tzigpap Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, λοιπον ξεκινάω με την περιγραφη του προβλήματος.. Βρίσκομαι στο Βέλγιο και εδώ το πανεπιστήμιο δίνει πρόσβαση στο ιντερνετ επονομαζόμενο και ως kotnet. Οι προδιαγραφες τους είναι μεχρι 40gb το μηνα κίνηση και κάθε δωμάτιο εστίας έχει μια υποδοχή ethernet στην οποια αυτοί λένε ότι μπορεις να συνδέσεις μέχρι ένα υπολογιστή. Ξεκινώντας απο κλειστό υπολογιστή μόλις ανοίξει βάζεις κωδικούς σε μια σελίδα και μπηκες... Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Έχω ένα mac mini ena macbook και ενα κινητο. Μπορώ να συνδέσω το mac mini με ethernet ΄ωστε να έχει πρόσβαση και μετά να κάνω internet sharing μέσω του mac mini στις αλλες συσκευές ταυτοχρονα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ???(Σορρυ για τα κεφαλαια αλλά μάλλον είναι το πιο σημαντικο ζητημα γτ αν γίνω αντιληπτος παιζει και να κλειδώσει σε όλη την εστια το κεντρικο router..) Άλλη unofficial λυση ειναι να βάλω ενα router αμεσως στο ethernet μπριζακι και να παιρνουν απο κει οι συσκευες... Θα γινω αντιληπτος?? Μπορώ να τις χρησιμοποιώ ταυτόχρονα και τις 3? Ποιο τρόπο μου προτείνετε ως καλύτερο? Η μήπως υπάρχει κι αλλος καλύτερος κι εγω δεν τον ξερω? Ευχαριστώ....
kage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν κανω λαθος στο συστημα θα φαινετε μονο η ip/mac απ αυτο που θα βαλεις στο Ethernet...(ρουτερ σε bridge mode ή access point για wifi +Ethernet ή το mac) γιατι να απαγορεψουν 2ο pc δηλ? δες εκει που βαζεις user+pass ποσες ωρες δεινει μεχρι να ριξει την συνδεση και να σε ξαναρωτησει user+pass .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα