naruto14 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Το ενοικίασα, το τερμάτισα και πίσω. Από γραφικά, facial animations κλπ είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή(Είτε μιλάμε για PC, είτε για κοσόλες) σε σημείο να μιλάμε για movie-quality σε πολλά σημεία, βέβαια δεν είναι ανοιχτού κόσμου, but still..Το voice acting μου άρεσε αρκετά, το gameplay θυμίζει αρκετά το Gears of War(Κινηματογραφική κάμερα κλπ) πράγμα θετικό αλλά το story ήταν λίγο κομψί-κομψά αν και σαν fan των lycans/vampires δεν με χάλασε και γενικά με όλο το ''dark theme'' που είχε. Επίσης, τι παίζει με τους υπότιτλους ; Δεν είδα πουθενά ρύθμιση να μεγαλώνουν, ίσα που φαίνονταν..Πάντως ήταν καλύτερο από ότι περίμενα, οι περισσότεροι το έβγαζαν μέτριο με το ζόρι. Μακάρι να έχει συνέχεια και να βελτιώσουν τις ατέλειες του πρώτου. Ρε psycho σοβαρά εντυπωσιάστηκες από αυτό το παιχνίδι? Δεν το έχω δει να τρέχει στην κονσόλα στο σπίτι μου αλλά έχω τσεκάρει δεκάδες βίντεο και έχω παίξει σε καταστήματα αρκετά. Πολύ ψεύτικα γραφικά σε σημείο αηδίας. Έντονο film grain, αρκετές ατέλειες σε αντανακλάσεις και γενικά καθόλου real-time το ότι βλέπουμε. Μην το πάρεις προσωπικά, απλά ξαφνιάστηκα γιατί γενικώς ψάχνεσαι αρκετά για τον οπτικό τομέα και σε ξέρω από το PC Section Εμένα με εντυπωσίασαν γραφικά του Uncharted, του Horizon, αλλά του the order ποτέ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Για το film grain θα συμφωνήσω αλλά ήθελαν μέχρι και τον ''κόκκο/mosquito noise'' της ταινίας(Του φιλμ δηλαδή) οι δημιουργοί για να το παρουσιάσουν όσο πιο movie-like γίνεται Κατά τα άλλα διαφωνώ, είναι τόσο καλό σε ορισμένα σημεία που αν μου έλεγες ότι είναι pre-rendered CGI θα το πίστευα. Τα αντικείμενα πάνω στα τραπέζια, τα όπλα πάνω στο χαρακτήρα και το animation είναι ότι καλύτερο έχω δει και όχι ούτε το Unity στο PC είναι σε τέτοιο επίπεδο, πλησιάζει αλλά όχι. Δεν υπάρχει άμεση σύγκριση με τα παιχνίδια της Naughty Dog κατ' εμέ, είναι τελείως άλλο στυλ το The Order, Λονδίνο, βροχή, σκοτεινός ουρανός και γενικά dark theme. Αυτό που με ξενερώνει είναι ότι ακόμα και με PC των 10.000 ευρώ, τέτοια γραφικά δεν βλέπεις σε κανένα παιχνίδι ακόμα και με τα limitations του The Order(Μαύρες μπάρες, 30FPS lock κλπ). Να τονίσω επίσης ότι δεν σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ότι παίζω με 30FPS, ήταν τέρμα smooth και με το gamepad δεν το κατάλαβα καθόλου. 9
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Για το film grain θα συμφωνήσω αλλά ήθελαν μέχρι και τον ''κόκκο/mosquito noise'' της ταινίας(Του φιλμ δηλαδή) οι δημιουργοί για να το παρουσιάσουν όσο πιο movie-like γίνεται Κατά τα άλλα διαφωνώ, είναι τόσο καλό σε ορισμένα σημεία που αν μου έλεγες ότι είναι pre-rendered CGI θα το πίστευα. Τα αντικείμενα πάνω στα τραπέζια, τα όπλα πάνω στο χαρακτήρα και το animation είναι ότι καλύτερο έχω δει και όχι ούτε το Unity στο PC είναι σε τέτοιο επίπεδο, πλησιάζει αλλά όχι. Δεν υπάρχει άμεση σύγκριση με τα παιχνίδια της Naughty Dog κατ' εμέ, είναι τελείως άλλο στυλ το The Order, Λονδίνο, βροχή, σκοτεινός ουρανός και γενικά dark theme. Αυτό που με ξενερώνει είναι ότι ακόμα και με PC των 10.000 ευρώ, τέτοια γραφικά δεν βλέπεις σε κανένα παιχνίδι ακόμα και με τα limitations του The Order(Μαύρες μπάρες, 30FPS lock κλπ). Να τονίσω επίσης ότι δεν σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ότι παίζω με 30FPS, ήταν τέρμα smooth και με το gamepad δεν το κατάλαβα καθόλου. Το παιχνίδι είναι όντως αρκετά smoth παρόλο που τρέχει κλειδωμένο στα 30 fps. Σε αυτό οφείλεται μια περίεργη τεχνολογία που χρησημοποίησαν για το motion blur και δουλεύει όμορφα. Για μένα οι μαύρες μπάρες είναι απλά απαράδεκτες όμως. Δεν ξέρω για ποιο λόγο σκέφτηκαν να κάνουν κάτι τέτοιο, είναι τελείως κουλό. Όπως και να χει και γω όταν με το καλό πάρω PS4 θα το τιμήσω, αλλά σε ενοικίαση.
kostiger Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Ευχομαι να υπαρξει sequel. Το διασκεδασα αφανταστα το συγκεκριμενο.. 1
gkalas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Σε γραφικά είναι απλά εκπληκτικό. Πανέμορφο παιχνίδι και με 30αρι fps που νομίζεις οτι είναι παραπάνω. Δε ξέρω πως το πέτυχαν αυτό αλλά είναι εκπληκτικό. Σα gameplay ομως μπαίνει άνετα στα (για exclusive τιτλος) 5 χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ.Τοση βαρεμάρα σε παιχνίδι δε θυμάμαι να έχω ρίξει. Συνήθως τα πεταγα έξω στο δίωρο αν δεν έβρισκα κατι να με κρατάει αλλά αυτό είπα να το συνεχίσω μόνο και μόνο για να δω τον οπτικό τομέα. Το παιχνίδι είναι καθαρά για ενοικίαση και καλά θα κάνει η εταιρεία να δουλέψει σε κανεναν άλλον τίτλο.
Alex21121988 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Το παιχνίδι είναι όντως αρκετά smoth παρόλο που τρέχει κλειδωμένο στα 30 fps. Σε αυτό οφείλεται μια περίεργη τεχνολογία που χρησημοποίησαν για το motion blur και δουλεύει όμορφα. Για μένα οι μαύρες μπάρες είναι απλά απαράδεκτες όμως. Δεν ξέρω για ποιο λόγο σκέφτηκαν να κάνουν κάτι τέτοιο, είναι τελείως κουλό. Όπως και να χει και γω όταν με το καλό πάρω PS4 θα το τιμήσω, αλλά σε ενοικίαση. O λόγος που έβαλαν μπάρες είναι ο ίδιος λόγος που παίζουμε στα 30 καρέ τα περισσότερα games. Έπρεπε κάτι να κόψουν και από εκεί. Ενοικίαση εννοείται, εγώ που το έχω αγοράσει ακόμα να το τελειώσω, ειλικρινά βαριέμαι. Είναι ότι πιο ωραίο οπτικά έχω δει, τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές αυτά, αλλά gameplay,story,immersion, ούτε καν..Anw θα συμφωνήσω με τον gkalas, να πάει να δουλέψει άλλο τίτλο, έχει τώρα ένα engine έτοιμο, ίσως και μια συνεργασία με ένα studio που θα έχει και περισσότερο budget θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για αυτούς. 1
JohnVani18 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 ^Αν έχεις την steelbook έκδοση και κάποια στιγμή αποφασίσεις πως δεν το θέλεις, εδώ είμαι. 1
rouxlas86 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Γραφικάρες έχει μην τρελαθούμε και το gameplay του για το είδος του παιχνιδιού που ήθελε να είναι ήταν άψογο. Θα μου πεις σου αρέσει αυτό το είδος? Για 5-6 ώρες που ασχολήθηκα ήταν πολύ καλό. Εγώ βαριόμουν που κάθε φορά έπρεπε να κάνω inspect το αντικείμενο. Ούτε οι μπάρες μου έκαναν άσχημη εντύπωση μια χαρά ταίριαζε στο mood. Ούτε 69 ευρώ θα έδινα φυσικά αλλά μια 20-25 έδινα. Πάντως για το gameplay είναι σαν να κατηγορούμε το walking dead γιατί είναι έτσι για παράδειγμα.
Alex21121988 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Κοίτα να δεις. Τα λέγαμε και μήνες πριν βγει το game. Κάποιοι το είχαν παρεξηγήσει/μπερδεψει ότι θα ήταν αλλού τύπου game. Κάποιοι το περίμεναν αυτό και λέγαμε ότι αν δεν το παραχεσει θα είναι ένα από τα ωραιότερα/σημαντικα games που θα έχουν βγει. Έλα όμως που το παράχεσαν.. Ανούσια qte's, πολύ λίγος γενικά ο έλεγχος πάνω στον χαρακτήρα, μηδέν immersion, μέτριο- προβλεπόμενο Story, ηλίθιο ending. Τα καλά του τα έχουμε υπέρ αναλύσει και είναι τα γνωστά. Γιατί γράφω ακόμα σε αυτό το νήμα;(ρητορικό) Παω να παίξω λίγο..ΔΕΝ.
gkalas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Γραφικάρες έχει μην τρελαθούμε και το gameplay του για το είδος του παιχνιδιού που ήθελε να είναι ήταν άψογο. Θα μου πεις σου αρέσει αυτό το είδος? Για 5-6 ώρες που ασχολήθηκα ήταν πολύ καλό. Εγώ βαριόμουν που κάθε φορά έπρεπε να κάνω inspect το αντικείμενο. Ούτε οι μπάρες μου έκαναν άσχημη εντύπωση μια χαρά ταίριαζε στο mood. Ούτε 69 ευρώ θα έδινα φυσικά αλλά μια 20-25 έδινα. Πάντως για το gameplay είναι σαν να κατηγορούμε το walking dead γιατί είναι έτσι για παράδειγμα. Τι ειδος δηλωνει ακριβως επειδη ακουω και ξανακουω αυτο το πραμα και δε το καταλαβαινω.Third person shooter δεν ειναι?Το παιχνιδι παει να κανει ενα παντρεμα cinematic με 3rd person gameplay και αποτυγχανει οικτρα στο να δωσει διασκεδαση.Το παιχνιδι αν ειχε τα 4/5 πιστολιδι θα ηταν μια χαρα αλλα μου ηθελε περιεργα παντρεματα που δε βγηκαν σε καμια περιπτωση.Πραγματικα δε θυμαμαι αλλο παιχνιδι να ειναι τοσο βαρετο.
Vole Maulder Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Χωρίς να το έχω παίξει, αν το παιχνίδι κατατάσσεται στα cinematic action-adventures (δηλαδή ίδια κατηγορία με το Uncharted), απ' όσο έχω καταλάβει, δεν τα πάει και πολύ καλά. Σίγουρα, πάντως, δεν είναι στην κατηγορία του Walking Dead, και ποτέ δεν παρουσιάστηκε ως τέτοιο.
gkalas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Στο uncharted παίζεις Vole,στο Order πυροβόλας λίγο και μετά παρακολουθεις ιστορια με κάμποσα ανούσια qte. Έχουν τεράστια διαφορά τα παιχνίδια. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Εννοειται οτι το Uncharted εχει πολυ καλυτερο gameplay απο το cinematic QTE με δοσεις gameplay Order.. Ειδικα με το καινουργιο θα κλαψουν μανουλες.. 1
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 O λόγος που έβαλαν μπάρες είναι ο ίδιος λόγος που παίζουμε στα 30 καρέ τα περισσότερα games. Έπρεπε κάτι να κόψουν και από εκεί. Και το λες για καλό αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα