Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Forthnet 2play Απεριόριστα & 12 ώρες προς κινητά 24,90€

Με Forthnet 2play Απεριόριστα μιλάς και σερφάρεις ασταμάτητα...
και ταυτόχρονα μειώνεις το κόστος επικοινωνίας σου.

• Γρήγορο internet έως 24 Mbps, για να σερφάρεις μέρα-νύχτα
  • Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, για να μιλάς όσο θέλεις, με όποιον θέλεις, σε όλη την Ελλάδα
  • ΔΩΡΟ: 12 ώρες κλήσεις προς όλα τα κινητά, κάθε μήνα, για πάντα, και μιλάς ξέγνοιαστα!
  • Ισχύει για 18μηνη σύμβαση
  • Ισχύει για νέους συνδρομητές

landingpage.jpg

Νομίζω είναι πολύ καλή προσφορά!

http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7797

http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296

Δημοσ.

Και εγώ κάτι τέτοιο πλήρωνα για forthnet και με αποσυνδέσεις κ.λ.π και βαριόμουνα να ψαχτώ. Πήγα μια βόλτα σήμερα από Γερμανό και έκλεισα με 50 ευρώ για ετήσιο συμβόλαιο , full pack ote tv και 30αρι vdsl.

Δημοσ.

οταν εχεις αποσυνδεσεις και δεν το φτιαχνουν μπορεις να αποδεσμευτεις χωρις να πληρωσεις εξτρα...βεβαια στην αλλη εταιρια που θα πας συνηθως χρεωνουν τελη μεταβασεις απο 2-50ε

Δημοσ.

Μου κάναν πρόταση για το ίδιο πρόγραμμα στα 22.90 για πάντα.

Βέβαια είμαι σε αυτούς 3 χρόνια, είχα και τηλεόραση αλλά δεν έβλεπε κανείς, εφόσον μας φέρνει ταινίες κλπ ο θείος μου.

Πρόβλημά με την γραμμή του ίντερνετ και γενικά με του τηλέφωνο δεν είχα ποτέ, αν και κλειδώνει στα 12 έως 15 μόνο για την περιοχή που μένω είναι πολύ καλά.

Μπράβο στη 4νετ, ωραίο πρόγραμμα πολύ χρήσιμο, για ώρα ανάγκης να παίρνεις σε κινητά.

Δημοσ.

H HOL με 6 μηνες παραπανω δεσμευση και 22ευρω/μηνα στρογγυλα δινει το παρακατω: (και φανταζομαι και η wind θα δινει κατι αντιστοιχο ή ισως και καλυτερο, γενικα το θεμα με το καθε τρεις και λιγο ανοιγει θεμα για παραπλησιες προσφορες απο τις εταιριες τηλεφωνιας ή προσφορες που παιρνει ο ενας στους δεκα εχει το λιγοτερο κουράσει, η μόνη ειδηση που βγαινει ειναι οτι γινεται πλεον "κανονας" σιγα-σιγα το 24μηνο, την ιδια ωρα που αν δεν βαλω "καρτα" στο κινητο μου θα μου το κοψουν στο... εξαμηνο!!) 

Internet έως24 Mbps
Απεριόριστα σταθερά Ελλάδος
Απεριόριστα σε 47 χώρες ** 
60' κινητά 

Eπιπλέον 240’ ΔΩΡΕΑΝ προς κινητά
5 € επιπλέον έκπτωση για συνδρομητές Vodafone
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...