Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι εφικτο να γινει το εξεις που ζηταω....

Εχω πχ τωρα σπιτι συνδεμενα με το router μου, 2 υπολογιστες , ενα PS4 και ενα XBOX ONE.

Υπαρχει τροπος να μπορω να δω ανα πασα στιγμη ποσο bandwitch καταναλωνει ανα πασα στιγμη η καθε συσκευη? η και να ορισω ποσο θα ειναι διαθεσιμο στην καθε μια?

Στον υπολογιστη οκ γνωριζω οτι υπαρχει το προγραμμα netlimmiter οπου μπορω να τα κανω αυτα,

για τις αλλες συσκευες ομως τι γινεται? 

μηπως μπορει να γινει κατι τετοιο μεσα απο το router?

Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπέρα, κατάλληλο router μπορεί να σου δώσει δυνατότητα ελέγχου bandwith & QoS. Εκτός από τα γνωστά και πανάκριβα cisco, τα draytek vigor έχουν δυνατότητες bandwidth shaping.

Καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι εφικτο να γινει το εξεις που ζηταω....

Εχω πχ τωρα σπιτι συνδεμενα με το router μου, 2 υπολογιστες , ενα PS4 και ενα XBOX ONE.

Υπαρχει τροπος να μπορω να δω ανα πασα στιγμη ποσο bandwitch καταναλωνει ανα πασα στιγμη η καθε συσκευη? η και να ορισω ποσο θα ειναι διαθεσιμο στην καθε μια?

Στον υπολογιστη οκ γνωριζω οτι υπαρχει το προγραμμα netlimmiter οπου μπορω να τα κανω αυτα,

για τις αλλες συσκευες ομως τι γινεται? 

μηπως μπορει να γινει κατι τετοιο μεσα απο το router?

Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλημέρα, ναι φαίνεται να έχει. Βρήκα ρυθμίσεις στη σελίδα 82 του αγγλικού εγχειριδίου.

To router μου ειναι το tp link 8970 http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8970-300mbps-wireless-n-gigabit-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.612494

Εχει αυτήν την δυνατότητα?

Δημοσ.

Στη σελίδα System Tools > Statistics, βλέπεις το τρέχον και το συνολικό bandwidth μιας διεύθυνσης.

Στη σελίδα Bandwidth Control, ενεργοποιείς την δυνατότητα ελέγχου/περιορισμού για μια διεύθυνση ή πόρτα (υπηρεσία).

Απαραίτητα πρώτα ενημερώνεις για την πραγματική ταχύτητα της σύνδεσης και κατόπιν θέτεις κανόνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...