Προς το περιεχόμενο

[WebCam] Logitech C920 HD Webcam 56,27 Amazon.co.uk (Τιμή Ελ. από 87,50) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Απλα υποψιν, η τιμη Ελλαδας που βλεπω ακομα και στον τιτλο για συγκριση, είναι πολύ ψηλα, τοσο ειχε Ελλαδα πριν 2 χρονια, πολλες φορες πιο μετα ειχε και 79. Μοντελο 3 ετιας δλδ.

Δημοσ.

Η καμερα της logitech αυτή ειναι οτι ποιο TOP για HOME USER. Αυτη ειναι η τρέχουσα τιμη της τωρα.

Ασχετα αν ειναι 3ετιας ειναι οτι καλύτερο υπάρχει σε home user και μετα πας στην C930e (Business Model)

Το οτι ειναι ΣΤΑΘΕΡΑ σε αυτην την τιμη μαρτυρά και την ποιότητα της άλλωστε.

Δημοσ.

Πολυ καλη τιμη. Σκεφτομαι να την παρω. Την παρηγγειλε κανεις αλλος?

Εγω την εχω περιπου 6 μηνες... ειχα την pro 9000 και την ειχα για τέλεια.. αγόρασα την 920 και πραγματικα ειναι αλλου!

Στην τιμη αυτη ειναι απλα οτι καλύτερο μπορεις να πάρεις.

56€ βγαίνει να τα μεταφορικα;

Ναι ναι τελικη. (56,27 με μεταφορικα για Ελλάδα)

Δημοσ.

Παιδιά, την αγόρασα πριν 2 βδομάδες όταν είχε 56 λίρες στο Άμαζον και είχε βγει κάπου 70 ευρώ με τα μεταφορικά.

Τώρα βλέπω την έριξαν 20 λίρες....πφφ...!

Η κάμερα πάντως είναι ΦΟΒΕΡΗ! Την χρησιμοποιώ κάθε μέρα εδώ και 2 βδομάδες, έχω εντυπωσιαστεί!

Δημοσ.

Παιδιά, την αγόρασα πριν 2 βδομάδες όταν είχε 56 λίρες στο Άμαζον και είχε βγει κάπου 70 ευρώ με τα μεταφορικά.

Τώρα βλέπω την έριξαν 20 λίρες....πφφ...!

Η κάμερα πάντως είναι ΦΟΒΕΡΗ! Την χρησιμοποιώ κάθε μέρα εδώ και 2 βδομάδες, έχω εντυπωσιαστεί!

Τοσο εχει κανονικα.. ειναι μονο για 1 μερα η τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε αλλάξει τον τρόπο μετατροπής στο checkout? 

Πιθανόν να έχει αλλάξει ελαφρώς η τιμή, όταν πάω στο checkout μου βγάζει £36.89

Why?

Δημοσ.

Έχετε αλλάξει τον τρόπο μετατροπής στο checkout? 

Πιθανόν να έχει αλλάξει ελαφρώς η τιμή, όταν πάω στο checkout μου βγάζει £36.89

Why?

Αυτο ειναι ΧΩΡΙΣ μεταφορικα φιλε μου.

Δεν εχει αλλαξει η τιμη

Items
£36.89
Estimated Order Total
£44.25

Δημοσ.

Σωστός, απλά στην πρώτη σελίδα δείχνει 35.99 και όχι 36.89, δεν είμαι σίγουρος για το πώς προέκυψε η διαφορά.

Επίσης, εδώ λέτε για €56.27 κι εμένα μου δείχνει €58.42, γι αυτό ρωτάω για την μετατροπή (payment currency) αν πρέπει να την βάλω σε gbp.

Γενικώς, δεν είμαι σίγουρος αν θα την πάρω και κολλάω στις λεπτομέρειες, μέχρι να φύγει η προσφορά και μετά να το μετανιώνω :P

Δημοσ.

Για όποιον ψάχνει webcam και θέλει κάτι καλό να την χτυπήσει αμέσως! Εγώ σήμερα παρέλαβα την c930e με την οποία έχουν ελάχιστες διαφορές και το εργαλείο σκοτώνει!!! Αφού μόλις άλλαξα την εικόνα από την builtin σε αυτή με πιάσαν τα γέλια!

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός, απλά στην πρώτη σελίδα δείχνει 35.99 και όχι 36.89, δεν είμαι σίγουρος για το πώς προέκυψε η διαφορά.

Επίσης, εδώ λέτε για €56.27 κι εμένα μου δείχνει €58.42, γι αυτό ρωτάω για την μετατροπή (payment currency) αν πρέπει να την βάλω σε gbp.

Γενικώς, δεν είμαι σίγουρος αν θα την πάρω και κολλάω στις λεπτομέρειες, μέχρι να φύγει η προσφορά και μετά να το μετανιώνω :P

1)Η διαφορα ειναι λογο ΦΠΑ. Εμεις εχουμε αλλο ΦΠΑ για αυτο η τιμη ειναι μεγαλύτερη

2)Βαζεις πληρωμη σε ΛΙΡΕΣ οχι σε ΕΥΡΩ! 

Η webcam αυτη αξιζει καθε ευρω. Ειναι ΟΤΙ καλυτερο υπαρχει. Αν θελεις καμερα καλη αυτη ειναι η ευκαιρία σου.. στα ιδια λεφτα παιρνεις στην ελλαδα την Logitech B910 HD!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...