Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείτε εδώ.

2123568_1.JPG2123568_3.JPG

Γενικά
Μάρκα Turbo-X
Μοντέλο G600 White
Τύπος Smartphones
Δύο κάρτες SIM Ναι
Συνδεσιμότητα
Δίκτυο Quad-band
3G 42Mbps
Generation 3G
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Bluetooth v3.0
NFC NFC
Οθόνη
Οθόνη Αφής Touch Screen
Διαγώνιος Οθόνης 6"
Ανάλυση Οθόνης 1280 x 720 pixels
Χρώματα Οθόνης 16000000
Τύπος Οθόνης IPS
Τύπος Touchscreen Capacitive
Camera
Ανάλυση Κάμερας 8.0 Mp
Εγγραφή Βίντεο HD
Ανάλυση Εμπρόσθιας Κάμερας 2,0 Mp
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Λειτουργικό Σύστημα Android
Ταχύτητα Επεξεργαστή 1.2 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή Τετραπύρηνο
Ram 1GB
Συνδεσιμότητα WiFi  Bluetooth
GPS Δέκτης Ναι, με A-GPS υποστήριξη
MP3 Player MP3 Player
Ραδιόφωνο Ραδιόφωνο
Ενσωματωμένη Μνήμη 8 GB
Τύπος Κάρτας Μνήμης microSD
Java Java
Έκδοση Λειτουργικού Συστήματος Android 4.2 Jelly Bean
SAR EU in W/kg (head) 0,96
Dual Stand by YES
Επέκταση Μνήμης Μέχρι 32 Gb
Κάρτα Sim Micro-Sim
Μπαταρία
Τύπος Μπαταρίας 2800 mAh
Χρόνος Αναμονής έως 200 ώρες
Χρόνος Ομιλίας έως 10 ώρες  έως 6 ώρες
Συσκευασία
Μπαταρία Ναι
Οδηγίες Χρήσης Ναι
Φορτιστής Ταξιδίου Ναι
Διαστάσεις και Βάρος
Βάρος 173 gr
Μήκος 8.5 cm
Πλάτος 16.5 cm
Ύψος 0.76 cm

Τα 3 τελευταία έτη, έχουν περάσει 3 HTC Desire (Bravo) από τα χέρια μου, από Froyo ROMs μέχρι και Jelly Bean (stable μαξ στο ICS του Mildwild πια).
Έλεγα να προχωρήσω σε κάνα HTC One, αλλά σκάω ήδη πολλά σε πολλά, και σκεφτόμουν αγγελιές και τα συνάφια. Μετά είδα αυτό λοιπόν.

Ποτέ δε με φανταζόμουν με οτιδήποτε Turbo-X στην κατοχή μου. Εδώ όμως σηκώνει κουβέντα.

Phab, QC @1.2Ghz με 1GB και όλα τα άλλα specs μια χαρά κατάλληλα, στα 159€ με ωραίο σουλούπι και κυριλέ θήκη λένε οι αθεόφοβοι.

Τώρα τι το κατεβάζει τεχνικά; Πως η οθόνη δεν είναι Gorilla Glass (που τι..); έχει κακή κατασκευή και θα φθαρεί εύκολα; θα μείνει πίσω σε updatability (λες και τα HTC συγκρίνονται με Nexus so far); η GPU του είναι ανύπαρκτη; Ίσως η έλλειψη 4G; δεν ξέρω καν αν το 'χω αυτό και το multi-touch τι να το κάνω που ποτέ δεν το είδα συμβατό με android apk;

Αυτά. Το σκέφτομαι να το πάρω, τσάμπα είναι.. αλλά θα ήθελα ότι πάρω να κρατήσει όμορφα καμιά τριετία Minimum, με Custom ROMs δε βλέπω να έχει επαφή - το root παλεύεται μόνο, άρα ας υπολογίζω πως 3 έτη θα είμαι με JB τουλάχιστον. Ξέρω πως όλο και κάτι δεν θα συγκρίνεται με τα του One αλλά τόσα χρήματα διαφορά πια; Χαλάλι αν είναι μικροπράγματα.

Δημοσ.

το αγόρασα σήμερα! αλλά δεν μπορώ να βρω πως θα το κάνω ρουτ με τίποτα.. δοκίμασα επίσης και το framaroot αλλά και πάλι τίποτα... 

Υ.Γ. σαν κινητό τα σπάει πέρα από το play store

Δημοσ.

το αγόρασα σήμερα! αλλά δεν μπορώ να βρω πως θα το κάνω ρουτ με τίποτα.. δοκίμασα επίσης και το framaroot αλλά και πάλι τίποτα...

Υ.Γ. σαν κινητό τα σπάει πέρα από το play store

Όταν χαλάσει, άνοιξε θέμα εδω plz.

• Like 3
Δημοσ.

χαχα!! μου έδωσαν δύο χρόνια εγγύηση οπότε όλα καλά για δύο χρόνια...

annorax ευχαριστώ για την απάντηση αλλά πάλι δεν τα κατάφερα... προσπαθεί να κάνει fastboot και κάπου εκεί το χάνει

• Like 1
Δημοσ.

παρε ενα moto g να βρεις την υγεια σου ρε μαν, και ασε το turbo-x, δεν αξιζει. και αν, λεω αν πας και το παρεις τελικα, πηγενε να δεις απο κοντα την ποιότητα της οθονης.

• Like 3
Δημοσ.

Όντως μου αναφέρατε 3 κινητά το ένα καλύτερο απ' το άλλο (Price based πάντα), και το Xiaomi Note θα πήγαινε πένα με τα miui αυτή τη φορά - που γουστάρω και το ROM.. 

Η Google απ' ότι διάβασαv εγγυάται πως τα κινητά παραγωγής '13 - '14 θα έχουν updatability στα επόμενα Android ROMs μέχρι το ~2017; Ισχύει; Και Xiaomi να είναι;

Ty για όλες τις απαντήσεις ε. Όντως έχω μείνει αρκετά πίσω και νομίζω πως ενημερώνομαι κιόλας.

Υ.Γ: Οι Πλαισιάδες έχουν και καλά προϊόντα, ακόμη και αν καλώς ή κακώς δεν νοιάζομαι. Είμαι σίγουρη γι' αυτό όμως, απλά θα χρειαστεί να ξεσκαρτάρεις ποια είναι.

Δημοσ.

Όντως μου αναφέρατε 3 κινητά το ένα καλύτερο απ' το άλλο (Price based πάντα), και το Xiaomi Note θα πήγαινε πένα με τα miui αυτή τη φορά - που γουστάρω και το ROM..

Η Google απ' ότι διάβασαv εγγυάται πως τα κινητά παραγωγής '13 - '14 θα έχουν updatability στα επόμενα Android ROMs μέχρι το ~2017; Ισχύει; Και Xiaomi να είναι;

Ty για όλες τις απαντήσεις ε. Όντως έχω μείνει αρκετά πίσω και νομίζω πως ενημερώνομαι κιόλας.

Υ.Γ: Οι Πλαισιάδες έχουν και καλά προϊόντα, ακόμη και αν καλώς ή κακώς δεν νοιάζομαι. Είμαι σίγουρη γι' αυτό όμως, απλά θα χρειαστεί να ξεσκαρτάρεις ποια είναι.

Φυσικά και έχουν και καλά προϊόντα απλά δεν είναι τουβλο χ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...