Προς το περιεχόμενο

Το τεράστιο iPhone 6 Plus με την οθόνη των 5.5 ιντσών, στην κυκλοφορία (hands-on video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε μια οθόνη που έφτιαξε η lg εννοείς; 

ναι μόνο που τώρα τα καλύτερα η lg τα κρατάει για τον εαυτό της, δεν είμαστε σε εποχή iphone 4 που τα έστελνε στην apple 

YΓ το ρετινα δε σημαίνει τίποτα είναι ένας μαρκετινίστικος όρος για να πετάτε τα φανμπόιζζ

(έχει σημασία ο πάροχος, και κάποτε ήταν η samsung, τι να την κάνω την 2Κ/4Κ ανάλυση όταν υστερώ σε όλα τα άλλα, είναι σαν να μου λές θα πάρω έναν i3 3.2 GHz και όχι έναν i7 2.0 GHz, ή σαν να λές πως οι i7 που έχουν οι Apple δεν είναι οι καλύτεροι γιατί η Intel τους κρατάει  για τα δικά της projext που τρέχουν windows)....

Δεν είχα ποτέ iPhone ούτε MAC, τα δουλεύω στην σχολή, ασχολούμε μόνο με Linux και σπουδάζω Industrial Informatics, τα φιλιά μου καλησπέρα σας...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά σοβαρολογείτε?

μην ξεχνάτε ότι τα specs είναι απλά διαφήμιση έχουν πιο βαθύτερες ενοιες στα specs

προκαλώ έναν android user να μου πει τα στοιχεία της μνήμης ραμ. Όχι μόνο Gb και Mhz. Υπάρχουν κι αλλά specs.

Και να μου συγκρίνει τον α8 chip σε specs με οποίο άλλο θέλει. Και μην ξεχνάτε τα specs δεν ειναι μόνο πύρινες, Ghz και cache. Υπάρχουν κι αλλά.

Μην ξεχνάτε πως όλο το σύστημα συνολικά είναι αυτό που βλέπουμε.

Η συνεργασία hardware με software.

Τι να τους κάνω τους 8 πύρινες τα 3 ραμ. Τη στιγμή που με 2 πυρήνες και 1 ραμ (iPhone 5s) σκίζω τόσα και τόσα αλλά κινητά σε ολα τα τεστ.

Και μην πεταχτείτε και μου πείτε και για τη κάμερα και τα mp. Πιστεύω να έχετε καταλάβει πια το ποσό μάπα χόρτο ειναι αυτό που σας ταϊζουν με τα megapixels.

Οσω για την εγγραφή 4k της κάμερας. Που χρησιμεύει? άχρηστη ειναι αφού καμία οθόνη σε smartphone δεν ειναι 4κ.

Ενώ το note 4 στην υπερβολή της οθόνης σε ppi την θέλει μόνο και μόνο για να χτυπήσει το occulus rift.

Και οποίος εχει δοκιμάσει με custom vr και του άρεσε, τότε να ξέρει πως το occulus ειναι η Bugatti ενώ το custom (ακόμα και με το note 4) ειναι το πατίνι.

Ενώ σε φωτεινότητα ειναι σε μαύρο χαλί. Ενώ τα RGB και τα grayscale τα εχει στη κορυφή. Χαζό. Απόλυτος. Χαζό.

Διότι ο κόσμος δεν τα καταλαβαίνει ακόμα. Το μόνο που τους σνδιαφερει ειναι η ανάλυση και το led.

Τουλάχιστον εσείς οι κάτοχοι note 3 ξέρετε ποσο ποσοστό του φάσματος rgb κάλυπτε η οθόνη σας?

Για το pen δεν θα πω τίποτα. Το παραδέχομαι κανει θαυμάσια δουλεια.

Κατηγορείτε τους κατόχους iPhone πρόβατα για να νιώσετε καλύτερα, διότι ξέρετε πως τα πρόβατα είστε εσείς

Sent from my iPhone using Insomnia

Μην μου φέρετε άλλες δικαιολογίες πως ναι ομως η Samsung έφερε στο κόσμο πρώτη αυτό. Το ενα το άλλο. Πρώτα απαντήστε σε αυτά που έγραψα

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΧΡΗΣΤΗ. ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ

Υ.γ.σορρυ για τα ορθογραφικά.

καλα τα οσα λες, αλλα αμα ηταν ολα free οπως τα υπολοιπα smart phones με android τοτε θα προσπαθουσα να το αποκτυσω !!

τι να το κανω αμα δε μπορω να βαλω εφαρμογη που να κατεβαζω τραγουδια απ το youtube κ γιατι πρεπει να το χακαρω για να εχω bluetooth ?

ειναι σαν να παρω ferrari με 500hp κ τα χαρακτηριστικα της να ειναι ηλεκτρονικά περιορισμένα που να ειναι σαν να εχω αμαξι με 120hp !!! 

αχρηστο !! μονο για μοστρα ειναι !! 

• Like 1

Εἰρήνη ὑμῖν, ἀδελφοί!

Όλοι οι αγαθοί και πιστοί χωράνε!

Εκτος βεβαια απο την Samsung,που εχει αφοριστεί,επειδη το touchwiz χαλάει το smoothness του android και ειναι launcher του έξω-αποδώ! :devil:

• Like 3

Οκ πηγαίνετε δώστε 800 ευρώ εγώ θέμα εν έχω...άλλα δεν θα κερδίσετε κάτι καθώς πολύ απλά ένα Android στην ουσία δεν θα βλέπατε σοβαρή διαφορά σε ναυαρχίδα..

:-P :-P

• Like 1

Δεν είχα ποτέ iphone ή mac, τα έχω χρησιμοποιήσει καθαρά εμπειρικά, είμαι λάτρης του ανοιχτού λογισμικού (Linux) και δεν σκοπεύω να φύγω από αυτό για καμία Appe, Google ή Microsoft... Καλά είναι όλα και διαφορετικό σκοπό απλά οφείλω σαν γνώστης κάποιου αντικειμένου να εκφράσω την άποψη μου, που λέει μπράβο στην apple για τα υπέροχα λειτουργικά που έχει δομήσει... Κανείς δεν είναι τέλειος είναι η αλήθεια, και πάντα κάποιος θα έχει κάτι καλύτερο... Good-luck to them and long live the linux kernel...

Me too. Γουσταρω Arch Linux πολύ τον τελευταιο καιρό έχω καει. Αλλά δε θα 'λεγα όχι σε ενα macbook pro....:)

• Like 1

...κάθε συσκευή μπορεί να πάει τόσο γρήγορα, όσο το πιο αργό χαρακτηριστικό της... στην περίπτωση του android... το android!

..είναι σα να έχεις 500 άλογα μοτέρ με city λάστιχα.

Τώρα, όταν μια εταιρεία κολοσσός όπως η Apple και η ομάδες της - που δεν θα είναι τίποτα 'τυχαίες' ομάδες - κρίνουν πως το iphone 6 χρειάζεται 1gb να είστε σίγουροι ότι πέφτουν μέσα. Να σας πω πως γεμίζουν τα 3gb; Με κακό optimization, με memory leaks... σίγουρα όχι με tabs του browser. Αυτή τη στιγμή έχω στον firefox για το λόγου το αληθές 30 tabs, με dekstop sites, και ο firefox 'ζυγίζει 1,1gb'... Το όλο σύνολο δένει με ένα σχεδόν άψογο λειτουργικό που δένει όλα τα κομμάτια όπως πρέπει. Με ειλικρίνια σας λέω ότι το lg optimus 4x που κράτησα για μια βδομάδα ωχριούσε σε απόδοση σε σχέση με το iphone4s μου των μισών χαρακτηριστικών.

Το παιχνίδι στο android δημιουργήθηκε από τη μανία των κατασκευαστών να φτιάξουν συσκευές τέρατα.. για να είναι καλύτερες από τα iphone, και πιάστηκαν όμηροι των πράξεών τους. Ποιος θα αγοράσει ένα s6 αν δεν έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3gb μνήμη, τουλάχιστον 15-πυρηνο επεξεργαστή... το επόμενο μοντέλο τι θα πρέπει να έχει για να πουλήσει άραγε;

...τέλος, στην καθημερινότητα, και έχοντας ζήσει ΚΑΙ iphone ΚΑΙ android, με βεβαιότητα το iphone είναι έτη φωτός μπροστά. Η δικιά μου έχει το samsung s3 και η κακομοίρα όλο γκρινιάζει γιατί αυτό κολλάει, κι αυτό δε δουλεύει. Το καλύτερο τεστ. Δώστε android στις κοπέλες σας να δείτε αν το παλεύουν!

• Like 7

Me too. Γουσταρω Arch Linux πολύ τον τελευταιο καιρό έχω καει. Αλλά δε θα 'λεγα όχι σε ενα macbook pro.... :)

Αν και είμαι του High-End (all open) λάτρεις του linux και εγώ (arch και gentoo) αγάπησα και κόλλησα με τα elementary, ρίξε μια ματιά, είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!

μπορουμε να μην μηλαμε για Linux σε τοπικ με το iphone; jesus christ, get a room you guys

-----------

...κάθε συσκευή μπορεί να πάει τόσο γρήγορα, όσο το πιο αργό χαρακτηριστικό της... στην περίπτωση του android... το android!

Τώρα, όταν μια εταιρεία κολοσσός όπως η Apple και η ομάδες της - που δεν θα είναι τίποτα 'τυχαίες' ομάδες - κρίνουν πως το iphone 6 χρειάζεται 1gb να είστε σίγουροι ότι πέφτουν μέσα. Να σας πω πως γεμίζουν τα 3gb; Με κακό optimization, με memory leaks... σίγουρα όχι με tabs του browser. Αυτή τη στιγμή έχω στον firefox για το λόγου το αληθές 30 tabs, με dekstop sites, και ο firefox 'ζυγίζει 1,1gb'... Το όλο σύνολο δένει με ένα σχεδόν άψογο λειτουργικό που δένει όλα τα κομμάτια όπως πρέπει. Με ειλικρίνια σας λέω ότι το lg optimus 4x που κράτησα για μια βδομάδα ωχριούσε σε απόδοση σε σχέση με το iphone4s μου των μισών χαρακτηριστικών.

Το παιχνίδι στο android δημιουργήθηκε από τη μανία των κατασκευαστών να φτιάξουν συσκευές τέρατα.. για να είναι καλύτερες από τα iphone, και πιάστηκαν όμηροι των πράξεών τους. Ποιος θα αγοράσει ένα s6 αν δεν έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3gb μνήμη, τουλάχιστον 15-πυρηνο επεξεργαστή... το επόμενο μοντέλο τι θα πρέπει να έχει για να πουλήσει άραγε;

...τέλος, στην καθημερινότητα, και έχοντας ζήσει ΚΑΙ iphone ΚΑΙ android, με βεβαιότητα το iphone είναι έτη φωτός μπροστά. Η δικιά μου έχει το samsung s3 και η κακομοίρα όλο γκρινιάζει γιατί αυτό κολλάει, κι αυτό δε δουλεύει. Το καλύτερο τεστ. Δώστε android στις κοπέλες σας να δείτε αν το παλεύουν!

αν δεν το θελει το s3 επιδη της κολλάει, πες της να μου το χαρισει και παρτης ενα iphone της κοπελας να μην ταλαιπωρείται.

περα απο την πλακα αν περισσευουν σε καποιος χρηματα ειναι καλο να παρει iphone, αλλα για μενα ειναι πεταμενα λεφτα, εχει το κοινό του, εγω δεν ειμαι μεσα σε αυτο.

κολλαει; κατι που πέρασα θα κανει μαλακιουλες, frame drops καθε 5-10 sec? κατι θα τραβαει πορους, ας κατεβασω μια εφαρμογη που να μην αφινει εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκήνιο. (επαιζα jetpackjoyride της προαλλες, μετα απο μισή ωρα στην τουαλετα αναβω fruit ninja και κολλαγε.. το αλλο game ακομα επαιζε στο background. χαλια management, ισχυει, αλλα εγω μπορω να το διορθώσω, ενας απλος χρηστης οχι..)

τωρα δεν ειναι λογος για μενα να παω σε iphone (ακομα και μεταχειρισμένο 4αρι) και να αφήσω το tipo επιδη οταν πηγα να παρω ενα τηλεφονο ο dialer εσβηνε. ενα restart και αν το ξανακανει δοκιμάζω αλλη ρομ.(το ξανακανε με το walkman) ειναι μπελαλιδικο ωρες ωρες, ειμαι μαζόχας.

κατα την αποψη μου δεν αξιζει να δωσει καποιος πανω απο 150-180 ευρω για smartphone. (μεσα ολες οι εταιριες lg/sumy/sony//) για το Ipad ναι, αν μου περισσευαν θα τσιμπαγα ενα. μεχρι τοτε archos gamepad και lenovo a3500

Έχω βαρεθεί πάντα την σύγκριση μεταξύ iPhone και Samsung... Γιατι να μη δώσουμε δήλαδη στις κοπέλες μας ένα 4αρι με iOS 7 μιας και δεν έχει λάστιχα city... Από ένα κινητό και βγάζουμε συμπεράσματα για ένα λογισμικό... Δοκίμασε nexus και τα λέμε... Αααα και παίρνεις δύο στα ίδια λεφτά με ένα 6αρι...ξεκολλάτε ρε μάγκες.... Είναι ο άλλος και μιλάει για haswell ddr3 και περιμένει απάντηση τι μας νοιάζει ρε μεγάλε ...κινητό είναι. Η εμπειρία χρήσης μετρά... Άλλοι γουστάρουν iOS άλλοι Samsung... Συγνώμη Android ήθελα ναπω...

Επίσης νομίζω ότι οι περισσότεροι είχατε πάρει S3 και το κρατήσατε... Τότε που ένα μεγάλο κύμα έφυγε από iPhone για σ3...

Τέλος θα ήθελα να πω δοκιμάστε και κανένας νεξους και τα ξαναλέμε...

• Like 1

Μην μιλάτε αν δεν ξερετε...................πφφφφφφ.........το Retina δεν σημαίνει υπερ υψηλής ανάλυσης, για την ακρίβεια ουδεμία σχέση έχει με αυτήν (με εξέρεση το όριο των 320ppi)!!!

Retina: 92%+RGB Support, 92%+sRGB Support, 92%+NTSC Support, 100% Correct PIXEL ALLIGNMENT, 100% Correct Image Hue/Satturation, 100% Correct Contrast/Brightness...

ΔΛΔ: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ+++++++ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ...(πως σου στέλνει η Dell μαζί με τις Ultra τις οθόνες της χαρτάκι που σου λέει ακριβώς τα αποτελέμσατα του panel σου?)

Χμμ, φίλε μου, μάλλον άλλη retina εννοείς εσύ, γιατί retina display:

"A Retina display is more of a marketing term than a precise technical term, but there is a definition: it refers to a device screen with a high enough pixel density that the human eye can't make out individual pixels - or a general 'pixellation' effect - at all. In other words, the human eye is scientifically incapable of telling the difference between a photo of a painting shown on a Retina display, and the painting itself - in theory, anyway."

Επίσης τα ppi του LG G3 θα τα φτάσεις ίσως του χρόνου, και τότε το "μήλο" θα σου βάλλει quad-core και 2gb ram και πάλι θα κάνεις κωλοτούμπες όπως τώρα με το μέγεθος οθόνης.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή αναφέρθηκαν το note 4 και η ανωτερότητα της οθόνης της Apple, ας δούμε την τελική κριτική από το displaymate.com

Based on our extensive Lab tests and measurements, the Galaxy Note 4 is the Best performing Smartphone display that we have ever tested. It matches or breaks new records in Smartphone display performance for: Highest Absolute Color Accuracy, Highest Screen Resolution, Infinite Contrast Ratio, Highest Peak Brightness, Highest Contrast Rating in Ambient Light, and the smallest Brightness Variation with Viewing Angle. Its Color Management capability provides multiple Color Gamuts – a major advantage that is not currently provided by any of the other leading Smartphones. The Galaxy Note 4 delivers uniformly consistent all around Top Tier display performance: it is the first Smartphone display to ever get all Green (Very Good to Excellent) Ratings in all test and measurement categories (except one Yellow for a Brightness Variation with Average Picture Level) since we started the Display Technology Shoot-Out article Series in 2006, an impressive achievement for a display. The Galaxy Note 4 has again raised the bar for top display performance up by another notch.

Επεξ/σία από damastes
  • Like 5

Εσεις που μιλατε για τα νουμερα και μαθατε τι οθονη και τι επεξεργαστη και τι ειναι η ram εγω σας θελω στην πραξη και οχι στα λογια και στα γραπτα! Φερτε μου ενα 5s να το συγρινω με το g2! Και αφου το συγρινουμε σε ολους τους τομεις τοτε δειτε και τι τιμη εχει το ενα και τι το αλλο! Οι περισσοτεροι πηραν iphone αλλα δεν ξερουν τι πραγματικα κρατανε στα χερια τους! Απλα ακουσαν οτι ειναι πρωτη μουρη και εγινε της μοδας! Ειδικα οι γυναικες δεν ξερουν κατα που πεφτει η φωτεινοτητα! μπορει να μου απαντησει καποιος σε μια μου ερωτηση?,ο a8 του iphone 6 ποια εταιρια εχει αναλαβει να τον κατασκευασει?

• Like 2

• Super Moderators

μπορει να μου απαντησει καποιος σε μια μου ερωτηση?,ο a8 του iphone 6 ποια εταιρια εχει αναλαβει να τον κατασκευασει?

TSMC αν θυμάμαι καλά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...