jk1920 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Θέλω να αγοράσω για την αδερφή μου ένα tablet ~10 ιντσων. Θα το χρησιμοποιεί κυρίως για internet, facebook, ebook reading καμοια photo, ενώ θα ήθελα να έχει και αξιοπρεπή οθόνη ( μέτρο σύγκρισης samsung galaxy tab s που έχω εγώ). Λεφτά 150-200€. Σκεφτόμουνα απο κίνα μία απο τις: Cube Talk 9x Pipo P9 Teclast X98 Ondo V989 Πια θα προτείναται βάση αξιοπιστίας και απροβλιμάτιστης λειτουργείας (όσο γίνεται για κινέζικα προιόντα) ή εναλακτικά μια πρόταση εντος συνόρων.
LouCi4er Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Απο τα Κινεζικα που εχεις γραψει κοιτα μονο για το Cube και το Onda με μια ελαφρια κλιση προς το Onda μιας και το Cube απ' οτι διαβαζω,συνεχιζει να εχει παιδιαστικα Κινεζικα θεματα οπως με την φορτιση και μερικα με την οθονη,ειναι ομως πολυ καλο μηχανημα,δυνατο και ποιοτικοτατο.Τα Onda ειναι πολυ ποιοτικα μηχανηματα αλλα οι κινεζοι που γραφουν ρομ γι' αυτα πρεπει να ειναι κουλοι.Εχουν ομως αρκετη υποστηριξη απο devs και σωζεται η κατασταση.Τα Pipo,συμφωνα με οσα εχω διαβασει μεχρι στιγμης και απο 2-3 που περασαν απο τα χερια μου ειναι λαχειο,μπορει να σου τυχει καλο και να το ευχαριστηθεις,μπορει να σου τυχει καρκινος και να χτικιασεις.Θα τα απεφευγα.Με Teclast δεν θα εκανα το λαθος να ασχοληθω.Λιγο χειροτερα απο τα Pipo,συμφωνα με οσα εχω διαβασει παντα,δεν ειχα ποτε μου Teclast και χαιρομαι γι' αυτο.
jk1920 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) LoiCi4er ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Για την Cube 9x καπου είχε πάρει και εμένα το μάτι μου για προβλήματα στη φόρτιση σε ορισμένους και μάλον δεν θα τη προτιμήσω. Πάντως και για το Onda V989 διάβασα κάπου για προβλήματα στο ποιοτικό έλγχο των συσκευων Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2014 από jk1920
LouCi4er Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Προβληματα στον ποιοτικο ελεγχο των συσκευων?Παραξενο,εχεις καποιο λινκ?Τα Onda ειναι απο τα πιο ποιοτικα,απλα ειναι λιγο οτι να 'ναι σε θεματα ρομ οπως ολα τα Κινεζικα βεβαια.Εχουν ομως ολα τα μοντελα της ή μαλλον τα περισσοτερα,αρκετα καλη υποστηριξη απο developers και δεν θα εχεις θεμα συν του οτι εχουν και δικο τους φορουμ.Το v989 ειναι πολυ καλο μοντελο,το Cube Talk 9X ειναι και αυτο πολυ καλο.Πραγματικα ειναι διλημμα η επιλογη αναμεσα στα δυο. Το οτι ετυχε σε μερικους θεμα με την φορτιση στο Talk 9X εμενα δεν μου λεει κατι.Και για το Onda v975m πολλοι λενε για κολληματα και τετοια,εγω το εχω 5 μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Τεσπα,μια συμβουλη,αν διαλεξεις το Cube,απεφυγε το ασπρο.Παρε το μαυρο.Μερικοι εκαναν παραπονα για ξεπλυμενα χρωματα στις οθονες των ταμπλετ τους και ολοι ειχαν το ασπρο.Επισης καπου ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι που(νομιζω,δεν βαζω το χερι μου στην φωτια) οτι εχουν διαφορετικου κατασκευαστη οθονες τα ασπρα με τα μαυρα. Edit:Τωρα το προσεξα.Γραφεις οτι η αδερφη σου θα κανει σχεδον τα παντα με το ταμπλετ αλλα δεν γραφεις πουθενα ταινιες.Αν οντως δεν θα βλεπει ταινιες μπορεις να δεις σε 8.4 αυτο εδω: http://www.skroutz.gr/s/4574766/Samsung-Galaxy-Tab-Pro-8-4-Wi-Fi-16GB.html Πολυ καλυτερο σε χαρακτηριστικα απο τα κινεζικα για τα οποια μιλαμε,επωνυμο,απο Ελλαδα (πολυ σημαντικο διοτι αν χρειαστεις εγγυηση το Κινεζικο θα σου φαει τριμηνο πηγαινε-ελα) και μεσα στο budget σου σχεδον. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2014 από LouCi4er
jk1920 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ νομίζω το διάβασα http://chinamobilemag.com/dont-buy-onda-v989-yet/ Θα τις το πω για τη Samsung Galaxy Tab Pro 8.4". Νομίζω το συγκεκριμένο μοντέλο το είχε στη δουλεία της (ίσως κάνω λάθος και ήταν μικρότερο) αλλα οι 10.5' και η οθόνη του samsung galaxy tab s αποτι μου είπε της έκανε εντύπωση και της φάνηκε πολύ πιο άνετη στη πλοήγηση. Για ταμπλέτες απο κίνα ξέρουμε κανένα αξιόπιστο site (τα μόνα που έχω υπόψη είναι banggood και geekbuying)?? ευχαριστώ και πάλι LouCi4er
annorax Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ένας φίλος που πήρε από το Pandawill το FNF iFive είναι πολύ ευχαριστημένος. http://www.pandawill.com/fnf-ifive-x3-tablet-pc-quad-core-rk3188-101-inch-android-42-ips-screen-32gb-blue-p85379.html Επίσης, υπάρχει και αυτό με retina screen, αλλά στις 9.7 ίντσες (που προσωπικά προτιμώ): http://www.pandawill.com/fnf-ifive-3-tablet-pc-rk3188-79-inch-android-44-ips-retina-screen-2gb-16gb-blue-p88093.html
dionlouk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, εδω κι ενα χρονο εχω το Pipo M9 (http://www.skroutz.gr/s/3271358/PiPO-M9-16GB.html) Ειναι πολυ εντιμο για τα λεφτα του. Τα κανει ολα αρκετα γρηγορα και με αξιοπρεπεια...! Το προτεινω... ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Αν παρεις κατευθειαν απο Κινα, σε περιπτωση βλαβης ή DOA θα το κανεις παγκο κοπης λαχανικων, αφου μονο τα κομμιστρα να παει και να ρθει θα κοστισουν σχεδον οσο το tablet. Και παντα υπαρχει και το ενδεχομενο τελωνειου (100-150 Ευρω) Εναλλακτικα δες στο ebay.co.uk (ουτε τελωνεια ουτε τιποτα). Αν παντως θελεις οπωσδηποτε απο Κινα το http://www.aliexpress.com ειναι μονοδρομος.... Καλη τυχη....
jk1920 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ ευχαριστω θα κοιτάξω και τα μοντέλα που μου προτείναται. Για την Onda βρήκα και αλλου ( στο youtube) οτι υπάρχει πιθανότητα προβληματικου hardware (με παραδοχή απο την ίδια την εταιρία αποτι γράφουν). Για τη Cube 9X έχει κακής ποιότητας φορτιστή ενώ αυτο που ανέφερες για το λευκό το είχα διαβάσει και εγώ. Σε online κατάστημα που ρώτησα μου είπαν οτι μαυρο-ασπρο ειναι ακριβώς το ίδιο hardware και ίδια ποιότητα.
LouCi4er Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Τι να σου πω,εγω μετα απο μια προχειρη αναζητηση βρηκα μερικους που απλα λενε οτι καποιες φορες αργει λιγο η αφη>Πιστευω οτι ηταν στα πρωτα μοντελα και αυτο το προβληματικο hardware Που λες ηταν σε beta μοντελα.Να υπαρχει ακομα προβλημα hardware και να το παραδεχεται και η Onda μου φαινεται απιθανο.Εδω δεν παραδεχονται μεγαλοι κατασκευαστες (πχ Sony,LG) και θα το παραδεχοταν ετσι απλα η Onda?Τεσπα,για την αφη παντως εγω που εχω το v975m εχει πραγματικα πολυ γρηγορη και παρα πολυ ευαισθητη αποκριση σε σχεση με το Lenovo S650.To Cube ειναι πολυ καλη επιλογη παντως,ενα φορτιστης εχει ασημαντη αξια της ταξης των 5$,δεν πιστευω οτι ειναι προβλημα αυτο.
PANOS G Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 ..νομίζω ότι πολύ κόσμος περιμένει πως και πως το Teclast X98 air 3g
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα