FlowGeeZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. εχω ενα προβλημα με το iphone 4s το συνδεω με τον υπολογιστη μου για να κανω κατι στο itunes και αυτο συνεχεια το πεταει και το συνδεει απο τον υπολογιστη. δηλαδη χανει το σημα! ενω στην φορτιση με πριζα δεν το κανει φορτιζει κανονικα. Τι λετε να παιζει?
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Σε όλες τις θύρες usb το κάνει? Με άλλο καλώδιο δοκίμασες?
FlowGeeZ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξερω αν ειναι δικος του ο φορτιστης μεταχηρισμενο το πηρα. στο pc μου το κανει μονο. σημερα το πρωι το δοκιμασα στο λαπτοπ και δεν το κανει δουλευει κομπλε!. τα usb port apo το pc δουλευουν κανονικα με στικακια και διαφορα αλλα.!
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Κάτι φταίει στον υπολογιστή σου τότε. Δες την απάντηση του cheonweb σε παρόμοιο θέμα μήπως σε βοηθήσει http://www.insomnia.gr/topic/542194-μεταφορά-φωτογραφιών-απο-ipad-σε-pc/
Johny Q Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Βεβαιώσου ότι εχεις την τελευταία έκδοση Itunes. Επίσης απο πίνακα ελέγχου αφαίρεσε τα παρακάτω. Apple Application Support Apple Mobile Device Support Apple Software Update Bonjour iTunes Ξανά το iTunes εγκατάσταση μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα