Sakiz105 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ψαχνω για ενα router το οποιο να μπορει να συνδεσει 6-7 ασυρματες συσκευες χωρις προβλημα μιας και αυτο που εχω τωρα (huawei hg530) στις 3 συσκευες ριχνει απιστευτα την ταχυτητα download (απο 12mbps στα 1 εως 3,7) ακομα και οταν ειναι απλα συνδεδεμενες και δεν κανουν τιποτα και χανει πολυ ευκολα το σημα.Η λυση θα ηθελα να ειναι οσο πιο οικονομικη γινεται μιας και δεν ειναι για εμενα,Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ψαχνω για ενα router το οποιο να μπορει να συνδεσει 6-7 ασυρματες συσκευες χωρις προβλημα μιας και αυτο που εχω τωρα (huawei hg530) στις 3 συσκευες ριχνει απιστευτα την ταχυτητα download (απο 12mbps στα 1 εως 3,7) ακομα και οταν ειναι απλα συνδεδεμενες και δεν κανουν τιποτα και χανει πολυ ευκολα το σημα.Η λυση θα ηθελα να ειναι οσο πιο οικονομικη γινεται μιας και δεν ειναι για εμενα,Ευχαριστω. το huawei δεν ειναι για τετοια πραγματα.απο εκει και περα θες adsl router οχι σκετο ρουτερ οπως καταλαβα μιας και το Huawei που λες ειναι adsl router. οι εναλλακτικες ειναι tp lnk 8970 αν θες κατι φτηνο,netgear dgn2200 και μετα παμε σε draytek που ειναι ακριβο.παιζουν και dlink αλλα πρεπει να το ψαξεις για ποιο μοντελο πριν παρεις.γενικα σε φτηνα tp link πας υποχρεωτικα.οτι και να παρεις βεβαια θα παιξει καλυτερα απο το Huawei
Sakiz105 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι adsl router χρειαζομαι ξεχασα να το διευκρινισω (μιας και ο συγχρονισμος απο το συγκεκριμενο ειναι χαλια τους τελευταιους μηνες) Το tp link 8970 καλο φενεται.Θα μπορει να δινει φουλ ταχυτητα και στις 4 συσκευες που θα ειναι συνεχεια συνδεμενες πανω του? (με προυποθεση να μην κατεβαζει κατι καμια) και σε περιπτωση gaming να μην εχει ping spikes ? (διοτι τωρα ακομα και με ethernet η ταχυτητα πεφτει με το που συνδεσεις ενα κινητο η δυο)
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι adsl router χρειαζομαι ξεχασα να το διευκρινισω (μιας και ο συγχρονισμος απο το συγκεκριμενο ειναι χαλια τους τελευταιους μηνες) Το tp link 8970 καλο φενεται.Θα μπορει να δινει φουλ ταχυτητα και στις 4 συσκευες που θα ειναι συνεχεια συνδεμενες πανω του? (με προυποθεση να μην κατεβαζει κατι καμια) και σε περιπτωση gaming να μην εχει ping spikes ? (διοτι τωρα ακομα και με ethernet η ταχυτητα πεφτει με το που συνδεσεις ενα κινητο η δυο) ο συγχρονισμος μπορει να μην ειναι θεμα ρουτερ αλλα θεμα γραμμης οποτε θελει δοκιμες αν δεις οτι και με το νεο ρουτερ δεν εχεις καλο συγχρονισμο.σιγουρα το huawei ειναι για πεταμα αλλα απλα στο λεω οτι μπορει να εχει γινει κατι στην γραμμη ειτε μεσα στο σπιτι ειτε εξω απο το σπιτι και για αυτο να μην εχεις καλο συγχρονισμο.στα λεφτα που δινεις το 8970 ειναι απο τα καλυτερα που μπορεις να παρεις.αν θελεις να παρεις draytek με 150 ευρω εκει παμε αλλου.εγω φαντασου technicolor εχω και αυτο που λες το κανω xωρις θεμα..ειμαι μεσα με λαπτοπ εγω pc και κινητο ο bro και ολα ενταξει.που δεν ειναι και κατι τρελλο το technicolor σαν router.δεν παιζω παιχνιδια βεβαια.αν παιζεις παιχνιδια μπορεις να ζητησεις και Fast path απο τον παροχο και καλο θα ηταν να εισαι με ethernet και οχι με wifi.αλλα το huawei σαν hardware ειναι για κλαματα.a piece of plastic.same χαλι με το zte.και firmware να του περασεις που πρεπει να εχει βγει δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι.επισης γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου και τι παροχο εχεις για να δουμε λιγακι τι γινεται.επισης αν θυμαμαι καλα το huawei γενικοτερα συγχρονιζει αρκετα λιγοτερο απο αλλα adsl router και το wireless του sucks 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα