Προς το περιεχόμενο

Το τεράστιο iPhone 6 Plus με την οθόνη των 5.5 ιντσών, στην κυκλοφορία (hands-on video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σορρυ παιδιά, αλλά δε σας πιάνουν ξερω γω τύψεις που πατε να ξοδέψετε τόσα πολλά λεφτά για ένα κινητό;

:huh:

Τα παιδάκια στην Αφρική θα συνεχίσουν να πεινάνε, πάρεις δεν πάρεις ακριβό κινητό.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το iphone δεν έχει αντίπαλο μάλλον θέλεις να πεις , είναι το μόνο με iOS.

Στο android λογικά δεν θα έχει , αν και το huawei mate 7 φαίνεται πολύ καλό...

λίγο άσχετο αλλά νομίζω κατάλαβα γιατί υπάρχουν αυτές οι γραμμές στην πλάτη (και γιατί είναι τόσο μεγάλες) νομίζω ότι είναι για απορρόφηση κραδασμών , από τα "λίγα" drop test video που είδα σήμερα . ειδικά σε ένα όπου βγήκε η οθόνη μου φάνηκε ότι βγήκε από το λύγισμα του άκρου του ...

το iphone ούτε εχει ούτε μπορεί να απόκτηση αντίπαλο γιατί το ios δεν δίνεται αλλού..........

με λίγα λόγια η την δεχεσαι την συσκευή οπος ειναι η αν δεν σε βολεύει της λες αντε για και πας αλλου 

σορρυ παιδιά, αλλά δε σας πιάνουν ξερω γω τύψεις που πατε να ξοδέψετε τόσα πολλά λεφτά για ένα κινητό; οκ δε λέω φαίνονται πολύ καλά smartphones αλλά προσωπικά εγώ δε θα το έπαιρνα, μόνο και μόνο λόγω χρημάτων. Αν είχα λεφτά για ξόδεμα και μου περρίσευαν, θα το έπαιρνα την ίδια μέρα π θα ερχόταν Ελλάδα.

Απο την μια λες πως μπορουνε αυτοι που τα περνουνε και δεν ντρεπονται, και μια γραμμη παρακατω λες οτι αμα ειχες λεφτα και σου περισσευαν θα το επερνες την ιδια μερα που θα ερχοτανε Ελλαδα. 

• Like 1

ΑΑΑ ρε Apple! Μας τρέλανες πάλι! Μονοπώλιο στα smarthphone!

αμαν το μονοπωλιο !! σιγα το τηλ που εβγαλαν οταν τα αλλα εχουν τεχνολογιες ηδη που η apple τα κανει τωρα

Ωραία η κατηγορία phablet. Όμως και με ένα stylus/pen θα γινόταν ακόμα πολύ καλύτερο.

Τα extra που κάνει κανείς με ένα pen είναι απλά θαυμάσια.

Προσωπικά πιστεύω ότι 1GB ram είναι λίγο, ίσως όχι για το iOS 8 αλλά για τις επόμενες αναβαθμίσεις.

Stylus??? Ε ρε πως τρίζουν τα κόκκαλα του Jobs!!! :)

γιατι σφαζεστε παλληκαρια.καθε κινητο εχει τα υπερ και τα κατα.ολοι ξεραμε τα κατα του iphone αλλα τρεχαμε και τα αγοραζαμε --περισσοτερο το γυναικειο φυλλο--και μην πειτε οχι λογω μουρης και κυρους.το πηρε χαμπαρι νωρις η apple και δεν εδωσε τιποτα εξτρα για το κινητο.και μικρη μπαταρια και μικρη μνημη και μικρο επεξεργαστη και μικρη οθονη.μεχρι και το 4s πουλσγε μονο μουρη.ολα τα κινητα ακομα και τα κινεζικα ηταν καλυτερα.το λειτουργικο ios ειναι τοσο απλο και ευκολο που και ενα μικρο παιδι θα τα καταφερει.

το android ειναι για ποιο σοβαρους χρηστες.ετσι απλα

το λειτουργικο ios ειναι τοσο απλο και ευκολο που και ενα μικρο παιδι θα τα καταφερει.

το android ειναι για ποιο σοβαρους χρηστες.ετσι απλα

Δηλαδή κάποιος πρέπει να είναι ενήλικας και να έχει πτυχίο για να χειριστεί ένα ανδροιδ.. Ότι πεις.

Ωραιο δεν είναι και τοσο όσο τα προηγούμενα, δεν το λες άσχημο βέβαια, ακριβό είναι όπως πάντα, έχει πίσω το μήλο, μια χαρά θα πουλήσει

Κάθεστε και μαλώνετε apple vs android. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχουν και τα 2. Οποιος ισχυρίζεται ότι πχ το iphone ή το note είναι το καλύτερο σε όλους τους τομείς μάλλον έχει πρόβλημα στο κεφάλι.

Παλιά είχα το iphone 4 και μου άρεσε πολύ, βέβαια τότε το android δεν είχε εξελιχθεί όσο σήμερα. Πάντως και τότε και τώρα με χαλάει να έχω το ίδιο τηλέφωνο με την κυράτσα που είναι άσχετη από τεχνολογία και έχει το iphone με ροζ θήκη γιατί είναι cool. Αυτό είναι προσωπικό μου θέμα βέβαια αλλά με ενοχλεί οπότε αν δεν αλλάξει κάτι να προσφέρει κάτι θεαματικό που να μην υπάρχει στο android δύσκολο να γυρίσω πίσω.

• Super Moderators

Επειδή αναφέρθηκαν το note 4 και η ανωτερότητα της οθόνης της Apple, ας δούμε την τελική κριτική από το displaymate.com

Κάτσε όμως για τυπικούς λόγους να τεστάρουν και την οθόνη του 6 - 6plus...

"iPhone 6 Plus:  Based on our extensive Lab tests and measurements, [/size]the iPhone 6 Plus is the Best performing Smartphone LCD display that we have ever tested[/size]. It delivers uniformly consistent all around Top Tier display performance. The [/size]iPhone 6 Plus[/size] is only the second Smartphone display (LCD or OLED) to ever get all Green (Very Good to Excellent) Ratings in all test and measurement categories (except for Brightness variation with Viewing Angle, which is the case for all LCDs) since we started the Display Technology Shoot-Out article series in 2006, an impressive achievement for a display. [/size]The iPhone 6 Plus has raised the bar for top LCD display performance up by a notch[/size]."[/size]

http://displaymate.c...e6_ShootOut.htm

:)

• Like 1

The Best Smartphone Display

The iPhone 6 and iPhone 6 Plus are the current Best Mobile LCD Displays and the Galaxy S5 and Galaxy Note 4 are the current Best Mobile OLEDs Displays. Both are impressive and excellent displays with great state-of-the-art display technology. We recently gave the Samsung Galaxy Note 4 our overall Best Smartphone Display award, and for the time being that continues for all of the reasons originally mentioned there. In particular, for implementing Color Management to provide multiple Color Gamuts, and then using the Color Management to provide the Highest Absolute Color Accuracy for Standard (sRGB/Rec.709) consumer content of any Smartphone or Tablet display that we have ever measured (in one of its four available screen modes, which many reviewers seem to overlook). As we discuss next, dynamic Color Management is something that every display will need to provide in the future.

:-) 

• Like 1

Με 45% μεγαλύτερη κατανάλωση σε λευκό (δηλαδή πρακτικά σε σερφαρισμα), η oled του Note είναι no-go για μένα. Τα 1.52 watts με μιά μέση φωτεινότητα (φαντάσου τί θα γίνει στο αυτόματο με έντονη ηλιοφάνεια που ανεβάζει κι άλλο), δείχνουν ότι ρουφάει τη μπαταρία με το μπουρί της σόμπας. Εκει προτιμώ τη σταθερή απόδοση της LCD. Η μέγιστη φωτεινότητα του iPhone 6 είναι αρκούντως ικανοποιητική, συνδυασμένη με το πολύ μικρό reflection, σε μια κατηγορία που και οι δυο οθόνες πιάνουν το άριστα, όπως και στις περισσότερες. Η βελτίωση των oled, πάντως, είναι θεαματική.

• Like 2

Τελικά ακόμα δεν κατάλαβα. Το άλλο το παλικάρι που ήθελε να του πούμε τα βαθύτερα specs του επεξεργαστή τι ήθελε να μαθει ας πουμε;;;;.... Τι cache παίζει;;;; Το associativity, χρονο hit, miss;;;; Αν είναι inorder η out of order execution;;;; Τι branch predictots έχει το iPhone;;;; Lol τι άλλο μπορω να γραφω για ώρες, πραγματα που μπορείς να τα ελεγξεις με benchmarks (τα μισούν εκεί στην αππλ)....

Κι εγώ πάντως είμαι στο κλασικό δίλημμα 6 ή 6plus. Τα υπέρ του 6plus έναντι του 6 είναι

• μεγαλύτερη μπαταρία
  • optical stabilization 
  • μεγαλύτερη οθόνη

Από την άλλη το 6 είναι πιο μικρό, μεταφέρεται εύκολα, χωράει σε τσέπες κτλ, μπορείς να το χρησιμοποιείς και με το ένα χέρι.

Αν είχα tablet δε θα το σκεφτόμουν καν, θα έπαιρνα το 6.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...