PETROS13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Forthnet 2play Απεριόριστα & 12 ώρες προς κινητά 24,90€ Με Forthnet 2play Απεριόριστα μιλάς και σερφάρεις ασταμάτητα...και ταυτόχρονα μειώνεις το κόστος επικοινωνίας σου. Γρήγορο internet έως 24 Mbps, για να σερφάρεις μέρα-νύχτα Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, για να μιλάς όσο θέλεις, με όποιον θέλεις, σε όλη την Ελλάδα ΔΩΡΟ: 12 ώρες κλήσεις προς όλα τα κινητά, κάθε μήνα, για πάντα, και μιλάς ξέγνοιαστα! Ισχύει για 18μηνη σύμβαση Ισχύει για νέους συνδρομητές Νομίζω είναι πολύ καλή προσφορά! http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7797 http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296
stamatinho Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Και εμεις που τους πληρωνουμε απο το 2008 30ευρω το μηνα χωρις κλησεις προς σταθερα και κινητα και με 15 αποσυνδεσεις τη μερα.
TEOKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Και εγώ κάτι τέτοιο πλήρωνα για forthnet και με αποσυνδέσεις κ.λ.π και βαριόμουνα να ψαχτώ. Πήγα μια βόλτα σήμερα από Γερμανό και έκλεισα με 50 ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο , full pack ote tv και 30αρι vdsl.
kage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 οταν εχεις αποσυνδεσεις και δεν το φτιαχνουν μπορεις να αποδεσμευτεις χωρις να πληρωσεις εξτρα...βεβαια στην αλλη εταιρια που θα πας συνηθως χρεωνουν τελη μεταβασεις απο 2-50ε
Thessalonikios200 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μου κάναν πρόταση για το ίδιο πρόγραμμα στα 22.90 για πάντα. Βέβαια είμαι σε αυτούς 3 χρόνια, είχα και τηλεόραση αλλά δεν έβλεπε κανείς, εφόσον μας φέρνει ταινίες κλπ ο θείος μου. Πρόβλημά με την γραμμή του ίντερνετ και γενικά με του τηλέφωνο δεν είχα ποτέ, αν και κλειδώνει στα 12 έως 15 μόνο για την περιοχή που μένω είναι πολύ καλά. Μπράβο στη 4νετ, ωραίο πρόγραμμα πολύ χρήσιμο, για ώρα ανάγκης να παίρνεις σε κινητά.
giorginho Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 H HOL με 6 μηνες παραπανω δεσμευση και 22ευρω/μηνα στρογγυλα δινει το παρακατω: (και φανταζομαι και η wind θα δινει κατι αντιστοιχο ή ισως και καλυτερο, γενικα το θεμα με το καθε τρεις και λιγο ανοιγει θεμα για παραπλησιες προσφορες απο τις εταιριες τηλεφωνιας ή προσφορες που παιρνει ο ενας στους δεκα εχει το λιγοτερο κουράσει, η μόνη ειδηση που βγαινει ειναι οτι γινεται πλεον "κανονας" σιγα-σιγα το 24μηνο, την ιδια ωρα που αν δεν βαλω "καρτα" στο κινητο μου θα μου το κοψουν στο... εξαμηνο!!) Internet έως24 Mbps Απεριόριστα σταθερά ΕλλάδοςΑπεριόριστα σε 47 χώρες ** 60' κινητά Eπιπλέον 240’ ΔΩΡΕΑΝ προς κινητά 5 € επιπλέον έκπτωση για συνδρομητές Vodafone
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν βλεπω καμια προσφορα, ο ανταγωνισμος εχει ιδιες και καλυτερες τιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις