lorens_g7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ TOSHIBA 3.0 500GB ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ BACKUP ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΥ ΛΑΠΤΟΠ. ANYWAY, EKANA TO BACKUP ΚΑΙ Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΙΤΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ 500GB ΣΕ 31,9 GB!! ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ. EINAI DELL INSPIRON 15 3000 SERIES 3542
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ TOSHIBA 3.0 500GB ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ BACKUP ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΥ ΛΑΠΤΟΠ. ANYWAY, EKANA TO BACKUP ΚΑΙ Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΙΤΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ 500GB ΣΕ 31,9 GB!! ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ. Μην γράφεις με κεφαλαία,υποδηλώνει ότι φωνάζεις. Με ποιον τρόπο έκανες backup;;;Λογικά έκανες cloning με κάποιο πρόγραμμα δηλαδή ένα προς ένα αντιγραφή ενός δίσκου σε έναν άλλον οπότε αν ο άλλος ήταν ~40gb τότε όλα γίνανε σωστά απλά έκανες λάθος επιλογή. Μπες στην διαχείριση δίσκων (κράτα πατημένο το πλήκτρο Start/win και πάτα το r και γράψε(copy/paste) diskmgmt.msc ) από εκεί με δεξί κλικ πάνω στο διαμέρισμα που βγαίνει σαν 31gb επέλεξε το συρρίκνωση τόμου,ότι και να σου βγάλει στο μέγεθος χώρου για συρρίκνωση βάλε 0 για να παραμείνει το διαμέρισμα όσο είναι αλλά να βγει και ο υπόλοιπος χώρος σαν ελεύθερος,στο ελεύθερο χώρο κάνε δεξί κλικ και αλλαγή γράμματος μονάδος για να πάρει και αυτός ο χώρος ένα γράμμα και να εμφανιστεί.
lorens_g7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι σορρυ εχω συνηθισει. Εχει προγραμμα το λαπτοπ. Λεγεται Dell backup and recovery. Απλα βαζεις εναν σκληρο-usb και το κανει μονο του. Δεν μπορω να το κανω αυτο στα windows 8.1
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπορω να το κανω αυτο στα windows 8.1γιατί;;
washcloud Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Cloning, Έλφη; Λίγο χλωμό μου ακούγεται (...έτσι μου ακούγεται εμένα δηλαδή...) από πρόγραμμα εταιρίας. Όχι ότι είναι απίθανο (άλλωστε ξέρω ότι τελευταία παρέχουν "τροποποιημένες" εκδόσεις του True Image της Acronis, οι δισκοεταιρίες), αλλά (...λέω 'γω τώρα...) πιο πιθανό μου φαίνεται να πρόκειται για περίπτωση μπακάπ....αρχείων σκέτων, κι όχι για image του δίσκου... Τεσπα, μένει να μας διευκρινήσει ο ενδιαφερόμενος. ...απροπό, ενδιαφερόμενε, εξαρτάται για την ακρίβεια από ποιόν επεξεργαστή φοράει, αλλά σε γενικές γραμμές, ναι, μπορείς να αλλάξεις (...εκτός κι αν είναι κα'νας ενσωματωμένος στην μητρική, πράγμα σχετικά σπάνιο βέβαια...). Αν πχ ήδη φοράει τον "καλύτερο δυνατό που υποστηρίζει η μητρική", δεν έχει νόημα... Βάλε το δωρεάν πρόγραμμα CPU-Z και δες στο σχετικό tab ποιόν επεξεργαστή έχει τώρα, και πες μας...
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Cloning, Έλφη; Λίγο χλωμό μου ακούγεται (...έτσι μου ακούγεται εμένα δηλαδή...) από πρόγραμμα εταιρίας. Όχι ότι είναι απίθανο (άλλωστε ξέρω ότι τελευταία παρέχουν "τροποποιημένες" εκδόσεις του True Image της Acronis, οι δισκοεταιρίες), αλλά (...λέω 'γω τώρα...) πιο πιθανό μου φαίνεται να πρόκειται για περίπτωση μπακάπ....αρχείων σκέτων, κι όχι για image του δίσκου... Είναι και πολλά που εκμεταλλεύονται την λειτουργία τον windows backup and restore που ακόμα και αυτά κάνουν cloning.... Ή και το System Image Backup από τα 8.1
washcloud Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 ....κάνουν πλέον τέτοια πράμματα τα νέα Win, ωρέ; Φτου σκόρδα...! (Γαμώ τα ΕξΠί μου δηλαδή...)
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ε ναι,τα xp έχουν γίνει retro εδώ και καιρό...
lorens_g7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 το προβλημα με τον σκληρο λυθηκε. το καλυπτε η εγγυση και ετσι πηρα καινουριο απο τα public. φοραει το i7-4510U στα 2GHz-3.1GHz. Ειναι καινουριος επεξεργαστης αλλα δεν με ικανοποει γι'αυτο το λεω
Euclides Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 το προβλημα με τον σκληρο λυθηκε. το καλυπτε η εγγυση και ετσι πηρα καινουριο απο τα public. φοραει το i7-4510U στα 2GHz-3.1GHz. Ειναι καινουριος επεξεργαστης αλλα δεν με ικανοποει γι'αυτο το λεω Το ξαναρώτησες: http://www.insomnia.gr/topic/542909-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7/ Και σου απάντησα: http://www.insomnia.gr/topic/542909-αλλαγη-επεξεργαστη/?p=53492493
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα