Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα τα φωτα σας γιατι εχω φαει σκαλωμα...

Καταρχην να βοηθησω ωστε να μπορεσετε να με βοηθησετε... ;)

Αποσταση θεασης: 2.2m

Χρηση:

- Σε σκοτεινο χωρο

- Αποκλειστικα για ταινιες hd και σειρες με το media player Crystal audio Appstreamer (με επεξεργαστή Realtek 1185DD 500MHz)

- Περιστασιακα κανα streamακι για μπαλιτσα (μεσω hdmi με pc).

- Δεν με πολυ-ενδιαφερει το 3D.

- Ουτε και να ειναι smart καθως το pc ειναι διπλα και το Αppstreamer υποστηριζει DLNA...

Budget: εως 380ευρω

Μεγεθος: 32'' ή 40"

Προβληματισμοι

• Εφοσον η χρηση ειναι για ταινιες, εχω ακουσει απο πολλους πως οι plasma ριχνουν σκονη στις led σε ποιοτητα εικονας..

Ωστοσο, επειδη βλεπω οτι πανε για εξαλειψη καθως ειναι ενεργοβορες, δε υπαρχουν πλεον πολλες στην αγορα. Οι μοναδικες ειναι η Panasonic TX-P42X60 στα 350 και η LG 42PN450B στα 330, αλλα ειναι HD Ready και με 1024x768... Δυσκολα ε?

• Ενα θεμα ειναι λαμβανοντας υποψιν το χαμηλο μπατζετ και την αποσταση θεασης, ποιο απ'τα δυο υπερισχυει στη ζυγαρια: ποιοτητα εικονας ή μεγεθος?

Σαφως η 40" θα ειναι αποθεωση και προς τα κει προσανατολιζομαι, αλλα μηπως χανω σε ποιοτητα, αφου με αυτο το μπατζετ οι Η6200 και H6400 ειναι απροσιτες?

Δηλαδη αξιζει περισσοτερο να πεσω στις 32'' ωστε να παρω την Η6200 ή την Η6400 με υπερβαση???

• Σε σχεση με την αρχαια 32αρα SAMSUNG LE32R86B LCD TV 32'' που ειχα 2 χρονια τωρα, οποιαδηποτε επιλογη απ'τις παρακατω θα ειναι "κλαμα"..

Με ενα ψαξιμο που εκανα, εδω αλλα κ σε αλλα φορουμ, ειμαι αναμεσα στις Samsung

40 H5000, 40 EH6030 και 40 F6100 (με υπερβαση αν οντως υπερισχυει εναντι της ΕΗ 6030)...

post-141659-0-62870600-1411195850_thumb.png

Οκ η Η5000 μπηκε ως καινουργιο μοντελο αλλα λογω HZ κ panel, μαλλον παιρνει ποδι...

Οποτε η μαχη παιζεται αναμεσα σε 6030 και F6100...

Απ'οσα εχω διαβασει, το πλεονεκτημα της 6030 ειναι οτι ειναι full array LED ενω η F6100 edge lit LED.

Το θεμα ειναι η F6100 ως πιο καινουργιο μοντελο (design και 4εκ πιο σλιμ δε μ'ενδιαφερουν), εχει σημαντικη βελτιωση στην ποιοτητα εικονας?

Τετοια ωστε να με σπρωξει να κανω υπερβαση και να φτασω στα 440 απ'τα 380 (που αρχικα ηθελα να βρω με 320 :fear:)??

Τι λετε?

Υ.Γ1.  Την LG 42LN5400 στα 420 με το IPS panel να τη λαβω υποψιν, ως καλυτερη απ'τις 3??

Υ.Γ2. Ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση οι media players των παραπανω Samsung να ειναι καλυτεροι απο το Appstreamer?

Δημοσ.

Πολύ αξιοπρεπής πρόταση (ακόμα και σήμερα) η 6030.

Εγώ αυτήν θα επέλεγα.

Η LG ακριβώς λόγω του IPS δεν θα ήταν επιλογή μου.

Οι ενσωματωμένοι media player της Samsung είναι εξαιρετικοί και παίζουν τα πάντα. 

Δημοσ.

Προτίμησε την 6030, οι πλάσμα που αναφέρεις εκτός από την χαμηλή ανάλυση που προσφέρουν, είναι ακαταλληλες για πολύωρη χρήση με PC.

Πλέων τα πάνελ των Lcd εδώ και μια 4ετια είναι πολύ γρήγορα άρα δεν θα έχεις θέμα με την κίνηση. Από μαύρο δεν πλησιάζει τις πλάσμα αλλά η 6030 με σωστή παράμετροποίηση φτάνει εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Λόγω full array backlight.

Δημοσ.

Thanx παιδια για τις απαντησεις!

Γενικα για να μου φυγει και η απορια και να ειμαι πιο ηρεμος με την επιλογη,

εχετε παρατηρησει σημαντικη βελτιωση στην ποιοτητα εικονας στην F6100 ως πιο καινουργιο μοντελο σε σχεση με τη 6030?

Το θεμα ειναι οτι η 6030 δεν ειναι διαθεσιμη να την τσεκαρω ιδιοις ομμασι, εστω να εχω μια αποψη σε σχεση με την 6100 που μπορω ν την βρω..

Μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε "χονδρικα", η 6030 με ποια ειναι πιο κοντα σε εικονα απο τη σειρα F ή Η?

Ενας φιλος μου εχει την SAMSUNG 32' ES6100 που βγηκε ενα μηνα πριν την 6030..

Θα λεγατε οτι ειναι πιο κοντα στην 6030 ή μηπως στην F6100?

Δημοσ.

εχετε παρατηρησει σημαντικη βελτιωση στην ποιοτητα εικονας στην F6100 ως πιο καινουργιο μοντελο σε σχεση με τη 6030?

Όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...