Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέτε οι moderators ότι δεν διαγράφονται οι αγγελίες για να παραμένουν οι αξιολογήσεις. Εγώ όμως που αγόρασα ένα tablet από τον Manolitos7 τον Αύγουστο 2014 με αγγελία που βρήκα στο insomnia πώς θα αξιολογήσω το εν λόγω μέλος τώρα που δε μπορώ να βρω την αγγελία του; Έπεσα στην εξαίρεση και οι δικές του αγγελίες διαγράφονται; Γιατί ο τύπος πέρα από ένα τάμπλετ σε χάλια κατάσταση (οι συνδέσεις usb και dc ήταν χάλια, μόνο με προσευχές φόρτιζε και αν θες να μετακινήσεις δεδομένα από usb stick πρέπει να το βάλεις μαζί με το καλώδιό του με τέτοιο τρόπο και τέτοια γωνία που να σου κάνει τη χάρη και να κάνει επαφή) έδειξε και άθλια συμπεριφορά (στην αρχή "φίλε θα στο πάω εγώ να το φτιάξω" και μετά έβαλε τη γυναίκα του να λέει ότι κάνω λάθος στο τηλέφωνο και τέτοιες γελοιότητες).

Δημοσ.

Μήπως είναι αυτή η αγγελία? http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/varioustablets/313172-tablet-8%E2%80%9D-vero-a8826-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B7-sentio-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5/

ΑΝ ναί τότε είναι κλειδωμένη και όχι διεγραμένη και μπορείς να του αφήσεις αξιολόγηση. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Έκανα αναζήτηση στις αγγελίες του Manolitos7 όπως επίσης και γενικώς στις αγγελίες για Vero και δεν έβρισκα κάτι, προφανώς κάτι δεν έκανα καλά. Και πάλι ευχαριστώ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...