Jason 93 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Απο πάντα είχα και χρησιμοποιούσα φθηνά ποντίκια του δεκάευρου. Απο το 2007 είχα το φθηνότερο τοτε ποντίκι που είχε βγαλει η Logitech. Πρόσφατα όμως ήρθε στα χέρια μου ενα ασύρματο ποντίκι της Toshiba. Στην αρχή δεν μου φάνηκε τοσο εντυποσιακό αλλα τελικά τα πλάγια κουμπιά για το μπρός-πίσω, το πολύ καλό βάρος και κράτημα, η ελευθερία του ασύρματου ποντικιού και η πολύ καλή γενικά κατασκευή και ποιότητα του με κέρδισαν. Δυστηχώς όμως το ποντίκι χάλασε και τώρα δεν μπορω με τίποτα να ξανασυνηθίσω το φθηνιάρικο ποντίκι του 2007 και θέλω να αγοράσω ενα καινούργιο. Απαιτήσεις: Ασύρματο Καλό κράτημα πλάγια κουμπιά για εμπρός-πίσω να μην εχω προβλήματα με καθυστερήσεις και αποσυνδέσεις
dark vader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 logitech wireless mouse m510 σχετικά μεσαίο μέγεθος σχετικά παλιάς τεχνολογίας αλλα με ειχε βολέψει σε ολα μέχρι και παιχνίδια αλλα χάλασε και μου έστειλαν αυτό που δεν με βολεύει πουθενά logitech wireless mouse m560 ωχ δεν υπάρχει πουθενά.καλα και το m560 τρώγετε μωρέ
Jason 93 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Η τιμη μπορει να φτασει εως και 30-35 ευρω αλλα δεν μου περισευουν κιολας οπωτε κοιταμε σε value for money ποντικια
energy1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Γνωμη μου μην παρεις ασυρματο...για να μην εχεις καθυστερησεις-αποσυνδεσεις.....κ καθε λιγο μπαταριες!
dark vader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/4022164/Logitech-M560.html?keyphrase=m560 και απο μπαταρίες με καθημερινή χρήση αλλαγή 2 φόρες το χρόνο ( 1 χ AA) χωρίς πλάκα το μονο κακό το μεσαίο του μέγεθος και με windows 8.1 τα πλαϊνά κουμπιά του κάνουν αυτα τα μοδατα κόλπα
Jason 93 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/4022164/Logitech-M560.html?keyphrase=m560 και απο μπαταρίες με καθημερινή χρήση αλλαγή 2 φόρες το χρόνο ( 1 χ AA) χωρίς πλάκα το μονο κακό το μεσαίο του μέγεθος και με windows 8.1 τα πλαϊνά κουμπιά του κάνουν αυτα τα μοδατα κόλπα Ωραια προταση αλλα με χαλαει λιγο που ειναι στα 800 dpi μονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα