nokiamaniac Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπέρα σκέφτομαι το παραπάνω κινητό για δώρο σε συγγενικό μου πρόσωπο που θέλει μόνο apple αλλά μήπως είναι καλύτερα να περιμένω γιατί με την έλευση του 6 θα πέσει η τιμή του 5c?λογικά το 4s θα καταργηθεί ποιο μοντέλο θα συνεχίσει να διατίθεται εκεί κοντά στα 300 ευρώ από τα σκρουτζομαγαζα?θα κρατήσουν μόνο το 5c 8gb?
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αν μπορείς πήγαινε τουλάχιστον για 5c. Στα 300€ θα αργήσει λίγο να πάει όμως (έτσι πιστεύω δηλαδή)
Grey Warden Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε ένα G2 και φόρεσε του μια θήκη που να φαίνεται το δαγκωμένο μήλο.
star12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε ένα G2 και φόρεσε του μια θήκη που να φαίνεται το δαγκωμένο μήλο. το συγγενικο του προσωπο θελει λεει μονο απλ.αν εσυ ειχες τη γιορτη σου και καπιος αν αντι για αντροιντ phone σου φερνε wm phone δε θα το δινες την επομενη μερα για να παρεις αντροιντ;; ετσι και δω.Το χουμε καταλαβει πως για τους περισσοτερους εδω μεσα το αιφον ειναι μαπα αλλα καπιοι συνεχιζουν να το θελουν τι να κανουμε ετσι ειναι. προσωπικα παρτου ενα 4ς σκιζει απο εμφανιση περνει την 8 αρα και πιστευω με του που θα ανοιξει το δεμα και θα δει το κουτι θα παραμιλαει απ τη χαρα του .το 5 c δε ξερω ποτε δε με αρεσε .αν και σαν πλαστικο ειναι πιοτικο αλλα το 4ς μου φενεται καλυτερη επιλογη για εναν που θελει να δοκιμασει σε ιος
Grey Warden Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 το συγγενικο του προσωπο θελει λεει μονο απλ.αν εσυ ειχες τη γιορτη σου και καπιος αν αντι για αντροιντ phone σου φερνε wm phone δε θα το δινες την επομενη μερα για να παρεις αντροιντ;; ετσι και δω.Το χουμε καταλαβει πως για τους περισσοτερους εδω μεσα το αιφον ειναι μαπα αλλα καπιοι συνεχιζουν να το θελουν τι να κανουμε ετσι ειναι. προσωπικα παρτου ενα 4ς σκιζει απο εμφανιση περνει την 8 αρα και πιστευω με του που θα ανοιξει το δεμα και θα δει το κουτι θα παραμιλαει απ τη χαρα του .το 5 c δε ξερω ποτε δε με αρεσε .αν και σαν πλαστικο ειναι πιοτικο αλλα το 4ς μου φενεται καλυτερη επιλογη για εναν που θελει να δοκιμασει σε ιος Παίρνεις ως δεδομένο ότι θα καταλάβαινε πως της έφεραν android τηλέφωνο και όχι Iphone. Εγώ για να πιάσουν τόπο τα λεφτά το έγραψα αν και με μια πρόχειρη ματιά δεν βρήκα τέτοια θήκη. Μόλις ανακάλυψα κενό στην αγορά!
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Το 6 ηρθε σημερα. Στα 1000€. Στην Ελλαδα δηλαδη και ξερω σε ποιο καταδτημα.
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Το 6 ηρθε σημερα. Στα 1000€. Στην Ελλαδα δηλαδη και ξερω σε ποιο καταδτημα. Αυτό πάρε nokiamaniac! Ή κάνεις δώρο ή δεν κάνεις!
nokiamaniac Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά το απέκλεισα το iPhone.4s γιατί δε θα χει υποστήριξη πλέον και έχει λίγη μνήμη μετά από πολύ ψάξιμο όλοι μου λένε να μην το παρω
star12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά το απέκλεισα το iPhone.4s γιατί δε θα χει υποστήριξη πλέον και έχει λίγη μνήμη μετά από πολύ ψάξιμο όλοι μου λένε να μην το παρω το 4ς θα παρει την 8 αρα μαλον για το 4 σου λεγαν.και επισης το 4ς 8 γιγα ειδες .ειπαρχει και σε 16 32 64
stamatinho Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δωσε εκει περα μωρε 1000 ευρω και παρε το 6 η 550 ευρω και παρε το 5.
Hyphen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά το απέκλεισα το iPhone.4s γιατί δε θα χει υποστήριξη πλέον και έχει λίγη μνήμη μετά από πολύ ψάξιμο όλοι μου λένε να μην το παρω το 4σ θα παρει την 8αρα αλλα το κανει πιο αργο απο οτι λενε. Μπορεις να παρεις 5αρι μετχ στα 300 ευρω σιγουρα.
Grey Warden Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πρότεινα την καλύτερη λύση και δεν αστειεύομαι. Ένα άτομο που θέλει μόνο Iphone, το θέλει για το μηλαράκι και αποκλείεται να έχει επαφή με την τεχνολογία για να καταλάβει την διαφορά ενός Iphone από ένα καλό android αν το 2ο έχει το σηματάκι της ακατανόμαστης.
Hyphen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει ουτε ένα 5αρι στα 300 πως δεν υπαρχει εγω κατα καιρους ειδα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα