Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Πολύ απαξίωση ρε παιδιά σε όποιον αρέσει το game. Ανήκει σε συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιού, ποτέ δεν είπανε ότι θα είναι άλλο στυλ και κρατάει τις ώρες που θα έπρεπε για το είδος του. Δηλαδη το walking dead πρέπει να το κράξουμε επείδη είναι στην ουσία και αυτό τρενάκι? Με τις γραφικάρες που έχειι δεν θα πέρναγε απαρατήρητο όποτε και να βγαινε.</p>

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες και με το Order ήρθε η καταστροφή και η παρακμή ολόκληρης της βιομηχανίας κάνετε μερικοί.. Όποιος πει ότι του άρεσε αμέσως να επισημάνουμε ότι δεν έχει gameplay και ότι δεν θα έπρεπε να του αρέσει. 

Και όσο αναφορά για το "trend" μην ανυσηχείτε. Αφού έχουμε τους τίτλους-διαμάντια κάθε χρόνο AC και COD να κρατάνε το gameplay εκεί ψηλά και να κάνουν εκατομμύρια πωλήσεις.

Εγώ πάντως το 2 το παίζω ά-ν-ε-τ-α όταν βγει ακόμα και αν δεν αλλάξουν τίποτα.

• Like 7
Δημοσ.

<p>Πολύ απαξίωση ρε παιδιά σε όποιον αρέσει το game. Ανήκει σε συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιού, ποτέ δεν είπανε ότι θα είναι άλλο στυλ και κρατάει τις ώρες που θα έπρεπε για το είδος του. Δηλαδη το walking dead πρέπει να το κράξουμε επείδη είναι στην ουσία και αυτό τρενάκι? Με τις γραφικάρες που έχειι δεν θα πέρναγε απαρατήρητο όποτε και να βγαινε.</p>

Το walking dead είναι αυτό που είναι και αυτό έδειχνε στα videos του.Το The Order έδειχνε 3rd person shooting αντί να δείχνει τον τύπο μόνο να περπατάει και να κάνει qte.Το παιχνίδι πάντα κατά την άποψή μου είναι τραγικό.Σε όσους άρεσε καλά κάνει και άρεσε μιας και δεν έχουνε όλοι τα ίδια γούστα αλλά ευελπιστώ η εταιρεία να πάει σε άλλον τίτλο και να μη ξανασκεφτεί να φτιάξει κάτι τέτοιο. Και μιλάμε για τίτλο που τον περίμενα πως και πως για να πάρω ps4.
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό που θέλετε να μην αρέσουν στους άλλους παιχνίδια που δεν αρέσουν σε εσάς ποτε δεν το κατάλαβα. Υπάρχουν άτομα που τους άρεσε το ΤΟ:1886 και βλέπω πολλούς να το λένε αυτό τελευταία που το παίξανε το παιχνίδι μετά από μήνες. Fulgore εσύ το έπαιξες το ΤΟ:1886 και του λες του αλλου να αλλάξει γνώμη;

Ενοικιαση ναι. Δεν ειπα οτι το παιχνιδι ειναι κακο ουτε οτι δεν αρεσει στον κοσμο απλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους αυτο ειπα. Προφανως και εμενα το παιχνιδι μου αρεσει(σαν ενοικιαση παντα)και απο Story και το ολο Qte movie στυλ που εχει απλα το περιμενα πολυ καλυτερο και απο διαρκεια και απο ''πιστολιδι'' αλλα να εχεις να κανεις και κατι μετα τα credits... Προφανως και σε οσους εχουν Ps4 φιλους μου τους λεω το παιχνιδι να το παιξουν οπωσδηποτε(ενοικιαση παντα)απλα τους αναφερω πιο πριν και πως ειναι στην πραξη το ολο παιχνιδι σε περιπτωση που δεν τους αρεσει το ολο στυλ.

Τωρα αυτη την εβδομαδα θα αγορασω λογικα και το Infamous να δω και αυτο τι λεει μιας και θυμαμαι οτι επεφτε και σε αυτο αρκετο κραξιμο(μου αρεσαν και τα αλλα δυο παιχνιδια στο ps3 να δω τι λεει ο νεος ηρωας σε σχεση με τον Cole).

Δημοσ.

Και εγώ αυτό είπα, είναι μια αρκετά ευχάριστη ενοικίαση άμα ξέρεις τι πρόκειται να παίξεις. Έχει μπόλικο QTE (που δεν μου αρέσει) αλλα γενικά δεν είναι μια άσχημη εμπειρία λόγο ιστορίας/ατμόσφαιρας και οπτικοακουστικού candy. Sequel δεν πρόκειται να αγοράσω day 1 όπως έκανα με το ΤΟ:1886 αλλα σίγουρα θα το ενοικιάσω για να δω τι γίνεται με την ιστορία. Το INFamous είναι πιο straight forward και έχει αρκετά fun gameplay, άμα σου άρεσαν τα 2 προηγούμενα σίγουρα θα σου αρέσει και αυτό.

Δημοσ.

Εννοειται απο εχει πιο πολυ value σαν gameplay hours και playability το Infamous, που ειναι και πιο open world.. 

Συμφωνω και εγω οτι δεν ειναι παντως για αγορα απο day 1 αν οχι ενοικιαση το Οrder με την καμια για τις ωρες και το gameplay value που προσφερει..

• 2 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μηπως ξέρει κανείς πως βγαίνουν οι μαυρες μπαρες;

Δεν βγαίνουν δυστυχώς, είναι μέρος του game, και επιλέχτηκε από τους devs για να μην μειωθεί η ανάλυση στο game. Δεν τρέχει ουσιαστικά στα 1920X1080p

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μεγαλη απογοητευση, δε πιστευα οτι τελειωσε....λεω θα συνεχισει δε μπορει...

το μικροτερο παιχνιδι που εχω παιξει ποτε.

Καλα γραφικα αλλα.... ωρα για επιστροφη και ανταλλαγη.

Μακαρι το επομενο να εχει περισσοτερη διαρκεια...

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...