Προς το περιεχόμενο

Το τεράστιο iPhone 6 Plus με την οθόνη των 5.5 ιντσών, στην κυκλοφορία (hands-on video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το 12% Ios

84% Android

Για να μην ξεχνάμε και την παγκοσμια αγορά !!

3 τηλέφωνα ios είχα και δεν θα ξάνα μπω ποτέ στην διαδικασία να γυρίσω σε αυτήν την εταιρια !

Στα 2 από τα 3 iphone είχα θέμα με το κεντρικό κουμπί και στο τρίτο με το κουμπι του αφορυβου !

Μου θύμιζε εποχές sony ericsson που αλλαζα συσκευές σε εγγύηση λογο τζοιστικ !!

πες τα ρε φιλε! Οχι τιποτα αλλο με ξερεις και απο το streetdragster τι κοντρακιας ειμαι! Χαχαχα! Ειπα και στο φιλο πιο πανω να συγκρινω το g2 με το 5s ρολλ πρωτες μεχρι 600 μετρα να δουμε τι γινεται!
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από οτι βλέπω ολοι σας αποφεύγετε να απαντήσετε σε αυτα που είπα.... και μου λετε αλανταλον. απαντηστε σε αυτα που ειπα και απανταω σε ολα τα δικα σας

Το πρόβλημα με την αππλ είναι ότι δημιουργεί ανάγκες.

συμφωνώ απόλυτος.. δημιουργεί ανάγκες που αν είχες την οικονομική άνεση θα έκανε τη ζωή σου πολύ λίγο ευκολότερη και λίγο πιο ευχάριστη.

όσο γα τα ραμ και κάποια άλλα πράγματα που ρώτησα, από ότι βλέπω δεν απάντησε κάνεις. και για το λόγο ότι έχω δουλειά και δεν βλέπω κανέναν άξιο αντίπαλο , η σύμμαχο που να με βγάλει λάθος, τότε άπλα αποχωρώ γνωρίζοντας πως οι online χρήστες συμφωνούν μαζί μου, ή έχουν σκάσει από κακία τους και δεν μπορούν να απαντήσουν και λόγω εγωισμού καν δεν με ρωτάνε, 

και όσο για κάτι βραβευμένους genius εδώ μέσα που προβλέπουν το κλείσιμο μιας κολοσσό εταιρίας όπως η apple τότε το μόνο που έχω να πω πως χάνετε το χρόνο σας ρε παιδιά εδώ στο ινσομνια, 

γι αυτο πάμε μπροστά σαν χώρα διότι έχουμε κάτι διάνοιες, πάρε τον έναν, και χτυπά τον αλλον

ειλικρινα ειμαστε μακρια δεν σου κανω πλακα! Ειχα 4μηνες 5s! Δυστυχως εκτος απο την ποιοτητα του την οποια ασπαζομαι δεν μου εδωσε αλλη χαρα! Ειδικα οταν το εβαλα και σε θηκη γιατι με το παραμικρο γρατσουνιοταν και στραβωνε και απο τον αερα τοτε με απογοητευσε πληρως!

όσο γα τα ραμ και κάποια άλλα πράγματα που ρώτησα, από ότι βλέπω δεν απάντησε κάνεις. και για το λόγο ότι έχω δουλειά και δεν βλέπω κανέναν άξιο αντίπαλο , η σύμμαχο που να με βγάλει λάθος, τότε άπλα αποχωρώ γνωρίζοντας πως οι online χρήστες συμφωνούν μαζί μου, ή έχουν σκάσει από κακία τους και δεν μπορούν να απαντήσουν και λόγω εγωισμού καν δεν με ρωτάνε, 

τι θες να σου πει κάποιος για τη μνήμη; τα timings; τι νόημα έχει;  (πέρα από το ότι δεν είναι γνωστά)

για πες μου εσύ πως το 1GB είναι καλύτερο από τα 2 ή 3; 

όταν του χρόνου η apple θα βάλει 2 στο 6s τότε θα είναι χρήσιμα;

όσο για την εσωτερική μνήμη, μιας και πήρα πρόσφατα καρτούλα, τα 32GB (class 10) κάνουν 12-13 ολόκληρα ευρώ 

πετάς ό,τι σαβούρα θες εκεί μέσα (βίντεο, μουσική, φωτο) και τα 16 που έχουν οι περισσότερες συσκευές φτάνουν και περισσεύουν για εφαρμογές

• Like 4

Αυτό που με ενόχλησε αρκετά είναι το γεγονός ότι έβαλαν OIS μόνο στο plus...

Είναι πολύ σημαντικό "χαρακτηριστικό" για τη κάμερα και δεν έπρεπε να το παραλείψουν στο "απλό" 6άρι, ειδικά όταν το τελευταίο είναι απλά μια μικρότερη σε μέγεθος έκδοση και όχι "κατώτερο" μοντέλο.

• Like 1

Οι πλειοψηφία των κατόχων iphone, παλιότερα υποστήριζαν ότι το iphone έχει το ιδανικό μέγεθος για κινητό, τα υπόλοιπα είναι παντόφλες κ.λπ

Επίσης ότι "τι να τα κάνεις τα specs όταν το software είναι smooth" κ.λπ κ.λπ

Για να δούμε τώρα λοιπόν πόσα κομμάτια θα πουλήσει το μεγαλύτερο και με καλύτερα specs iphone σε σχέση με το "μικρό"

Ξαφνικά τους περισσότερους δεν θα τους καλύπτει το απλό και θα πηγαίνουν στο plus

ετσι σιγα σιγα θα φτασουν τα android phones του 2012

αλήθεια κάνα widget να κάνουν ταχείες κλήσεις τους έφτιαξε κανείς;

το ξέρω βέβαια ότι είναι και αυτό "άχρηστο" , αλλά εμένα μου αρέσει

τι νόημα έχουν τα timmings? τόσα ξέρεις τοσα λες. ΨΑΞΕ ΜΑΘΕ

τα πληκτρολόγια ειναι για να προσελκύσουν πρόβατα απο το κοσμο του android τοσο σας κόβει?

οσο για τουσ καρτουλες που μου ειπες,.εχει καμια σχεσει η ταχύτητες που προανέφερα?

1) θέλω να μου πεις εσύ τι νόημα έχει να ξέρω τα timings στο κινητό μου (αν δηλαδή είναι 8-8-8-24 ή 9-9-9-27 τι θα αλλάξει στη ζωή μου), όπως επίσης να μου πεις τα timings του iphone καθώς και πώς το 1GB είναι καλύτερο από τα 2-3 , γιατί η περισσότερη ram ξέρω τι θα αλλάξει στη ζωή μου όταν έχω ανοίξει ένα σωρό εφαρμογές και tab 

2)μπορεί να είναι για μας τα πρόβατα του android, αλλά εσείς τα πρόβατα με τα iphone είστε που μας βγάζετε τα μάτια στα fora με τις ανορθογραφίες σας, οπότε ίσως να αναθεωρήσεις για τα πληκτρολόγια

3) δεν είπα ότι οι καρτούλες είναι πιο γρήγορες, ίσα ίσα που είναι και φοβερά αργές, όμως για τη μουσική/βίντεο/φωτό που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούνται (για εφαρμογές έτσι κι αλλιώς δε μπορείς σε kk ) δεν έχει ανάγκη από ταχύτητα, οπότε θα προτιμήσεις το χαμηλό κόστος

η μόνη ενόχληση είναι όταν θες να γράψεις κάτι σε αυτές, αλλά όπως είπα το χαμηλό κόστος κερδίζει 

τι θες να σου πει κάποιος για τη μνήμη; τα timings; τι νόημα έχει;  (πέρα από το ότι δεν είναι γνωστά)

για πες μου εσύ πως το 1GB είναι καλύτερο από τα 2 ή 3; 

όταν του χρόνου η apple θα βάλει 2 στο 6s τότε θα είναι χρήσιμα;

όσο για την εσωτερική μνήμη, μιας και πήρα πρόσφατα καρτούλα, τα 32GB (class 10) κάνουν 12-13 ολόκληρα ευρώ 

πετάς ό,τι σαβούρα θες εκεί μέσα (βίντεο, μουσική, φωτο) και τα 16 που έχουν οι περισσότερες συσκευές φτάνουν και περισσεύουν για εφαρμογές

Είναι το ίδιο 2/3GB DDR3 800MHz CL11 με 1GB DDR3 1066MHz CL6??? Μιλάμε για την τεατράπλασια ταχύτητα (και ναι σχεδόν την μισή ποσότητα, ΑΛΛΑ)!!! Έχεις ιδέα για την τεχνολογία παθητικής συμπίεσης των MAC & iOS? Οταν ο επεξεργαστής σου είναι συγκρίσημος με έναν HASWELL και μπορεί μέσο της παθητικής συμπίεσης σε nanosec να υπερσυμπιέζει τα δεσομένα της μνήμης σε ανοιχτό πρότυπο για να μπορούν ακόμη και τότε να χρησιμοποιηθούν και να σου έχει πάντα χώρο τότε στην προκοιμένη περίπτωση τι να τα κάνεις παραπάνω? Και ναι ίσως στο επόμενο ή στο μεθεπόμενο να χριαστούν 2, γιατί θα υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο!!!  

Οσο για τον αποθηκευτικό χώρο είναι σαν να μου συγρίνεις έναν SSD με έναν πολύ καλό HDD, ακόμη και τότε οι διαφορές είναι τεράστιες... Κοίτα μόνο μερικά Embedded Linux Testing Boards τι μνήμες φοράνε... :)

• Like 2

Lomar απέδειξε αυτα τα spec της οθονης που ηδη υπαρχουν στα android

να αποδείξει ότι το lg g3 έχει 2Κ ανάλυση την ώρα που το iphone έφτασε τώρα το 1080 (το μικρό είναι απλά hd μη ξεχνιόμαστε) και η apple μιλάει για "retina" που δε σημαίνει τίποτα;

Είναι το ίδιο 2/3GB DDR3 800MHz CL11 με 1GB DDR3 1066MHz CL6??? Μιλάμε για την τεατράπλασια ταχύτητα (και ναι σχεδόν την μισή ποσότητα, ΑΛΛΑ)!!! Έχεις ιδέα για την τεχνολογία παθητικής συμπίεσης των MAC & iOS? Οταν ο επεξεργαστής σου είναι συγκρίσημος με έναν HASWELL και μπορεί μέσο της παθητικής συμπίεσης σε nanosec να υπερσυμπιέζει τα δεσομένα της μνήμης σε ανοιχτό πρότυπο για να μπορούν ακόμη και τότε να χρησιμοποιηθούν και να σου έχει πάντα χώρο τότε στην προκοιμένη περίπτωση τι να τα κάνεις παραπάνω? Και ναι ίσως στο επόμενο ή στο μεθεπόμενο να χριαστούν 2, γιατί θα υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο!!!  

ξεκινάς να πεις κάτι λογικό με τα timings (που έχεις κάποιο δίκιο σε κάποιες περιπτώσεις αν είναι έτσι και πάλι όμως το μέγεθος είναι μέγεθος και είναι χρήσιμο σε κάθε λειτουργικό)  και μετά αρχίζεις και συγκρίνεις A8 με haswell... ε εντάξει εδώ με ξεπερνάς..

ο Α8 ούτε με core 2 duo του 2006 δε συγκρίνεται 

• Like 2

να αποδείξει ότι το lg g3 έχει 2Κ ανάλυση την ώρα που το iphone έφτασε τώρα το 1080 (το μικρό είναι απλά hd μη ξεχνιόμαστε) και η apple μιλάει για "retina" που δε σημαίνει τίποτα;

ξεκινάς να πεις κάτι λογικό με τα timings (που έχεις κάποιο δίκιο σε κάποιες περιπτώσεις αν είναι έτσι και πάλι όμως το μέγεθος είναι μέγεθος και είναι χρήσιμο σε κάθε λειτουργικό)  και μετά αρχίζεις και συγκρίνεις A8 με haswell... ε εντάξει εδώ με ξεπερνάς..

Μην μιλάτε αν δεν ξερετε...................πφφφφφφ.........το Retina δεν σημαίνει υπερ υψηλής ανάλυσης, για  την ακρίβεια ουδεμία σχέση έχει με αυτήν (με εξέρεση το όριο των 320ppi)!!! 

Retina: 92%+RGB Support, 92%+sRGB Support, 92%+NTSC Support, 100% Correct PIXEL ALLIGNMENT, 100% Correct Image Hue/Satturation, 100% Correct Contrast/Brightness...  

ΔΛΔ: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ+++++++ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ...(πως σου στέλνει η Dell μαζί με τις Ultra τις οθόνες της χαρτάκι που σου λέει ακριβώς τα αποτελέμσατα του panel σου?) 

• Like 1

Έπεισες. Όπως βλέπω δεν μπορείς να απαντήσεις, απαντήσω στα δικά σου πες μου τι μπορεί να κάνει το Android που δεν κάνει το άγιος να είναι όμως χρήσιμο για τον μέσο αγοραστή. Φυσικά και θα υπάρχουν κάποιες δυνατότητες όπως τα πραγματικά τους πειρατές το iOS που δεν μπω να κάνω τα Android δεν είναι όμοια λειτουργικά συστήματα είναι και διαφορετικά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Η Samsung έβγαλε smartphone από αλουμίνιο και είδαμε την τιμή της με σχέση τα speck της.

Μπαταρία συμφωνώ απόλυτος μαζι σου. Ηταν χάλια.

Ομως με σύγκριση το note 3 (παντόφλα) ειναι πολύ καλύτερη Διότι είναι στα ίδια πλαίσια με Λιγότερες απαιτήσεις

Ενώ σε tablet οι μπαταρίες ηταν ανέκαθεν Κορυφή

Θα δώσω 800 και θα το πουλήσω 500

Ενώ εχει θα δώσεις 800 και θα το πουλήσεις 300

Σιγά μην δώσω 800 για κινητο, με 300 αγοράζω 2 lenovo S960, το ένα το κάνω δώρο στην γυναίκα μου και αν ποτέ τα αλλάξουμε τα χαρίζω στα ανίψια μου (ή στα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν) και με λατρεύουν σαν θεό!!!

(κάτοχος lenovo S650, αγορασμένο 03/2014, 130 € με θήκες, ζελατίνες κ.λπ. άψογο, του έχω αλλάξει τα φώτα στη χρήση, τα πάντα όλα, πόσα ακριβώς δηλαδή θα χάσω από την μεταπώληση του??? που δεν προκειται να το πουλήσω, σίγουρα κάπου θα το χαρίσω!!!)

• Like 4

Μην μιλάτε αν δεν ξερετε...................πφφφφφφ.........το Retina δεν σημαίνει υπερ υψηλής ανάλυσης, για  την ακρίβεια ουδεμία σχέση έχει με αυτήν (με εξέρεση το όριο των 320ppi)!!! 

Retina: 92%+RGB Support, 92%+sRGB Support, 92%+NTSC Support, 100% Correct PIXEL ALLIGNMENT, 100% Correct Image Hue/Satturation, 100% Correct Contrast/Brightness...  

ΔΛΔ: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ+++++++ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ...(πως σου στέλνει η Dell μαζί με της Ultra τις οθόνες τις χαρτάκι που σου λέει ακριβώς τα αποτελέμσατα του panel σου?) 

σε μια οθόνη που έφτιαξε η lg εννοείς; 

ναι μόνο που τώρα τα καλύτερα η lg τα κρατάει για τον εαυτό της, δεν είμαστε σε εποχή iphone 4 που τα έστελνε στην apple 

YΓ το ρετινα δε σημαίνει τίποτα είναι ένας μαρκετινίστικος όρος για να πετάτε τα φανμπόιζζ

• Like 3

Και αυτό που σου παραθέτο είναι ένα απο τα λίγα άρθρα περι του θέματος, και μιλάει για τον Α7, ούτε καν για τον Α8 (και όπως θα δεις είναι desktop class CPU σε σχέση με του υπόλοιπους ARM επεξεργαστές, δεν σου είπα πως είναι ίδιος με κάποιον Haswell αλλά πως τους ομοιάζει πάρα πολύ όσον αφορά την διαχείρηση εργασιών και την πληθώρα των transsistors)

http://www.extremetech.com/computing/179473-apples-a7-cyclone-cpu-detailed-a-desktop-class-chip-that-has-more-in-common-with-haswell-than-krait

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...