Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Failed to format this disk [Error: 0x80070057]

To delete-new δουλεψε, αλλα παλι δεν μπορει να κανει εγκατασταση και το format ακομα δεν δουλευει.

Ακολουθησα τα βηματα της εικονας για format αλλα βρισκει προβλημα στο τελευταιο σταδιο και λεει: The volume size is too big

308129d1393438127t-windows-cannot-instal

Δημοσ.

NTFS όχι FAT32
Βασικά το τελευταίο που έγραψες (ειδικά η τελευταία εικόνα) με μπέρδεψε, δεν είναι δικό αυτό το command prompt έτσι;

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι δικο σου. Εψαξα στο google για το προβλημα και βρηκα σε φορουμ εναν που ειχε ακριβως το ιδιο θεμα και του προτεινε αυτη την λυση ωστε να γινει το φορματ. Το προβλημα ητανε παλι σε ολοκαινουργιο SSD και υπηρχε στο ιδιο βημα ιδιος κωδικος σφαλαμτος. Με NTFS και χωρις το quick τρεχει το φορματ. Εκανα βλακεια;

Δημοσ.

Το φορματ τελειωσε εγραψε ομως στο τελος: An error was encountered: The parameter is wrong. See the system file for more information. Το προβλημα ομως παραμενει ως εχει. Καμια αλλαγη. Το μηνυμα του προβληματος δεν ειναι ακριβως copy-paste, ξεχασα πως ακριβως το αρθρωνε :fear:

EDIT!  Υπαρχει περιπτωση να εχω συνδεσει κατι λαθος; Αν και δεν νομιζω γιατι ακολουθησα τα βηματα απο το εγχειριδιο εγκαταστασης της μητρικης αλλα και του δισκου

Δημοσ.

Πρώτα από όλα, για να μας φύγει και αυτή η απορία, αν και μικρή η πιθανότητα, μπορεί το SATA να είναι χαλασμένο. Δοκίμασε να βάλεις το SATA του HDD που είχες πριν, μιας και ξέρουμε ότι δουλεύει, και δες πως πάει το πράγμα.

Κάνε πάλι το ίδιο, μόνο που θα κάνεις μέχρι το clean. Μετά γράφεις exit, αν δε σε βγάλει πάλι exit και θα σε ξαναπάει στο Installer.
Εκεί βγάλε μια photo πάλι με ανοιγμένο το για προχωρημένους.

Δημοσ.

Ουαου.... Με το παλιο καλωδιο δεν βρισκει προβλημα και η εγκατασταση ξεκινησε και συνεχιζει κανονικα. Το καλωδιο το καινουγιο το αγορασα απο μεγαλη γνωστη εταιρια και το ανοιξα εγω. Μου ετυχε το ελλατωματικο; Στον υπαλληλο ειπα οτι θελω καλωδιο SATA για τον καινουργιο SSD μου. Μπορει να μου εδωσε λαθος; Τα βισματα ταιριαζουν παντως

Δημοσ.

1 είναι το SATA, δε σου έδωσε λάθος, και δε νομίζω να ευθύνεται το κατάστημα, έπεσες στη περίπτωση.

Κάνε την εγκατάσταση, και απλά κάνεις τα βήματα 6 και 7 όταν βρεις άλλο SATA που δουλεύει.

Μόνο πρόσεχε, όταν θα έρθει με το καλό το άλλο SATA, όταν βάλεις τον HDD Πάνω, μη ξεχάσεις να μπεις BIOS να σιγουρευτείς ότι στο boot order είναι πρώτος ο SSD.

Δημοσ.

Οκ! Ολα πανε καλα προς το παρων βαζω τους drivers. Απο δευτερα τωρα θα παρω ενα ακομα καλωδιο. Ευχαριστω για ολα, με βοηθησες παρα πολυ σημερα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...