Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια οπως σας ειχα πει εκανα παραγγελια το xiaomi mi3 την προηγουμενη παρασκευη(εσταλη τοτε) απο vickmall.εχω τρακ νουμερο.εσταλη με απλο ταχυδρομειο.τους εστειλα μυνημα λοιπον να ρωτησω ποσο καιρο κανει να ερθει γιατι εδω και μια εβδομαδα ειναι κολλημενο στο ips.μου ειπαν λοιπον 25 μερες.και αν ειμαι τυχερος θα το παραλαβω..αν οχι..δεν θα το παραλαβω.ειχα κανει και μαλακια και πληρωσα με western union...να φανταστω χαθηκαν τα χρηματα μου σωστα?την ωρα και την στιγμη που θελησα να παρω το xiaomi και δεν τον πηρα απο ebay!!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια οπως σας ειχα πει εκανα παραγγελια το xiaomi mi3 την προηγουμενη παρασκευη(εσταλη τοτε) απο vickmall.εχω τρακ νουμερο.εσταλη με απλο ταχυδρομειο.τους εστειλα μυνημα λοιπον να ρωτησω ποσο καιρο κανει να ερθει γιατι εδω και μια εβδομαδα ειναι κολλημενο στο ips.μου ειπαν λοιπον 25 μερες.και αν ειμαι τυχερος θα το παραλαβω..αν οχι..δεν θα το παραλαβω.ειχα κανει και μαλακια και πληρωσα με western union...να φανταστω χαθηκαν τα χρηματα μου σωστα?την ωρα και την στιγμη που θελησα να παρω το xiaomi και δεν τον πηρα απο ebay!!

Υπάρχουν πολλά αξιόπιστα κινέζικα μαγαζιά που δέχονται paypal και κατά 99% δεν έχεις θέμα, παραλαμβάνεις πάντα. Το vickmall δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι αλλά στο scamadviser το βγάζει αναξιόπιστο....πως σου ήρθε να πληρώσεις με Western Union? Μακάρι να σου έρθει, αν όχι νομίζω χάνεις τα λεφτά.

Δημοσ.

ολοι απο εδω μου ειχαν πει το vickmall ειναι αξιοπιστο!το paypal μου κολλουσε!δεν μπορουσα να πληρωσω με τιποτα μου εβγαζε error!!

Δημοσ.

ολοι απο εδω μου ειχαν πει το vickmall ειναι αξιοπιστο!το paypal μου κολλουσε!δεν μπορουσα να πληρωσω με τιποτα μου εβγαζε error!!

Τότε αν το έχουν δοκιμάσει θα είναι οκ. Λογικά θα παραλάβεις, αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση η απάντηση του καταστήματος!

Δημοσ.

τι να πω...? και γω παραξενευτηκα πολυ! αυτα μου λεει στο τρακινκ

Destination Country - Greece:Tracking Consuming:796 Millisecond 2014-09-15 14:14, Item in conta IPS, IPS   Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:749 Millisecond 2014-09-17 14:14, Despatched to overseas (Country code: GR)   2014-09-15 14:14, Received from Customer
Δημοσ.

@mas22

το vickmall με τα τωρινά δεδομένα ειναι αξιόπιστο. Εχω κάνει αγορές απο εκεί με paypal αλλά προφανώς υπήρχε/ει κάποιο προσωρινό πρόβλημα με paypal. Θα μπορούσες να αγοράσεις απο κάποιο αλλο κινεζικο μαγαζι (ευτυχώς υπάρχουν πολλά). Το λάθος σου ήταν που αγόρασες με western union οπότε χάνεις τα πλεονεκτήματα της ασφάλειας του paypal και μέχρι εκεί το θέμα western union. Η εταίρεία στο έστειλε το προϊόν.

Η παραλαβή θα γίνει περίπου στις 20 ημέρες (+-5) από την ημερομηνία παραγγελίας. 

Βλέπω οτι στις 17 Σεπτ μπήκε στο σάκο για Ευρώπη. Οταν φτάσει Ελλάδα και ανοιχτεί ο σάκος θα εμφανιστεί στο track trace των ΕΛΤΑ. Για όλο αυτό το διάστημα (που μπορεί να φτάσει και τις 15 ημέρες ) το πακέτο θα φαίνεται στο contra ips. 

elta track trace 

http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx

• Like 1
Δημοσ.

μου ειπαν τα ιδια με σενα arc και μου ειπαν επισης οτι αν δεν το παραλαβω θα μου δωσουν πισω τα χρηματα ασχετα που πληρωσε με western union!..και να μην ανυσυχω ολα ειναι οκ και θα μου ερθει!

Δημοσ.

μου ειπαν τα ιδια με σενα arc και μου ειπαν επισης οτι αν δεν το παραλαβω θα μου δωσουν πισω τα χρηματα ασχετα που πληρωσε με western union!..και να μην ανυσυχω ολα ειναι οκ και θα μου ερθει!

Άρα δεν σου είπαν "αν είσαι τυχερός θα παραλάβεις, αν όχι δεν θα παραλάβεις" όπως είπες πριν :P  Εντάξει, νομίζω όλα καλά θα πάνε, τζάμπα αγχώνεσαι!

• Like 1
Δημοσ.

Απολυτα αξιοπιστο το (κορυφαιο αναμεσα σε ολα αυτη τη στιγμη) vickmall,θα παραλαβεις κανονικα.Απλα ποτε ξανα με Western Union.Μονο Paypal ή πιστωτικη.

Δημοσ.

καλημερα! μακαρι ρε παιδια!αντε να δουμε!!γιατι μηλισα με τα ελτα και μου ειπαν οτι δεν εχει μπει ακομα ελλαδα το δεμα!και ειναι απο τις 12 του μηνα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...