Abudi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες, βλέπω εδώ δύο MacBook Air που μοιάζουν σχεδόν πανομοιότυπα (με εξαίρεση τον επεξεργαστή: Το ένα i5 1.4GHz και το άλλο i5 1.3GHz) Πρόκειται για τα Apple MacBook Air MD760GR/B και Apple MacBook Air MD760GR/A αντίστοιχα. Ξερετε άλλες διαφορές;
LordPanag Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ειμαι κατα 99,9% σιγουρος οτι δεν εχουν καμια αλλη διαφορα . Στο 2ο μαλιστα , εχουν κανει λαθος την συχνοτητα λειτουργιας της CPU στα χαρακτηριστικα
Abudi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλιστα. Έτσι διαβάζω κι εγώ. Για τη CPU και αν δεν κάνω λάθος και για μπαταρία κάτι;
flyer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλιστα. Έτσι διαβάζω κι εγώ. Για τη CPU και αν δεν κάνω λάθος και για μπαταρία κάτι; Σωστά 1
Brat Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 + οτι το 2ο γραφει οτι ειναι εκθεσιακο κομματι που σημαινει οτι κανα χρονο τωρα δουλευει 12ωρα και βαλε καθε μερα, με ο,τι αυτο συνεπαγεται.*Αν φυσικα αναφερεις τη συγκριση για τη διαφορα στην τιμη.
Abudi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι όχι, κυρίως από άποψη specs. Eυχαριστώ μάγκες. Και να ρωτήσω. Υπάρχει καμιά πιθανότητα παρουσίασης Macbook Air με Retina το προσεχές διάστημα;
panos2000gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Διαφορά καμία απολύτως όπως είπαν και οι παραπάνω...πρόκειται για ένα marketing refresh. Ετοιμάζεται Air 12" με Retina display και fanless CPU, αλλά δεν το βλέπω στα πολύ κοντά. Τα Airakia που ήδη κυκλοφορούν είναι εργαλεία και σε σχετικά προσιτές τιμές .
pern112 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν κάνω λάθος το 1.3 είναι πιο παλιό μοντέλο (χωρίς ουσιαστικές διαφορές, απλά στη χρονολογία κατασκευής). Πάντως ψάξε να βρεις κάποιον να το πάρεις από Αμερική. Μπορώ να σου πω και site που βγάζει πολύ καλές προσφορές με free ground shipment. Εγώ πήρα το AirMac 400 ευρώ κάτω από τιμή Ελλάδας. Και μου αρέσει που τώρα έχουν βγάλει έκπτωση 10-12% για φοιτητές όταν η τιμή είναι ήδη στα ύψη....
deschri Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 αν δεν κάνω λάθος το 1.3 είναι πιο παλιό μοντέλο (χωρίς ουσιαστικές διαφορές, απλά στη χρονολογία κατασκευής). Πάντως ψάξε να βρεις κάποιον να το πάρεις από Αμερική. Μπορώ να σου πω και site που βγάζει πολύ καλές προσφορές με free ground shipment. Εγώ πήρα το AirMac 400 ευρώ κάτω από τιμή Ελλάδας. Και μου αρέσει που τώρα έχουν βγάλει έκπτωση 10-12% για φοιτητές όταν η τιμή είναι ήδη στα ύψη.... Ποιο είναι το site αυτο ; Αν μπορεις γραψε το . Θα πρεπει να έχεις καποιον γνωστο ή συγγενη Αμερικη για να μπορεσεις να παρεις απο αυτο να υποθεσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα