La_MoRt Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, όταν πατάω να ανοίξει δεύτερο παράθυρο στον explorer μου πετάεί αυτό το εικονίδιο και ακούγεται το ανεμιστηράκι να δουλεύει γρήγορα:http://i58.tinypic.com/2pr71ts.jpg . Λέτε να είναι ψύκτρα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Συγνώμη για η παράλειψη δεν είναι στον υπολογιστή της υπογραφής μου είναι σε ένα core 2 quad q6600. Αυτό πυ μου κάνει εντύπωση είναι που ακούγεται το ανεμιστηράκι πριν βγάλει αυτό το μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω για την ανταπόκριση τη βρήκα τη λύση απο αλλού! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα