέλο διαφήμισης, υπάρχει μοντέλο που βασίζεται στα κλικ, όπως πχ στο search της google και υπάρχει και μοντέλο που βασίζεται στις εμφανίσεις,η και στα δύο.
Oxygene Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η προσφορά 25 εκατομμυρίων τραγουδιών στην τιμή ενός άλμπουμ είναι πραγματική, ε;
thomasG4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει και η μέση λύση παιδιά δεν είναι όλα μαύρο ή άσπρο. Μπορείς πολύ απλά να βάλεις ένα αρχείο hosts για να μπλοκάρει όλες τις malware διαφημίσεις και να εμφανίζονται οι διαφημίσεις που δεν είναι ενοχλητικές, έτσι ώστε να στηρίζεις και τα άτομα που είναι απο πίσω για να βγάλουν τουλάχιστον τα έξοδα συντήρησης του site. To μόνο κακό είναι ότι θέλει να κάνεις ανανέωση χειροκίνητα το αρχείο όταν βγαίνει καινούρια έκδοση. Δυο πολύ καλά αρχεία hosts είναι αυτά: http://someonewhocares.org/hosts/ http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm
comfuzio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον τα μπέρδεψες τελείως. Έχεις μπερδέψει τα πράγματα. Εγώ θα σταθώ μόνο σε αυτά που έβαλα στο quote. Δεν το νομίζω Τάκη! Όταν βάλεις κάτι στο net και δεν είναι πίσω από κωδικούς/registration τότε αυτό είναι δωρεάν και προσβάσιμο από και προς όλους. Είναι απλά τα πράγματα και δεν μπορώ να τα καταλάβω γιατί καθόμαστε τόσα άτομα και σου εξηγούμε το Α της αλφαβήτου! Και για να μην μιλάμε αόριστα έχω και εγώ site(στην υπογραφή μου link) το οποίο επειδή "γουστάρω" και μπορώ το συντηρώ χωρίς να περιμένω εισόδημα από πουθενά, γιατί αν νομίζεις ότι το adsense δίνει λεφτά πλανάσαι πλάνην οικτρά! Κάνω δουλειά για την σελίδα μου και την ανεβάζω ανοιχτά σε και προς όλους. ΑΝ λέω ΑΝ πάλι ήθελα λεφτά για την δουλειά μου θα έβαζα άνετα ένα register μοντέλο με paypal και θα ήταν pay to view σελίδα. Άρα δεν τα έχω μπερδέψει εγώ που μιλάω συγκεκριμένα αλλά εσύ που δεν καταλαβαίνεις 1-2 απλά βασικά πράγματα και αερολογείς. Για μένα δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω την κουβέντα, είδα αυτά που ήθελα να δω στις απαντήσεις σου. /ignore και άντε γεια! 1
comfuzio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν πρεπει να κανεις κλικ στην διαφημιση για να κερδισει ο αλλος; Αν καποιος δεν κοβει τις διαφημισεις και δεν κανει κλικ σε αυτες, ουσιαστικα δεν εμπιπτει στην ιδια κατηγορια με αυτους που χρησιμοποιουν adblock ; Μπορουμε αυτη την μεριδα χρηστων, που δεν ειναι αμελητεα, να τους πουμε "αχαριστους" ; Πιστευω πως οχι. Ναι θέλει να κάνεις κλικ για να βγάλει κέρδος η σελίδα αλλιώς απλά μετράνε ως views και δεν δίνει λεφτά, το βλέπω από το adsense που έχω 1500-2000 views/month και λίγα κλικ. Αν πάλι μια σελίδα ενθαρρύνει το κοινό της να κάνει κλικ τότε παραβιάζει τους κανόνες του adsense και κλείνει το account η google, το έχω κάνει πείραμα πολλές φορές με το ίδιο αποτέλεσμα. Οπότε τι λέει ο buffos (όνομα και πράγμα) και ο κάθε buffos είναι πράγματα που δεν στέκουν ακόμα και αν τους βάλουμε "Π"! Βέβαια δικαίωμα του να αισθάνεται ενοχικός αν έτσι έχει μάθει αλλά δεν έχει δικαίωμα να προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο ειδικά όταν είναι λάθος σε πολλαπλά επίπεδα. 2
michalis1984 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ θα σταθώ μόνο σε αυτά που έβαλα στο quote. Δεν το νομίζω Τάκη! Όταν βάλεις κάτι στο net και δεν είναι πίσω από κωδικούς/registration τότε αυτό είναι δωρεάν και προσβάσιμο από και προς όλους. Είναι απλά τα πράγματα και δεν μπορώ να τα καταλάβω γιατί καθόμαστε τόσα άτομα και σου εξηγούμε το Α της αλφαβήτου! Και για να μην μιλάμε αόριστα έχω και εγώ site(στην υπογραφή μου link) το οποίο επειδή "γουστάρω" και μπορώ το συντηρώ χωρίς να περιμένω εισόδημα από πουθενά, γιατί αν νομίζεις ότι το adsense δίνει λεφτά πλανάσαι πλάνην οικτρά! Κάνω δουλειά για την σελίδα μου και την ανεβάζω ανοιχτά σε και προς όλους. ΑΝ λέω ΑΝ πάλι ήθελα λεφτά για την δουλειά μου θα έβαζα άνετα ένα register μοντέλο με paypal και θα ήταν pay to view σελίδα. Άρα δεν τα έχω μπερδέψει εγώ που μιλάω συγκεκριμένα αλλά εσύ που δεν καταλαβαίνεις 1-2 απλά βασικά πράγματα και αερολογείς. Για μένα δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω την κουβέντα, είδα αυτά που ήθελα να δω στις απαντήσεις σου. /ignore και άντε γεια! Το ότι εσύ κάνεις ένα blogακι για την πλάκα και επειδή το γουστάρεις, δεν πάει να πει ότι αυτό κάνουν όλοι. Σιγά την συντήρηση και τα έξοδα ρε φίλε, συγνώμη δηλαδή !! Όταν θα είναι η μόνιμη σου ασχολία και θα αφιερώνεις καθημερινά σοβαρό χρόνο για αυτό, τότε θα μπορείς να δεις το θέμ "διαφήμιση" στο ιντερνετ, απο την πλευρά του ιδιοκτήτη. Γι' αυτό και η τόση χαλαρότητα, αφού δεν σε αγγίζει το θέμα. Καταλαβαίνω. Για την πλάκα είναι οκ, αλλά ευτυχώς που δεν φτιάχνονται όλες οι ιστοσελίδες "για την πλάκα". Αν το ινσομνια είναι φτιαχτεί για την πλάκα θα ήταν κάπως έτσι.. http://www.try-phpbb.com/30x/ Έχεις ιδέα πόση δουλειά χρειάζεται για ένα site και για το καθημερινό περιεχόμενο του;
comfuzio Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Φυσικά και ξέρω γι'αυτό και δεν ανεβάζω κάθε μέρα πράγματα και γι'αυτό και είναι blog και όχι κάποιο main super ουάου κάτσε καλά site με 1002 εφέ. Και στα λόγια μου έρχεσαι σιγά τα λεφτά που θέλει ένα site περί τα 20 ευρώ ανά 2 χρόνια για .gr (μιλάμε πρέπει να αρχίσω να χρεώνω να κάνω απόσβεση κεφαλαίου!) και 65 το χρόνο σε super duper server στην Γερμανία με raid 0 ssd's! Μιλάμε για ΤΟ κόστος! Και πέραν της πλάκας σε όποιον host και να πάρεις hosting σου δίνει και κουπόνι των 100 ευρώ για την google, φυσικά δίνεις και άλλα 25, αν δεν κάνω λάθος, αλλά έχεις διαφήμιση στην google! Για για να μην λέμε άλλα ΑΝ γιατί ΑΝ η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι, το insomnia είναι όπως είναι χωρίς να ζητάει λεφτά από το απλό κοινό ή κάποιος από εσάς τους υπέρμαχους των ads σας ζήτησαν λεφτά; Γιατί εγώ είμαι μέλος από το 2003 και απλός επισκέπτης από πιο πριν και δεν θυμάμαι να μου ζήτησαν ούτε να κάνω κλικ σε ads ούτε να δώσω συνδρομή. ΑΝ (έλεος με αυτά τα ΑΝ) ζήταγαν λεφτά όχι μόνο εγώ αλλά και οι πιο πολλοί, άποψη μου, από εμάς εδώ δεν θα ήμασταν εδώ τώρα και δεν θα μιλάγαμε γι'αυτό το θέμα ή δεν θα υπήρχε καν το insomnia. Και εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν πάρα πολλές και αν δεν υπάρχουν στην Ελληνική γλώσσα υπάρχουν στην Αγγλική και πόσες άλλες γλώσσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα