Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εστησα σημερα το νεο συστημα και το front audio panel δεν αναγνωριζει οτι συνδεθηκε υποδοχη.Μηπως χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση μεσα απο το προγραμμα της asus? Η απλα ειναι χαλασμενη η υποδοχη απο το κουτι?Να σημειωσω οτι η πισω υποδοχη λειτουργει μια χαρα (βρισκει αυτοματα οτι συνδεσω) και οτι τα ηχεια λειτουργουνε σωστα.Στην μητρικη αποτι θυμαμαι οταν συνδεσα το f.audio panel εμπαινε προς μια μερια το 4pin αρα δεν εγινε καποιο λαθος.

Μητρικη h97 pro gamer

Case Corsair 230t

Δημοσ.

μια ειχε που εγραφε audio και το συνδεσα στο hd audio .Στο προγραμμα εχω ρυθμισει front panel στο hd audio

Μιας που και χαλασμενο να ειναι δεν προκειται να το επιστρεψω,πως να συνδεσω και ακουστικα (2 jacks audio+mick) και τα ηχεια (ενα jack audio) στην πισω εξοδο?Επισης αν καποιος αλλος εχει την μητρικη γινεται να βαλω να σβηνει το led οταν ειναι κλειστο το πσ?

Δημοσ.

Μπορει να μεταφερθει στο θεμα πατατιες :P

Προσπαθουσα τοσο πολυ μην γρατσουνισω τιποτα και να μην σπασω τιποτα που εβαλα το audio μονο στο μισο πανω μερος :D.Ολα ενταξει τωρα.

Μιας και ανοιξα που ανοιξα το θεμα ας θελει καποιος να βοηθησει.Ποιο ειναι το utility της asus για να ρυθμιζω ανεμηστηρακια βλεπω θερμοκρασιες κτλ σε στυλ bios? 

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

το utility της asus είναι Asus AI Suite . Αυτό νομίζω είναι πιο νέο και πλήρες από το Asus Probe II .

Μπορείς να  κατεβάσεις την τελευταία έκδοση από τον ιστότοπο της Asus για την HD97 Pro , αν και η μητρική σου είναι πολύ καινούριο μοντέλο και το cd  υποστήριξης θα έχει ίσως την τελευταία έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ,

το utility της asus είναι Asus AI Suite . Αυτό νομίζω είναι πιο νέο και πλήρες από το Asus Probe II .

Μπορείς να  κατεβάσεις την τελευταία έκδοση από τον ιστότοπο της Asus για την HD97 Pro , αν και η μητρική σου είναι πολύ καινούριο μοντέλο και το cd  υποστήριξης θα έχει ίσως την τελευταία έκδοση.

Ty.Η αληθεια ειναι οτι τα κατεβασα ολα μιας και δεν μπορουσα να βρω ποιο ειναι.Και ναι το Asus AI suite 3 ειναι τρομερο.Ευγε asus,μιας και ειχα τις αμφιβολιες μου γιατι οπως λενε οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι :D

Δημοσ.

Πιστεύω θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος από τη μητρική της Asus . Αν έχεις καλό και το υπόλοιπο hardware δύσκολα ή από ατυχία θα απογοητευτείς.Καλορίζικη λοιπόν και ατελείωτες ευχάριστες ώρες χρήσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...