panzosGr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 χαιρετε και απο εμενα εδω και πολυ καιρο ειχα μια 4 giga ραμ και αποφασισα σημερα να παρω μια ακομα λοιποννν ...τν βαζω στην θυρα μου την δευτερη ραμ μ και ξαφνικα δν ανοιγη καθολου το πσ ουτε μπιπ τπτ αλάζω θεση την μνημη μ παλη τα ιδια μετα βαζω μονο την καινουρια μνημη μ και ανοιγη κανονικα δοκιμαζω μονο μια μνημη στησ αλλες θυρες παλη τα ιδια δν ανοιγη καθολου το πσ αρα συμπερανα οτι λειτουργει μονο μια θυρα δν ξερω τη παιζη και χρειαζομαι επειγοντος βοηθεια ευχαριστο για το χρονο σας η μητρικη μ ειναι αυτη:http://www.asus.com/Motherboards/P8H77V/ ram:http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/mnimes-ram/Corsair-Vengeance-4GB-DDR3-1600-Dimm.htm
xalkiadakis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 ισως υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ των 2 ραμ ... πες μας ποια ραμ ειναι η παλια που χρησημοποιουσες
panzosGr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 πλζζζ απαντηστε μου ψαχνω ολοι μερα και το μονο που βρηκα ειναι αυτο το ερρορ και κατι μου λεει οτι θελω αλαγη τροφοδοτικου power suply surges detected during the previous power on asus anti surge was triggered to protect system from unstable power supply unit
looproll Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 πλζζζ απαντηστε μου ψαχνω ολοι μερα και το μονο που βρηκα ειναι αυτο το ερρορ και κατι μου λεει οτι θελω αλαγη τροφοδοτικου power suply surges detected during the previous power on asus anti surge was triggered to protect system from unstable power supply unit Πρίν προσθέσεις το οτιδήποτε πάνω στη μητρική απο επεξεργαστή και ραμ μέχρι οποιαδήποτε κάρτα επέκτασης ΠΑΝΤΑ αφαιρείς το 3πινο καλώδιο τροφοδοσίας του τροφοδοτικού και είτε πατάς το power 2-3 φρές ή αφαιρείς το 24 πινο και το 8ή4πινο μανταλάκι απο τη μητρική ΑΛΛΙΩΣ ρισκάρεις μπορείνα μη σημβεί τίποτε μέχρι να κάψεις κάποιο σλότ υποσύστημα πάνω στη μητρική η θύρα κοκ, Αν ανοιξεις το μανουαλ της μητρικής σου το αναφέρει, ΕΠΙΣΗΣ για την περίπτωση κάνε ενα clear cmos βγάζωντας κάθε τροφοδοσία απο την μητρική και την μπαταρία, ακόμα δες μήπως είναι γυμνή κάποια τροφοδοσία απο Molex ή κάποια βίδα να ακουμπάει κάπου, Τέλος δοκίμασε με ένα άλλο σετάκι μνημών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα