Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

415 άτομα σου εχουμε πει οτι ειναι αξιόπιστο και οτι κάνει μπολικες μέρες (και τα ίδια σου λεει και το vickmall/ελτα) να φτάσει και εσύ συνεχίζεις να γράφεις απαντήσεις του τύπου «μακάρι», «άντε να δούμε», κλπ. 

15-20 ημέρες απο τις 12 του μηνός, σημαίνει 27/9-1/10 και σήμερα έχουμε 22. 

Αμα είναι να αγχώνεσαι τόσο πολύ για απλά πράγματα, την επομενη φορά πήγαινε από ενα ντόπιο ελληνικό μαγαζί και αγόρασε αυτό που θες. 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

415 άτομα σου εχουμε πει οτι ειναι αξιόπιστο και οτι κάνει μπολικες μέρες (και τα ίδια σου λεει και το vickmall/ελτα) να φτάσει και εσύ συνεχίζεις να γράφεις απαντήσεις του τύπου «μακάρι», «άντε να δούμε», κλπ. 

15-20 ημέρες απο τις 12 του μηνός, σημαίνει 27/9-1/10 και σήμερα έχουμε 22. 

Αμα είναι να αγχώνεσαι τόσο πολύ για απλά πράγματα, την επομενη φορά πήγαινε από ενα ντόπιο ελληνικό μαγαζί και αγόρασε αυτό που θες. 

12/9 έγινε η παραγγελία?? Φίλε είναι πολύ νωρίς, τζάμπα αγχώνεσαι! Αυτοί στέλνουν σε 2-3 μέρες συνήθως μετά την παραγγελία, βάλε και 10-15 για να έρθει (ίσως και πιο πολύ κάποιες φορές) είναι φυσιολογικό!

• Like 1
Δημοσ.

12/9 έγινε η παραγγελία?? Φίλε είναι πολύ νωρίς, τζάμπα αγχώνεσαι! Αυτοί στέλνουν σε 2-3 μέρες συνήθως μετά την παραγγελία, βάλε και 10-15 για να έρθει (ίσως και πιο πολύ κάποιες φορές) είναι φυσιολογικό!

αυτο δεν το γνωριζα.νομιζα πως μολις γινει η παραγγελια την ιδια μερα φευγει!

Δημοσ.

αυτο δεν το γνωριζα.νομιζα πως μολις γινει η παραγγελια την ιδια μερα φευγει!

Δεν έχω παραγγείλει από το συγκεκριμένο αλλά τα περισσότερα κινέζικα έτσι κάνουν. Κάπου πρέπει να το γράφει εντός πόσων ημερών φεύγει από αυτούς

Δημοσ.

Θέλεις χοντρικά τρεις (στην καλύτερη περίπτωση) με τέσσερις εβδομάδες. Υπομονή λοιπόν...

Το καλό - και φτηνό - πράγμα, αργεί....

Δημοσ.

εκτος από όλα αυτά που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω (ναι είναι αξιόπιστο)

Mην ξαναπάρεις ποτε με western union...καταρχάς ποσα πλήρωσες φόρο/προμήθεια πως το λένε στ western, εδωσες κανα 20+αρικο παραπανω απο την αξια του κινητου?

Παντα με paypal για 'ιντερνετικες' αγορες που ειναι απο τα πιο ασφαλες!

Δημοσ.

Καλά 12 έκανες παραγγελία και περιμένεις από Τώρα;; είσαι πολύ βιαστικός φίλε, τέλος του μήνα αρχές του άλλου περίμενε το.

Δημοσ.

οπως πολυ σωστα, σου ειπαν, χαλαρωσε..! 

μεσα σε μια βδομαδα θες να ερθει?    υπολογισε 10-17 μερες για να εισαι μεσα. 

δεν ξερω αν η W.U  γραφει για λιγοτερες, αλλα εγω με Sing. post, παρελαβα στις 16-17 μερες....!!! 

Δημοσ.

Λογικά πρέπει να σου έχουν δώσει tracking number. Βάλτον εδώ -> http://trackitonline.ru/?service=trackπου είναι το πιο ενημερωμένο site και παρακολούθα τι γίνεται. Υπόψιν την πρώτη φορά θέλει μερικές μέρες μέχρι να φανεί ;) .Συνολικά πάντως υπολόγισε θα χρειαστεί κάπου στις 20 ημέρες για να σου έρθει.Α και ποτέ ξανά με Western Union!

Δημοσ.

Λογικά πρέπει να σου έχουν δώσει tracking number. Βάλτον εδώ -> http://trackitonline.ru/?service=trackπου είναι το πιο ενημερωμένο site και παρακολούθα τι γίνεται. Υπόψιν την πρώτη φορά θέλει μερικές μέρες μέχρι να φανεί ;) .Συνολικά πάντως υπολόγισε θα χρειαστεί κάπου στις 20 ημέρες για να σου έρθει.Α και ποτέ ξανά με Western Union!

μπηκα φιλε μου στο συνδεσμο που μου ειπες και μου εβγαλε τα εξεις:

Date   Event Weight Additional

15.09.2014 14:14

GR_EMS_50.pngLeft postal office

Ips     

15.09.2014 14:14

SG_SP_50.pngAccepted from sender

- LL   

17.09.2014 14:14

SG_SP_50.pngSend item abroad (Export)

Singapore (SGSING)   Greece GRATHA 

24.09.2014 11:27*

GR_EMS_50.pngUpdate item information

GREECE 

το 24/9 μου το εχει με κοκκινο και με αστερισκο.και ολες οι αλλες σελιδες βεβαια για το tracking δεν εμφανιζουν τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...