Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με h60

SwordWielder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας, χθες άνοιξα το pc για ξεσκόνισμα και είδα ότι η h60 είχε κρακάρει  στα πλαστικά του radiator.

Ακριβώς όπως στην photo αλλά στο πίσω μέρος, στον radiator.

Δεν έχει διαρροή καθόλου. Πρέπει να ανησυχήσω? 

http://imgur.com/r/watercooling/EZzYVrQ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, θα έχεις θέμα. Αν έχει εγγύηση τη στέλνεις αλλιώς..πέτα τη..Αν και κάνουν διαφορά ghetto mods, α) δεν τα αξίζει η ψήκτρα και β) δε μπορείς να συνεχίσεις να εμπιστεύεσαι το hardware σου σε αυτή. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ φίλε. Να δω τι θα κάνω τώρα που δουλεύω με αυτό το pc. Θα πρέπει να δανηστώ απο κανα φίλο κάποιο μέχρι να τελειώσω με την διαδικασία επιστροφής :( .

Δηλαδή να μην το αφήσω ανοιχτό άλλο? Υπάρχει πιθανότητα διαρροής οποιαδήποτε στιγμή τώρα κοντά?

edit: επειδή απο δευτέρα δουλεύω, θα αναγκαστώ να την βολέψω με κάτι προς το παρόν. Μπορείτε να μου προτείνεται κάτι?

το hardware είναι :  i7 3930k - gigabyte x79 ud3 - hyperX beast kit των 4 - lian li a71fb.  Δεν ξέρω αν χωράνε κάποιες αεροψύκτρες. Θυμάμαι ότι είχα πάρει νερό γιατί δεν χωράγανε οι μεγάλες αεροψυκτρες λόγο των ram

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από SwordWielder

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι καθαρα διακοσμητικα τα εν λογο λαστιχακια.Το εχω διαβασει σε καποιο αλλο φορουμ με ολοδιο προβλημα.Παρολα αυτα στειλε ενα email στην corsair,και επισηναψε και την φωτο που εβγαλες.

Ωραία, διάβασα δύο περιπτώσεις στο forum τις corsair όπου είχαν το ίδιο πρόβλημα, ένας με h80 και ένας με h100.

Τους απάντησαν κάποια μέλη του forum λέγοντας πως είναι για διακοσμητικό λόγο και ότι στην ουσία δεν ασκεί πίεση στο σωλήνα για προστασία.

Εγώ έστειλα problem request στην corsair και λέει ότι θα λάβω μήνυμα μέσα σε δύο εργάσιμες.

Θα ξαναποστάρω τότε για να ξέρουν και άλλοι άμα έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Δεν έχω ιδέα πως γίνεται η διαδικασία rma. Μέσα στην εγγύηση είναι πάντως, την εχω λιγότερο από χρόνο. Από vision studio την πήρα. Το rma είναι με αποστολή πίσω στην ίδια την corsair?

Μέχρι τότε δυστυχώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το pc ως έχει λόγο δουλειάς. Ελπίζω να είναι όντως απλά για την μόστρα τα επικαλυπτικά λάστιχα. 

me-  Hello, i have purchased the h60 Hydro series and i have it for less than a year. I noticed that the upper tube part near the radiator and near the cpu block have big and many cracks. There is no leaks or something but im worried very much. What is the nature of this problem and how can it be solved? Thank you in advance.

Created By: Justin G. (9/22/2014 11:11 AM)
If you are referring to the rubber ends, these are for cosmetic purposes only.

Τρελαίνομαι για την αναλυτική απάντηση...

Άρα να θεωρήσω πως δεν είναι κάτι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...