billkosyf Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα, Οταν δημιουργω ενα βιντεο μου χαλαει πολυ την ποιοτητα της εικονας απο αυτο που εχω αρχικα. Δηλαδη εκει που θα προσθεσω καποια βιντεακια απο την Gopro για να ενωσω, ενω η ποιοτητα των βιντεο της Gopro ειναι HD το βιντεακι που δημιουργειται απο το Movie Maker ειναι πολυ κακης ποιοτητας. Τι πρεπει να κανω?
TheELF Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Με ποιον τρόπο το αποθηκεύεις;;; Με το save movie-> for computer κρατάει την αρχική ανάλυση και βάζει αρκετή ποιότητα. 1
CheOnWeb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Για να κρατήσεις την ποιότητα της GoPro πρέπει να βάλεις από 15.000Kbps και πάνω. 1
billkosyf Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Με το save movie-> for computer το αποθηκευω αλλα ριχνει πολυ την αναλυση. Τα 15,000kbps και πανω απο που τα ρυθμιζω?
CheOnWeb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν το έχω για να σου πω αλλά μήπως αυτό βοηθάει. http://forum.thewindowsclub.com/windows-live/31236-using-custom-setting-save-movie-windows-live-movie-maker.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα