Προς το περιεχόμενο

iphone 6

johny.keha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω 5s εδώ και τρεις μήνες πριν είχα 5c.αξίζει να πάω στο 6 η να περιμένω ακόμα ? 

είχα 3g 3gs 4 4s 5 5c 5s και είμαι μια χαρά ευχαρηστημενος αν και θα ήθελα πιο μεγάλη οθόνη.

Οτι θα το παρω ειναι το σηγουρο αλλα δεν ξερω αν παρω το 6 η 6 plus την γνωμη σας μαγκες  

Δημοσ.

Εγω παντως μια φορά έτσι οπως τα είδα δεν ενθουσιάστηκα...

Μάλλον θα ξαναασχοληθώ στο 6s για αλλαγη του 5 μου...

Πιστεύεις δηλαδή ότι το 6ς θα είναι διαφορετικό;

Ο μοναδικός λόγος που αξίζεις να πας στο 6 & 6πλασ είναι για την οθόνη και μόνο, εκτός αν είσαι gadgetάκιας και σε πειράζουν τα specs...

Για κάποιον που το χρειάζεται για τηλ,sms, mail, internet κ.λ.π η διαφορά είναι ίδια. Πόσο πιο γρήγορα να μπαίνει στο facebook το 6; Πόσο καλύτερη οθόνη να έχει το 6; iphone το ένα, iphone το άλλο! Εκτός κι αν είσαι ψωνάρα όπως οι περισσότεροι και το θες για να λες, " τι; ακόμα το 5ς θα έχω";

Πως όμως από τις 4 ίντσες θα πας στις 5,5 ακόμα δεν κατάλαβα, ξεφεύγει από smartphone...

Δημοσ.

Εγω παντως μια φορά έτσι οπως τα είδα δεν ενθουσιάστηκα...

Μάλλον θα ξαναασχοληθώ στο 6s για αλλαγη του 5 μου...

Γιατι ρε συ? Δεν ηθελες μεγαλη οθονη εσυ?>

Εμενα παντως μου αρεσε . Γιατι 6s θα δουμε οπως παντα σκετα specs δεν νομιζω οτι θα αλλαξει τιποτα σημαντικο οπως 4 4σ 5 5σ.

έχω 5s εδώ και τρεις μήνες πριν είχα 5c.αξίζει να πάω στο 6 η να περιμένω ακόμα ? 

είχα 3g 3gs 4 4s 5 5c 5s και είμαι μια χαρά ευχαρηστημενος αν και θα ήθελα πιο μεγάλη οθόνη.

Οτι θα το παρω ειναι το σηγουρο αλλα δεν ξερω αν παρω το 6 η 6 plus την γνωμη σας μαγκες  

παρε 6plus απο οτι διαβαζω οσοι το πιασανε στα χερια τους εχουν τρελαθει!

Δημοσ.

Ειδει το πουλαμε στην Ελλαδα, απο σημερα στα 1000€!

Καλά ας ηρεμήσουμε ας το πάρει μόλις έρθει κανονικά και μπορεί νΑ βάλει και καμία επιδότηση μέσα

Δημοσ.

Γιατι ρε συ? Δεν ηθελες μεγαλη οθονη εσυ?>

Εμενα παντως μου αρεσε . Γιατι 6s θα δουμε οπως παντα σκετα specs δεν νομιζω οτι θα αλλαξει τιποτα σημαντικο οπως 4 4σ 5 5σ.

παρε 6plus απο οτι διαβαζω οσοι το πιασανε στα χερια τους εχουν τρελαθει!

Πιστεύεις δηλαδή ότι το 6ς θα είναι διαφορετικό;

Ο μοναδικός λόγος που αξίζεις να πας στο 6 & 6πλασ είναι για την οθόνη και μόνο, εκτός αν είσαι gadgetάκιας και σε πειράζουν τα specs...

Για κάποιον που το χρειάζεται για τηλ,sms, mail, internet κ.λ.π η διαφορά είναι ίδια. Πόσο πιο γρήγορα να μπαίνει στο facebook το 6; Πόσο καλύτερη οθόνη να έχει το 6; iphone το ένα, iphone το άλλο! Εκτός κι αν είσαι ψωνάρα όπως οι περισσότεροι και το θες για να λες, " τι; ακόμα το 5ς θα έχω";

Πως όμως από τις 4 ίντσες θα πας στις 5,5 ακόμα δεν κατάλαβα, ξεφεύγει από smartphone...

ειναι υπερβολικά μεγάλο για τηλέφωνο

Δεν ειναι οτι ειμαι gadgetakias ή ψωνιο απλα θέλω να ανανεώνω τον "εξοπλισμό" προτού χάσει την αξία του και τις δυνατότητες του καθώς ειναι και εργαλεία για τη δουλειά μου... περίμενα πάντως σε κάθε περίπτωση 2 Gb ram

κατα τα άλλα το 5αρι δε θεωρώ οτι υστερεί σε τίποτα για τη χρήση που το θελω οποτε για άλλον ενα χρόνο κρατάω ησυχα τα λεφτάκια μου στη θέση τους, μετα ας δουμε τι θα βγάλουν σε τηλεφωνο (και οχι μικρο ipad με δυνατότητα κλησης) και βλέπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...