pavlos0160 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ξερουμε μεχρι ποτε ειναι η προσφορα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ^Η προσφορα ηταν daily offer, για χθες. (παραλειψη του TS (ισως δεν το γνωριζε από την αρχη;; ) εστω και αργα στις 12 το βραδυ, 2 ωρες πριν εκπνευσει η προθεσμια το ανεφερε παντως) Έχετε αλλάξει τον τρόπο μετατροπής στο checkout? Πιθανόν να έχει αλλάξει ελαφρώς η τιμή, όταν πάω στο checkout μου βγάζει £36.89 Why? Σωστός, απλά στην πρώτη σελίδα δείχνει 35.99 και όχι 36.89, δεν είμαι σίγουρος για το πώς προέκυψε η διαφορά. Επίσης, εδώ λέτε για €56.27 κι εμένα μου δείχνει €58.42, γι αυτό ρωτάω για την μετατροπή (payment currency) αν πρέπει να την βάλω σε gbp. Γενικώς, δεν είμαι σίγουρος αν θα την πάρω και κολλάω στις λεπτομέρειες, μέχρι να φύγει η προσφορά και μετά να το μετανιώνω Για να σταματησουν αυτές οι συνεχεις αποριες και ποστς με τις απαντησεις τους μεσα σε όλα τα θεματα για αγορες από αμαζον, εχουμε εδώ και 1.5 χρονο αυτό το pinned θεμα: http://www.insomnia.gr/topic/484996-βασικες-πληροφοριες-για-αγορες-απο-amazon/ Μπορεις να το διαβασεις και όλα θα ξεκαθαρισουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις