Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω προσωπικη αποψη για το παιχνιδι αλλα με αυτα που διαβαζω νομιζω οχι δεν αξιζει.καλυτερα να το νοικιασεις.εχει πολυ μικρη διαρκεια που φτανει ενα σ/κ να το τελειωσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα 20 ευρώ αξίζει?

Κοιταξε να δεις. Το ειχα παρει 1η μερα 60 ευρω. Δεν μπορω να πω οτι το μετανοιωσα αν και σαν παιχνιδι δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο.

Ο λογος ειναι απλος. Μολις ειχα αγορασει το PS4 και ημουν απογοητευμενος απο τα Killzone και Infamous που ειχα τοτε. Πραγματικα δεν εβλεπα κανενα Generational Leap σε σχεση με τα Xbox 360 και PS3 που ειχα.

Το The Order ηταν το 1ο παιχνιδι που ειδα διαφορα στα γραφικα. Ακομα και σημερα για εμενα σε αυτο τον τομεα ανηκει στην αγια τριαδα των παιχνιδιων του PS4 (τα αλλα 2 ειναι τα: Until Dawn και Uncharted 4).

TL;DR αν θελεις να δεις πολυ ωραια γραφικα, που ακομα και σημερα ειναι showcase για το μηχανημα, αξιζει στα 20 ευρω. Αν σε ενδιαφερει το gameplay και μονο καλυτερα να το νοικιασεις.

• Like 2
Δημοσ.

Στα 20 ευρώ αξίζει?

Για κανένα λόγο.Νοικιασε το για να το δεις.Σε μία ώρα θα το έχεις βγάλει από την κονσόλα.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τωρα θα φαω ξυλο αλλα το επαιξα ξανα αυτο το ΣΚ και θεωρω οτι τουλαχιστον σε θεμα rendering των γραφικων τα καταφερνει καλυτερα απο το Uncharted. Η ποιοτητα ειναι πραγματικα CGI ταινιας. Αυτο, το Uncharted 4 και το RYSE στον PC ειναι πραγματικα οτι καλυτερο εχω δει σε θεμα αρτιστικο σε γραφικα..

14222292_1026649544120529_79875106781777

14202681_1025636510888499_29998779023553

14222348_1025467087572108_66768809166230

• Like 4
Δημοσ.

Τωρα θα φαω ξυλο αλλα

Και καλυτερα γραφικα να εχει απο το Uncharted,το θεμα ειναι οτι σαν συνολικο αποτελεσμα το παιχνιδι ειναι ο ορισμενος του 4-5/10,κοινως μια μετριοτητα και μιση.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστευω οτι απο 65 σελιδες αυτο το συμπερασμα εχει βγει Fulgore :)

Ναι ειναι μετριο παιχνίδι, με εναν πολυ ενδιαφεροντα κοσμο. Αλλα προσωπικα εχω ευχαριστηθει παρα πολλα μετρια παιχνιδια.

Αυτο που περιμενω να δω βέβαια ειναι ενα πσιχνιδι του μεγέθους και της ποιοτητας του Witcher με τα γραφικά του The Order.

Εννοειται οχι σε ps4, αλλα μιας και υπαρχει η engine το οτι δεν εχει βγει κστι τετοιο σε pc μου κανει εντυπωση.

• Like 1
Δημοσ.

Και καλυτερα γραφικα να εχει απο το Uncharted,το θεμα ειναι οτι σαν συνολικο αποτελεσμα το παιχνιδι ειναι ο ορισμενος του 4-5/10,κοινως μια μετριοτητα και μιση.

Η όλη ουσία είναι ότι ο vste το διασκεδάζει ανεξάρτητα από τις βαθμολογίες που έχει πάρει. Δεν είναι κακό να σου αρέσει κάτι που το ευρύ κοινό βρίσκει βαρετό, χαζομάρα κτλ. και επιτέλους Fulgore ο κόσμος καλό θα ήταν να διαλέγει παιχνίδια που ξέρει ότι θα περάσει όμορφα και όχι να προσεγγίζει την ψυχαγωγία του βάσει βαθμολογικών κριτηρίων. Στα ατομικά κριτήρια του κάθε ατόμου υπερισχύει η προσωπική άποψη και όχι η μαζική. Και ξέρεις κάτι; Αν εμένα για παράδειγμα μου αρέσει το Manhunt (λέμε τώρα) κανένας κριτικός και ούτε η βιομηχανία ολόκληρη δεν υπερισχύει της προσωπικής μου γνώμης.

• Like 2
Δημοσ.

Η όλη ουσία είναι ότι ο vste το διασκεδάζει ανεξάρτητα από τις βαθμολογίες που έχει πάρει. Δεν είναι κακό να σου αρέσει κάτι που το ευρύ κοινό βρίσκει βαρετό, χαζομάρα κτλ. και επιτέλους Fulgore ο κόσμος καλό θα ήταν να διαλέγει παιχνίδια που ξέρει ότι θα περάσει όμορφα και όχι να προσεγγίζει την ψυχαγωγία του βάσει βαθμολογικών κριτηρίων. Στα ατομικά κριτήρια του κάθε ατόμου υπερισχύει η προσωπική άποψη και όχι η μαζική. Και ξέρεις κάτι; Αν εμένα για παράδειγμα μου αρέσει το Manhunt (λέμε τώρα) κανένας κριτικός και ούτε η βιομηχανία ολόκληρη δεν υπερισχύει της προσωπικής μου γνώμης.

Αγαπητε και εγω για μια ενοικιαση μια χαρα διασκεδασα(οσο τουλαχιστον μπορουσα με αυτα που προσφερε το παιχνιδι).Το θεμα ομως ειναι οτι ο εν λογω τιτλος βγηκε στην αγορα σε full price τιμη 60ευρω και πανω σε αυτο ειναι που εφαγε και το οποιο κραξιμο.

Εχει μεγαλη διαφορα το ενα με το αλλο.

ο κόσμος καλό θα ήταν να διαλέγει παιχνίδια που ξέρει ότι θα περάσει όμορφα και όχι να προσεγγίζει την ψυχαγωγία του βάσει βαθμολογικών κριτηρίων.

Πως ακριβως θα το κανει αυτο ετσι απο περιεργεια(και βγαζοντας απεξω και τις ενοικιασεις φυσικα μιας και μιλαμε γενικα)?

Τελος(και αυτο παει και στα ατομα που εκαναν like)μιλησα για συγκεκριμενο παιχνιδι.Δεν νομιζω οτι αυτο που εγραψες παραπανω εχει σχεση αφου το γενικευεις τελειως και το πας αλλου ενω το quote που κανεις ειναι συγκεκριμενο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Στα 10 ευρώ αξίζει να το πάρω από το psn store? 

Για πείτε λίγο γνώμες. 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

Για πείτε λίγο γνώμες. 

Ευχαριστώ 

Εμενα μου πηρε 7-8 ωρες να το πλατιναρω(απο τα λιγα που ασχοληθηκα με trophies). Εχει τρομερα γραφικα, οκ στορυ, δυνατα cut scenes. Στα 10 ευρω νομιζω ειναι οκ για αγορα, ισως 7-8 ευρω θα ελεγα οτι αξιζει 100%.

• Thanks 1
Δημοσ.

Η καλυτερη λυση ειναι αν εχεις κανενα seven να του ριξεις μια ενοικιαση για ενα Σ/Κ. Οχι οτι τα 10ευρω ειναι πολλα λεφτα,απλα δεν ειναι και πολυ memorable παιχνιδι να αξιζει για συλλογη σε σχεση με πολλα αλλα exclusives.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Για πείτε λίγο γνώμες. 

Ευχαριστώ 

Για μένα αξιζει. Θα το προτιμούσα σε physical σε αυτά τα χρήματα. Και κατι τελευταίο. Το παιχνίδι είναι αξιομνημόνευτο και με κάποιο επιπρόσθετο χρόνο ραφιναρισμστος, θα μπορούσε να είναι super. Θέλω sequel, μα δυστυχως δεν το βλέπω να έρχεται. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ειχα αγορασει απο το αμερικανικο ps store στα 5 δολαρια,μου βγηκε λιγοτερο απο 5 ευρω.

Ωραια γραφικα, καλο στορυ αλλα το παιχνιδι ειναι γεματο cut scenes.Η διαρκεια καθαρου gameplay ειναι πολυ μικρη. Μεγαλα cut scenes, οταν παρεις τον ελεγχο του χαρακτηρα ειναι για λιγο και μετα παλι μεγαλης διαρκειας cut scene.Αν αξιζει το δεκαρι, θα ελεγα πως οχι καλυτερα νοικιασε το .Το πολυ σε 2 μερες το εχεις τερματισει.Αν το θες για την συλλογη σου, οκ χτυπα το η βρες το μεταχειρισμενο στην ιδια τιμη θα το βρεις.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Fulgore είπε

Η καλυτερη λυση ειναι αν εχεις κανενα seven να του ριξεις μια ενοικιαση για ενα Σ/Κ. Οχι οτι τα 10ευρω ειναι πολλα λεφτα,απλα δεν ειναι και πολυ memorable παιχνιδι να αξιζει για συλλογη σε σχεση με πολλα αλλα exclusives.

Παίζει να γίνει cultιά όμως. Κανονικά θα έπρεπε να το δίνουν δωρεάν, για αυτόν που μόλις πήρε κονσόλα και θέλει να δει τι μπορεί να κάνει.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπαρχει καποια λιστα μες στο παιχνιδι με αντικειμενα που χεις βρει η πρεπει να ξαναψαχνω τα ιδια για να ξεκλειδωσω τα trophy για documents και φωνογραφους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...