Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 11 μήνες μετά...
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι στην αναζητηση backpack για all-around χρηση , να μπορεις να την κυκλοφορησεις και εξω δλδ αν χρειαστει χωρις απαραιτητα να ειναι και το λαπτοπ μεσα. Εννοειται οτι ειναι απαραιτητη προυποθεση να χωραει και το macbook(15) και να εχει χωρο και για αλλα πραγματα οπως για παραδειγμα απο ρουχα μεχρι και οτιδηποτε αλλο... Να ειναι ομορφη και μονοχρωμη , χωρις κοκκινες-μπλε ραφες ριγες η επιγραφες.Πχ η herschel του istorm δεν με τρελενει εμφανησιακα , μου κανει καπως κουλτουριαρικη και επισης ειναι σαν σακουλα απο μεσα με ενα ειδικο τσεπακι για το λαπτοπ και μια ακομα τσεπουλα μπροστα.

Κοιτουσα σε samsonite & delsey . Πετυχα σε καταστημα μια samsonite παρα πολυ καλη σε προστασια λαπτοπ και χωρων αλλα ειχε ριγες και ραφες αλλο χρωμα, η delsey παλι μου εμιαζε λιγο φτωχη σε χωρους.

Διεκρινα μια που ειναι αρκετα ακριβη και δεν ξερω πως θα ειναι μετα απο χρηση, φοβαμαι μην φθειρεται και πονεσει η ψυχη μου.

Μιλαω για την porsche design cargon 2.5 http://www.wardow.com/porsche-design-cargon-2-5-17-laptop-rucksack-4090001096-402.html

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι στην αναζητηση backpack για all-around χρηση , να μπορεις να την κυκλοφορησεις και εξω δλδ αν χρειαστει χωρις απαραιτητα να ειναι και το λαπτοπ μεσα. Εννοειται οτι ειναι απαραιτητη προυποθεση να χωραει και το macbook(15) και να εχει χωρο και για αλλα πραγματα οπως για παραδειγμα απο ρουχα μεχρι και οτιδηποτε αλλο... Να ειναι ομορφη και μονοχρωμη , χωρις κοκκινες-μπλε ραφες ριγες η επιγραφες.Πχ η herschel του istorm δεν με τρελενει εμφανησιακα , μου κανει καπως κουλτουριαρικη και επισης ειναι σαν σακουλα απο μεσα με ενα ειδικο τσεπακι για το λαπτοπ και μια ακομα τσεπουλα μπροστα.

Κοιτουσα σε samsonite & delsey . Πετυχα σε καταστημα μια samsonite παρα πολυ καλη σε προστασια λαπτοπ και χωρων αλλα ειχε ριγες και ραφες αλλο χρωμα, η delsey παλι μου εμιαζε λιγο φτωχη σε χωρους.

Διεκρινα μια που ειναι αρκετα ακριβη και δεν ξερω πως θα ειναι μετα απο χρηση, φοβαμαι μην φθειρεται και πονεσει η ψυχη μου.

Μιλαω για την porsche design cargon 2.5 http://www.wardow.com/porsche-design-cargon-2-5-17-laptop-rucksack-4090001096-402.html

Δεν μπορεί να σου πει κανένας σε αυτήν την τιμή τι να κάνεις. Είναι σαφές ότι για τσάντα ειναι αρκετά λεφτά. Άμα κάνεις ενός μήνα οικονομία για να την πάρεις και πάθει τίποτα δεν σε βλέπω να το παίρνεις και πολύ καλά.

Από εκεί και πέρα άμα τα οικονομικά σου το επιτρέπουν σαν ποιότητα κατασκευής θεωρώ πως θα είναι πολύ καλή. Η τσάντα πλάτης που έχω,την είχα πάρει κάνα 250ρι πριν από 2 χρόνια, είναι ακόμη σκυλί και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Άμα εμένα ομως Ελλάδα με μισθό Ελλάδας Θα το θεωρούσα υπερβολη.

Δημοσ.

Μία αξιόπιστη μάρκα:

http://www.stmbags.com.au/catalog/new-laptop-bags/impulse-medium-laptop-backpack/

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να κάνω ένα bump εδώ. 

Ψάχω κάποια τσάντα πλάτης για laptop (13') + dslr και λίγο χώρο να περισσεύει για κανένα τάπερ ή κανένα spare ρούχο.

Άν έχει κανείς καμία πρόταση δεκτή.

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνω ένα bump εδώ. 

Ψάχω κάποια τσάντα πλάτης για laptop (13') + dslr και λίγο χώρο να περισσεύει για κανένα τάπερ ή κανένα spare ρούχο.

Άν έχει κανείς καμία πρόταση δεκτή.

Χρησιμοποιώ αυτη και δεν με εχει απογοητεύσει! Άνετη στην πλάτη και με πολλούς χώρους! Για την τιμη της ειναι πολυ καλη!

http://www.bazaropolis.gr/index.php?route=product/product&product_id=3680

Δημοσ.

Έχω δει κάτι τέτοιο που μου άρεσε αρκετά. Ελπίζω να είναι εργονομικό.. 

Μηπως παραειναι εξειδικευμένη για DSLR? Δεν θα σου εκανε καλυτερα ενα backpack γενικά θωρακισμενο που κράτα την μορφή του (και οχι πανιά σκέτα) με καλό κύριο χώρο στον οποιο θα μπορούσες να βάλεις καμια DSLR μέσα στην θηκη της?

Δημοσ.

Μετά θα πρέπει να ανοίγω 2 θήκες για να βγάλω την φωτογραφική, οπότε δεν βολεύει ιδιαίτερα. 

Το θέμα είναι να έχω άμεση πρόσβαση σε ότι χρειάζομαι. Δεν μου φαίνεται σαν σκέτο πανί η συγκεκριμένη.

Δημοσ.

Μετά θα πρέπει να ανοίγω 2 θήκες για να βγάλω την φωτογραφική, οπότε δεν βολεύει ιδιαίτερα. 

Το θέμα είναι να έχω άμεση πρόσβαση σε ότι χρειάζομαι. Δεν μου φαίνεται σαν σκέτο πανί η συγκεκριμένη.

ααα σχετικά με τα "πανια" δεν εννοουσα την συγκεκριμένη.Αυτή ειναι προφανως αρκετα padded. To ιδανικό θα ηταν να την εβρισκες καπου να την έβλεπες η εστω κανα video review. Αμα ψωνισεις χωρις να δεις, φροντισε να έχει καλο return policy (πχ amazon).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειμαι μεταξύ των

TARGUS TSB023EU ESSENTIAL 15-15.6'' LAPTOP BACKPACK BLACK  ποσφορα στα 25ε απο 40

και στη

Case Logic Τσάντα Πλάτης για Laptop 15"-17.3" VNB-217 Black στα 25ε επισης

και οι 2 ειναι διαθεσιμες στη περιοχη μου χωρις μεταφορικα.. δεν θελω να ανεβω αλλο σε τιμη.

Τη χρησιμοποιω μερικες φορες το μηνα για να κουβαλαω λαπτοπ, φορτιστη, ακουστικα για dj, μερικα ψιλο καλωδια και αλλα πραγματακια..
Θα ηθελα να εχει λιγο παραπανω χωρο για να στριμωξω και τιποτα αλλο..
Η πρωτη λεει οτι χωραει 19.4L, για την δευτερη δεν μπορω να δω κατι..αλλα φαινεται μεγαλυτερη..
Απο ποιοτητα θα προτιμουσατε Targus?

εχουμε καποια γνωμη πανω σε αυτο;;;

EDIT:
τελικα αγορασα την Targus.. μια χαρα για τα 25ε.. και σε σχεση με την αλλη που πηγα και την ειδα απο κοντα και δεν με επεισε, πολυ καλυτερη ποιοτικα.

Επεξ/σία από MasterX
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λίγες μέρες μου ήρθε η backpack Link.png Site: TIGERNU Είναι οτι καλύτερο έχω πάρει. Απο υλικό κατασκευής, απο σχεδιασμό, απο χρώμα. Πιστεύω να βγάλει πάνω απο 3 χρόνια καθώς την φοράω στην μηχανή. Την είχα πάρει στα 32 τώρα την έχει στα 26.80 eur.

Επεξ/σία από jipet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...