Προς το περιεχόμενο

Πρώτη επαφή με το iPhone 6 της Apple (video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σαν λατρης της ψηφιακης φωτογραφίας, καθε φορα που βλεπω να ανεβαινουν τα megapixel καθομαι και σκεφτομαι ποτε επιτελους θα ασχοληθουν με τα frames per second τα οποια εχουν κολλησει στα 25/30 (και που σαν αναβαθμιση ειναι πολυ πιο σημαντικη αφου σου επιτρεπει να διακρινεις απιστευτη λεπτομερεια σε ενα βιντεο το οποιο ειναι πολυ σημαντικο, ειδικα αν ασχολεισαι για παραδειγμα με xtreme αθληματα).

αυτη τη φορα το iPhone με εξεπληξε και απορω αν οχι τα κινητα, γιατι εστω οι ακριβες compact να μην εχουν περισσοτερες επιλογες οσων αφορα τα fps. γιατι 100.000 ευρω για μια phantom flex δεν εχουν ολοι. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ εμενα πανεμορφο.Το μονο που με χαλαει ειναι η καμερα.Αυτο θα ναι ενα θεματακι.Οταν αναγκαστεις να βαλεις μια θηκη να την προστατεψεις θα χασει την ομορφια του...Με το 5ς τουλαχιστον εισαι ησυχος (για την καμερα).Μαλλον θα το δοκιμασω αλλα δεν ξερω αν θα αφησω το 5ς μου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανα 100αρι παραπανω θα ειχε το 32αρι. Πες 200 να πεσεις ποιο κοντα. 

Οι τιμές στο γερμανικό Apple Store:

iPhone 6

16 GB----------699 €

64 GB----------799 €

128 GB--------899 €

iPhone 6 plus

16 GB---------799 €

64 GB---------899 €

128 GB--------999 €

Σε μας υπολογίστε λίγο παραπάνω(καθότι ως γνωστόν είμαστε πλούσια χώρα :))

Επεξ/σία από calenter2003
  • Like 4

μια το βλέπω και μου αρέσει, μια όχι. Νομίζω οτι το χρυσό είναι μακράν το πιο άθλιο χρώμα φέτος. Σε μαύρο/γκρί νομίζω είναι ότι πρέπει

Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση των νέων iPhones στην ελληνική αγορα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα iPhone 6 και 6 Plus θα έρθουν λίγες εβδομάδες αργότερα από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Λέγεται πως οι πρώτες παραγγελίες και των τριών παρόχων -Cosmote, Vodafone και Wind- για iPhone 6 και 6 Plus φτάνουν τα 50.000 κομμάτια.

Υπολογίζεται ότι οι τιμές του iPhone 6 θα ξεκινούν από τα 750 ευρώ -χωρίς τυχόν επιδότηση συμβολαίου, ενώ το μεγαλύτερο iPhone 6 Plus με την οθόνη των 5,5 ιντσών θα έχει αφετηρία τα 850 ευρώ.

http://www.protothema.gr/technology/article/411462/stis-24-oktovriou-ta-nea-iphones-stin-ellada/

• Like 1

Στο εξωτερικό είναι πιο φτηνό από πέρσι πάντως. Κατά τα άλλα, πανέμορφο όπως πάντα πλην της κάμερας που θεωρώ πως μπορούσαν να την χωρέσουν μέσα στο πλαίσιο.

Στο εξωτερικό είναι πιο φτηνό από πέρσι πάντως. Κατά τα άλλα, πανέμορφο όπως πάντα πλην της κάμερας που θεωρώ πως μπορούσαν να την χωρέσουν μέσα στο πλαίσιο.

Αν μπορούσαν νομίζω θα το κάνανε

• Like 1

Κατ εμενα πανεμορφο.Το μονο που με χαλαει ειναι η καμερα.Αυτο θα ναι ενα θεματακι.Οταν αναγκαστεις να βαλεις μια θηκη να την προστατεψεις θα χασει την ομορφια του...Με το 5ς τουλαχιστον εισαι ησυχος (για την καμερα).Μαλλον θα το δοκιμασω αλλα δεν ξερω αν θα αφησω το 5ς μου...

πουλα το στο αγοραζω... το 6 ειναι χαλια..

Εμένα σαν σχέδιο μου αρέσει αρκετά. Πολύ περισσότερο από το 5s.

το 5s ειναι πολυ καλυτερο απο το 6. αν το πουλας και ειναι  σε αριστη κατασταση μηνυμα. :) το 6 δεν θυμιζει απλ.

η απλ κορυφαια εταιρια για μενα  σε ολα..  απο τοτε που την δοκιμασα και σε ιπαντ και σε ιποντ τατς αλλα το 6 για μενα δεν.... δεν μου αρεσει καθολου σαν κηνιτο. προτιμο να αγορασω μεταχειρισμενο 5ς :)

Γενικά σαν σχεδίαση δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, ειδικά με τις καμπύλες και της γραμμές πίσω.

Το 5/5s μου άρεσε αρκετά περισσότερο.

Βέβαια, και το 5 όταν πρωτοβγήκε, μου φαινόταν λίγο περίεργο, λόγω σχήματος.

Η μεγαλύτερη οθόνη όμως λέει.

Το μέγεθος του 6 είναι μια χαρά για μένα.

Το 6+ είναι λίγο μεγάλο...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...