babis_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έκανα Format το Laptop μου. Είναι ένα παλιό NEC VERSA M 360 και του πέρασα τα ΧΡ SP2. Κανονικά πέρασα όλους τους drivers που είχα βρει απο το site της NEC. έχω πρόβλημα όμως με το Ίντερνετ. Συνδέθηκε κανονικά ασύρματα για κανένα 10 λεπτό και ξαφνικά μου εμφανίζει στην σύνδεση κάτω δεξιά ότι έχει περιορισμένη σύνδεση (και το τριγωνάκι το κίτρινο με το θαυμαστικό μέσα) . Τό ίδιο μου εμφανίζει όταν το συνδέω ενσύρματα, με αποτέλεσμα να μην συνδέεται άλλο στο Ίντερνετ. Μπορείτε μήπως να βοηθήσετε?
SPANK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως εχεις κανενα firewall ανοιχτό και δες στα tcp/ip αν ειναι enable το dhcp σε auto
micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό που εννοεί ο spank για το tcp είναι να κάνεις δεξί κλικ στις οθονίτσες κάτω δεξιά στο tray και να επιλέξεις Άνοιγμα συνδέσεων δικτύου. Μετά κάνε δεξί κλικ στην τοπική σύνδεση και επέλεξε Ιδιότητες. Εκεί θα βρεις το πρωτόκολλο TCP/IP. Κάνει διπλό κλικ σε αυτό και εκεί πρέπει να είναι όλα στο Αυτόματο. Επανέλαβε και τη ασύρματη σύνδεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα