Προς το περιεχόμενο

Το τεράστιο iPhone 6 Plus με την οθόνη των 5.5 ιντσών, στην κυκλοφορία (hands-on video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και κατοχος νοτε 3 θα ελεγα οτι μου αρεσει πολυ το μηλο.2

ειναι οι λογοι ομως που δεν θα το παρο.1ον γιατι ειναι ολιγον τι οβερμπατζετ για μενα 2ον γιατι πλεον ολοι στο ελλαδισταν κυκλοφορουν με ενα iphone στο χερι και ζητημα αν το 10% αυτων ξερουν να το αξιοποιούν αναλογος..το υπόλοιπο 90% ειναι ας μου επιτραπει η εκφραση "πρόβατα" (βεβαια μην ξεχναμε οτι τελευταια στην ελλαδα η samsung εχει καταντήσει η apple των ελληνων λογο χαμηλοτερου κοστους)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Επειδή αναφέρθηκαν το note 4 και η ανωτερότητα της οθόνης της Apple, ας δούμε την τελική κριτική από το displaymate.com

Κάτσε όμως για τυπικούς λόγους να τεστάρουν και την οθόνη του 6 - 6plus...

TSMC αν θυμάμαι καλά...

Chipworks Teardown confirms Apple using TSMC for 20nm A8 chip in iPhone 6, not Samsung

Δεν τη βλέπω καλά τη Samsung... :P

Καλά με 8mp camera και 1gb Ram πόσο πίσω έχουν μείνει. Πριν από 1χρόνο είχα χαριτολογώντας πει ότι η Apple θα κλείσει σε 2 χρόνια, παίζει και να είχα δίκιο...

καλημέρα

επειδή λέμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια 

θα σου πω ότι η apple πουλάει software μέσω του hardware έπειτα όπως θα γνωρίζεις αφού σε ενδιαφέρει η τεχνολογία το πόσο γρήγορα τρέχει μια συσκευή εξαρτάτε και από το λειτουργικό πάρε παράδειγμα blackberry 10 windows 8 firefox os

για τη κάμερα πάλι η ποιότητα είναι αυτή που κάνει τη διαφορά και από τη στιγμή που με τα 8mp είναι ανταγωνιστική δεν βλέπω το λόγο να πηγαίνει η κάθε εταιρεία σε μια κούρσα εντυπώσεων 

Τέλος ο καθένας επιλέγει ότι του αρέσει και από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα η apple τρέχει και οι υπόλοιπη ακολουθούν όταν κορεσθεί ο αγοραστής υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια

Και τέλος, με την "επανάσταση" του health (που δέχομαι ότι χώρες όπως η Ελλάδα, είναι πιο δύσκολο να λειτουργήσει για τους κοινωνικό-πολιτικούς λόγους που όλοι ξέρουμε) η Apple λεει στους developers: "Όρίστε, πάρτε, παίξτε και βγάλτε λεφτά".

Εν τω μεταξύ οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να ασχολούνται με 12MP καμερα (λες και θα εκτυπώσουν γιγαντοαφίσες) και εφαρμογές για να κλεβουν το wifi του γείτονα

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς;

• "Αγιος";
  • Που μιλάς για maximum affordable capacity? Γιατί δεν πιάνεις τις απλές καρτούλες που κοστίζουν 20 ευρώ και σου δίνουν 16-32 gb κάτι που στο "αγιος" κοστίζουν 100 αν θυμάμαι καλά για κάθε έξτρα gb.
  • Για τις μπαταρίες γιατί δεν λες κάτι; που με 15 ευρώ, εχω πάρει άλλη μια μπαταρία χωρίς να χρειάζομαι φορητό φορτιστή για 2 ώρες πάνω στο κινητό μου;
  • (ps. όταν η μπαταρία χαλάει, και 5 φορητούς φορτιστές να πάρω, η μπαταρία είναι χαλασμένη)
  • USB otg
  • Real multi-tasking
  • Το πρόγραμμα tasker το ξες;
  • Δεν χρειάζεται το iTunes
  • Xposed
  • NFC που δεν είναι κλειδωμένο
  • irDa
Βέβαια θα μου πεις οτι δεν είναι για μέσους χρήστες. Ε, τι κάνει το ios που δε το κάνει το Android?

.

IrDA gimmick του θανατά, το ίδιο με το nfc που σε Ανδροιντ απλά δεν έχει λόγο υπάρξεις, τουλάχιστον σε αιφον παίζει να κάνει κάτι.

Exposed το βάζω μέσα στην κατηγορία των εφαρμογών Αντροιντ που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς επειδή το interface το vanilla είναι απίστευτα αδιάφορο. Και όχι, το να ΠΡΕΠΕΙ να κάνω ρουτ για να μην συγχυζομαι και μόνο δεν το γουστάρω.

Ποιος έχει αγοράσει δεύτερη μπαταρία για να την έχει μαζί του;. Ούτε έναν δεν ξέρω σε όλη μου την ζωή.

Real multitasking ναι πως, πέρα από το το note που όντως έχει, δεν έχει διαφορά το multitasking android and iOS.

Απο τη την στιγμη που εχουν φτασει στο iOS 6 το 2014και δεν εχει καν true multitasking και background processes τζαμπα μιλαμε. Τι iOS και ιστοριες. Που για να κανει και καλα auto upload τις φωτο πρεπει να τρεξεις τος dropbox εσυ. Ναι ξεχασα εχει icloud για αυτη τη δουλεια και συμπτωματικα τωρα θυμηθηκαν οτι καλα ειναι να εχει προσβαση και ο χρηστης. Ερε ερε

• Like 2

Το θεμα δεν ειναι αν μπορουμε να απαντησουμε αλλα το αν θελουμε να ασχοληθουμε με βλακειες....

και για να καταλαβεις, δεν θα μας τρελανεις οτι δεν χρειαζονται τα 2 ή 3 γιγα ραμ ουτε οτι δεν χρειαζεσαι πιο γρηγορο επεξεργαστη...

μια απλη (οχι) απαντηση ειναι το Iphone 4... τα ιδια λεγατε μεχρι που ξεσηκωθηκε ολη η υφηλιος οταν στην επομενη εκδοση Ios (που ειναι καλογραμμενο) δεν επαιρνε τα ποδια του, το ιδιο θα συμβει και θα συμβαινει σε καθε παλιοτερο μοντελο, οποτε τα γλυκαναλατα "δεν χρειαζεται" "Δεν ειναι το ιδιο με το android" να τα λετε μεταξυ σας για να δικαιολογησετε τα 800-900 ευρω που δινετε.

εμεις που εχουμε δοκιμασει τα παντα ( απο Ios, android, BB, WP8 μεχρι και WebOs) απλα τα ακουμε και γελαμε...

και ξερεις δεν ειναι κακο να δινεις 800 ευρω για ενα Iphone... κακο ειναι να πιστευεις οτι ειναι το απολυτο, η κορυφη και να θεωρεις τους αλλους προβατα

λοιπον μπεεεε... συγμωμη καληνυχτα ηθελα να πω.

android = λειτουργικό

iphone = h/w και λειτουργικό.

Όταν μου δίνει το ios 8 ΚΑΙ σε iphone 4 ενώ ο πρώην ψυγειάς αποφασίζει να βγάλει μια καινούρια πλαστικούρα για να το υποστηρίζει δεν ξέρω πώς τα 200-300 ευρώ αγοράς είναι πιο οικονομικά. Μην με πας σε nexus που το ποσο μόνο ευκαταφρόνητο δεν το λες ούτε θα δεχτώ ότι το να βάλεις custom είναι η λύση. Με αυτή τη λογική το να πληρώσεις πάνω απο 100 ευρω συσκευή είσαι μπεε.

Απο τη την στιγμη που εχουν φτασει στο iOS 6 το 2014και δεν εχει καν true multitasking και background processes τζαμπα μιλαμε. Τι iOS και ιστοριες. Που για να κανει και καλα auto upload τις φωτο πρεπει να τρεξεις τος dropbox εσυ. Ναι ξεχασα εχει icloud για αυτη τη δουλεια και συμπτωματικα τωρα θυμηθηκαν οτι καλα ειναι να εχει προσβαση και ο χρηστης. Ερε ερε

Μάθαμε true multitasking επειδή το διαβάσαμε σε ένα blog. Χωρίς να έχεις την παραμικρή κατανόηση του τι συνεπάγεται. Η έλλειψη true όπως το λες multitasking είναι ο λόγος που το ios είναι πιο ανταποκρισιμο από το ανδροιντ. Δεν έχω πιάσει μετά από 5χρονια χρήσης high end android τηλεφωνων κάποιο που να μην παθαίνει εντυπωσιακό slow down μετά από 1,2 μήνες χρήσης. Και δεν γίνεται προφανώς, γιατί το android is fundamentally flawed.

Το γεγονός ότι έπρεπε να περάσουν 5 χρόνια και να φτάσει στην έκδοση 4 ωστε απλά να μην είναι τραγικό κάτι σημαίνει.

• Like 2

lol, 404 comment not found

ουτε σε εμενα μου αρεσουν τα μεγαλα smartphone,

εχω δυο συσκευές το καθενα για την δουλειά του, το ενα να το εχω καθε μερα πανω μου το αλλο σπιτι για ψυχαγωγία στο κρεβατι/τουαλετα/αμαξι.

υπαρχουν ατομα ομως που θελουν μια συκευη και οχι δυο.

• Like 1

αυτο που θα πω αφορα κυριως το service.οταν χαλασει το iphone εντος εγγυησης  (1 χρονο γελαωωω) οκ γινεται αντικατασταση.εκτος εγγυησης για ενα τηλ που κοστιζει σχεδον 2 μισθους ... ειναι να αναρωτιεται κανεις το λογο αφου τα specs ειναι προπερσινα...  i apple ποσο γελοια εταιρια ειναι που δεν δινει γνησια ανταλακτικα για τις συσκευες της και ο κοσμακης βαζει το καθε κινεζικο εξαρτημα...  τρομερη υποστιριξη εχει (χαχαχα) αλλα αυτη ειναι η εταιρια σας να την χαιρεστε.τελος θα ηθελα να σταθω στις μεγεθος της οθονης.διαφημιζε η apple οτι η οθονη δεν πρεπει να ξεπερναει καποιες ιντσες και σνομπαρε τις αλλες σε ενα διαφημστικο της αν θυμαστε...  δεν θα σχολιασω κατι αλλο σε αυτο καταλαβατε ολοι νομιζω.

• Like 2

Το ότι εξαφανίστηκε (σχεδόν) η παντοδύναμη NOKIA δεν  βλέπω να προβληματίζει κανέναν. Τι λάθος έκανε? Απλά δεν έπιασε τον σφυγμό της αγοράς για 2-3 χρόνια (και αγνόησε τη δύναμη του free-styler Android)

Στην τελική το Splus βγήκε να χτυπήσει το Note 3 και είναι τραγικά πίσω σε ΌΛΑ με διπλή τιμή, πάρε αειφον εσύ τι να πω...

Στο μόνο που πατάει κάτω το Note, είναι ότι είναι μεγαλύτερο με μικρότερη οθόνη. Εύκολο είναι να το καταφέρεις αυτό νομίζεις;

Πάντως είναι μια αρχή κι αυτή, ασχέτως αν στα δικά μας ματιά είναι άκυρη.

• Like 1

Στο μόνο που πατάει κάτω το Note, είναι ότι είναι μεγαλύτερο με μικρότερη οθόνη. Εύκολο είναι να το καταφέρεις αυτό νομίζεις; Πάντως είναι μια αρχή κι αυτή, ασχέτως αν στα δικά μας ματιά είναι άκυρη.

Αυτο που δεν μπορουνε να καταλαβουν οι android users, και εγω μεσα στο παρελθον, ειναι οτι iOS δεν ειναι ενα συνονθύλευμα features abilities and specs, οπως ειναι το android, αλλα οτι η επιτυχια του και η ανωτερωτητα του σε σχεση με το android ειναι τα apps, που στην συντρηπτικη τους πλειοψηφια εχουνε καλυτερο ui και τρεχουνε πολυ καλυτερα.

Και αυτο δεν μπορει να αλλαξει ουτε με 6 gb ram ουτε με 6 Ghz Cpu, παρα μονο με ριζικη αλλαγη του ανδροιντ που ομως για λογους backward compatibility δεν ειναι καθολου ευκολο να γινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...