elisto Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 καλημερα εχω κατεβασει φωτοφραφιες με το winhttrack καπου 20.000 του τυπου http://www.pretashop.gr/5/6/1/4/6/manolis.jpg για παραδειγμα το προβλημα ειναι οτι θελω να τα ανεβαζω σε server και οι φωτογραφιες ειναι σε διαφορετικους καταλογους πως θα τις μαζεψω ολες σε εναν καταλογο γιατι εχουν δημιουργηθει 20.000 καταλογοι? καλημερα εχω κατεβασει φωτοφραφιες με το winhttrack καπου 20.000 του τυπου http://www.pretashop.gr/5/6/1/4/6/manolis.jpg για παραδειγμα το προβλημα ειναι οτι θελω να τα ανεβαζω σε server και οι φωτογραφιες ειναι σε διαφορετικους καταλογους (φακελους) πως θα τις μαζεψω ολες σε εναν καταλογο γιατι εχουν δημιουργηθει 20.000 καταλογοι?
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Είσαι σε παρόμοια περίπτωση με το παιδί εδώ,μόνο που το δικό σου είναι ακόμα ποιο απλό. Φτιάξε ένα αρχείο κειμένου,ονόμασε το dirstodir.bat και βάλε μέσα(δεξί κλικ επεξεργασία) τα εξής,βάλε το στο φάκελο με τους φακέλους και αν το τρέξεις θα γίνει αυτό που θες,θα μπούνε όλα τα αρχεία σε έναν νέο φάκελο με όνομα output. cd /d %0\..mkdir outputdir /s /b >file.txtfor /f "delims=" %%a in (file.txt) do (copy "%%a" output\)REM just cleaning upDel file.txt
elisto Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 α ωραια κατσε γιατι ειμαι και λιγο ασχετος το βαζω στον αρχικο φακελο? μετα πως θα το τρεξω? ------------------------------------------------------ η θα γινει με το winttrack? και θα το τρεξω μετα? α ωραια κατσε γιατι ειμαι και λιγο ασχετος το βαζω στον αρχικο φακελο? μετα πως θα το τρεξω? ------------------------------------------------------ η θα γινει με το winttrack? και θα το τρεξω μετα?το εκανα αλλα παλι πεφτουνε οι φωτογραφιες σε διαφορετικο φακελο οιπως πριν??????
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το βάλεις το .bat αρχείο στον κεντρικό φάκελο,σε αυτόν που είναι όλοι οι άλλοι φάκελλοι με της φωτογραφίες(στο project folder του httrack), μετά απλά κάνεις διπλό κλικ πάνω στο αρχείο .bat και θα τρέξει μόνο του.
elisto Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 σου εχω στειλει 3 φωτο εξηγησε μου σε παρακαλω πολυ το αρχειο θα το βαλω εκει που εχω τις φωτογραφιες σε ενα αρχειο 855509hhh22.txt και μετα το τρεχω? η μπαινει στον φακελο γιατι και τα 2 τα εκανα αλλα δεν πετυχε
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις κρυφές της επεκτάσεις αρχείων και το βλέπει σαν απλό κείμενο οπότε δεν μπορείς να το τρέξεις,άλλαξε το http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/show-hide-file-name-extensions#show-hide-file-name-extensions=windows-7 Εκεί όπως το έχεις στην εικόνα μια χαρά είναι.
elisto Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 ΤΟ αλλαξα παταω κλικ και δεν το τρεχει? δες το τωρα.. δες εδω
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Πρέπει να τελειώνει με .bat το όνομα και να είναι φανερές οι επεκτάσεις για να είναι και πραγματικά αυτό που γράφεις,αυτό που δείχνεις τώρα το έκανες να τελειώνει σε .txt
elisto Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 σε ευχαριστω ειχες απολυτο δικιο με εσωσες απο πολυυ κοπο να σε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα