Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν πιανεσαι πουθενα. Ζητησες 10 καλα multi και ο ανθρωπος εκανε τον κοπο και σου εγραψε μια τιμια δεκαδα. Υ.Γ: Δεν εχουμε ολοι τη δυνατοτητα (και τη διαθεση) να στησουμε pc που θα τρεχει τα current gen ικανοποιητικα.. Μην γραψουμε ομως παλι τα ιδια και τα ιδια ποσο ευκολα μπορεις να στησεις PC και οτι τα χρηματα που θα γλυτωσεις απο τις 50αρες και 60ρες της κονσολας σου βγαζουν ανετα και τις οποιες αναβαθμισεις. Witcher 3 Ps4 55ευρω,27ευρω digital για PC Mortal Kombat 45ευρω για Ps4,15ευρω Digital για Pc και παει λεγοντας. 1
spartan29gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μην γραψουμε ομως παλι τα ιδια και τα ιδια ποσο ευκολα μπορεις να στησεις PC και οτι τα χρηματα που θα γλυτωσεις απο τις 50αρες και 60ρες της κονσολας σου βγαζουν ανετα και τις οποιες αναβαθμισεις. Witcher 3 Ps4 55ευρω,27ευρω digital για PC Mortal Kombat 45ευρω για Ps4,15ευρω Digital για Pc και παει λεγοντας. Ο καθενας οτι μπορει κανει!!!αλλα αυτο το πραγμα να κανετε συγκρισεις αναμεσα σε κονσολες και pc καθε λιγο και λιγακι εχει καταντησει αηδια δεν συμφωνεις?. 3
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ο καθενας οτι μπορει κανει!!!αλλα αυτο το πραγμα να κανετε συγκρισεις αναμεσα σε κονσολες και pc καθε λιγο και λιγακι εχει καταντησει αηδια δεν συμφωνεις?. Στον προηγουμενο πες τα 1
marios_geo Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μην γραψουμε ομως παλι τα ιδια και τα ιδια ποσο ευκολα μπορεις να στησεις PC και οτι τα χρηματα που θα γλυτωσεις απο τις 50αρες και 60ρες της κονσολας σου βγαζουν ανετα και τις οποιες αναβαθμισεις. Witcher 3 Ps4 55ευρω,27ευρω digital για PC Mortal Kombat 45ευρω για Ps4,15ευρω Digital για Pc και παει λεγοντας. Μην γράψουμε όμως πάλι ότι μπορείς να νοικιάσεις, αγοράσεις μεταχειρισμενα, δανειστεις από φίλους και φυσικά πουλήσεις. 4
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μην γράψουμε όμως πάλι ότι μπορείς να νοικιάσεις, αγοράσεις μεταχειρισμενα, δανειστεις από φίλους και φυσικά πουλήσεις. Μπορω πολυ ευκολα να σου απαντησω σε αυτο αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα γινει console vs pc το θεμα και το σταματαω εδω. Για την ιστορια μονο να σου πω οτι ημουν πρωην κατοχος ολων των κονσολων μεχρι και Ps3 και 360 και τωρα απο κονσολες μου εχει μεινει μονο το Wii U αρα γνωριζω τι μπορεις να κανεις με τις κονσολες.
Vole Maulder Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Γουστάρω αντιφάσεις, πάντως. "Εμείς οι παλιοί δύσκολα εντυπωσιαζόμαστε πλέον". "Παιχνιδάρα το Shadow of Mordor - Καλούτσικο το Alien". Το μόνο που έχω να προσθέσω σε αυτή τη συζήτηση, επειδή έχει σχεδόν ξεφύγει ξανά στα κλασικά χαζά μονοπάτια του ποιος την έχει μεγαλύτερη, είναι το εξής. Δεν είναι κακό να αλλάζει κανείς χόμπι καθώς μεγαλώνει. Και δεν είναι ηλικιακό το ζήτημα, είναι απλώς ότι αλλάζουμε ως άνθρωποι όσο περνάει ο καιρός, για πολλούς και διάφορους λόγους. Μπορεί κανείς να έχει ενσωματώσει στην ταυτότητά του το ότι είναι gamer ή ότι το χόμπι αυτό είναι σημαντικό γι' αυτόν και κεντρικό στη ζωή του, αλλά αν φτάσεις σε ένα σημείο να μη σου αρέσει σχεδόν τίποτα απ' ό,τι κυκλοφορεί (σε φάση "το ένα μου ξινίζει, το άλλο μου βρομάει"), πόσο χόμπι σου είναι όντως πια αυτό; Και τέλος πάντων, πέρα αυτό αυτό. Αν έχεις ένα πισί τούμπανο και πηγαίνεις και παίρνεις νέα κονσόλα με το που βγαίνει, δε φταίει ούτε η κονσόλα ούτε "η κατάσταση του gaming σήμερα" για το ότι δε χρησιμοποιείς την κονσόλα σου αρκετά. Πούλα είτε το πισί είτε την κονσόλα και λύθηκε το πρόβλημά σου. 'Η δέξου ότι έκανες μια άστοχη αγορά και ζήσε με αυτό. 9
kostiger Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Στον προηγουμενο πες τα Τι ακριβως να μου γραψει ρε Fulgore; Παμε μια ακομα φορα για να εμπεδωσεις τι υπονοησα:'' Δεν εχουμε ολοι τη δυνατοτητα (και τη διαθεση) να στησουμε pc που θα τρεχει τα current gen ικανοποιητικα..''
Heatspreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν πιανεσαι πουθενα. Ζητησες 10 καλα multi και ο ανθρωπος εκανε τον κοπο και σου εγραψε μια τιμια δεκαδα. Υ.Γ: Δεν εχουμε ολοι τη δυνατοτητα (και τη διαθεση) να στησουμε pc που θα τρεχει τα current gen ικανοποιητικα.. Διαφώνησα κάπου; Είπε μερικούς τίτλους. Άλλοι καλοί, άλλοι μέτριοι. Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Πλέον όποιος έχει ένα καλό PC δεν είναι απαραίτητη μια κονσόλα επειδή πρώτον δεν έχουν Exclusives και όσα έχουν είναι κάτω του μετρίου και σε δεύτερη φάση είναι πιο ακριβά. Αυτό.
kostiger Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Διαφώνησα κάπου; Είπε μερικούς τίτλους. Άλλοι καλοί, άλλοι μέτριοι. Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Πλέον όποιος έχει ένα καλό PC δεν είναι απαραίτητη μια κονσόλα επειδή πρώτον δεν έχουν Exclusives και όσα έχουν είναι κάτω του μετρίου και σε δεύτερη φάση είναι πιο ακριβά. Αυτό. Αυτο το οποιο γραφεις ειναι μαλλον γενικως παραδεκτο και δεν χριζει αντικρουσης. Το console gaming διερχεται μια κριση. Αυτο ειναι δεδομενο και με πολλες προεκτασεις που αγγιζουν και το pc gaming. Το θεμα ειναι ποσο νοημα βγαζει να τα συζητουμε ολα αυτα, για πολλοστη φορα μαλιστα, στο νημα ενος console exclusive. Το αν ειναι καλο ή κακο το εν λογω παιχνιδι, δεν θα επρεπε να διαφοροποιει και να απομακρυνει τη συζητηση προς vs μονοπατια. Αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν θελω να αντιπαρατεθω με κανενα.
metallica 13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Για όλα αυτά πάντως δεν χρειάζεται να έχεις Playstation. Τα παίζεις στο PC πολύ πιο φθηνά και αν έχεις καλό PC με καλύτερα γραφικά. τι σχεση εχει αυτο ομως με αυτο που ζητησες?εγω δεν εχω πολυ δυνατο pc και ετσι τα παιζω στο ps4...ασε που τα νοικιαζω και δεν μου στοιχιζουν σχεδον τιποτα..δεν ξερω ρε μαγκες για εσας αλλα εμενα δεν μου φτανει ο χρονος να παιξω ολες αυτες τις παιχνιδαρες που υπαρχουν...εδωσα ενα χιλιαρικο και πηρα ps4-one-wiiu και εχω ξεπατωθει να παιζω παιχνιδαρες και στα τρια..οκ δεν ειναι 2007 οπου υπηρξε οργασμος νεων ip αλλα οκ δεν ειναι και τοσο τραγικη η κατασταση..ερχεται και η ε3 θα δουμε και εκει πραγματακια...μην τα κανετε ολα μαυρα...εγω ειλικρινα ευχομαι να ειχα μια καλυτερη οικονομικη δυνατοτητα να επαιρνα τα παιχνιδια που θελω..δεν μου φτανουν τα λεφτα! 5
kostiger Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Eσυ Μetallica εισαι στο σωστο πνευμα. Πολλα παιδια που ανακαλυπτουν τη γη της επαγγελιας του gaming στην εκαστοτε πλατφορμα και το διατυμπανιζουν δεν ειναι.Ειτε αυτη λεγεται PS4, ειτε ΟΝΕ, ειτε Ηoly PC Grail.
ADHD Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ολα αυτα γιατι δεν υπαρχει το vs topic, εγω εχω καλο pc θα παιξω εκει ολα τα multiplatform κτλπ αλλα ηξερα ακριβως τι να περιμενω απο το ps4 οταν το αγορασα, τωρα αν κανει καποιος λαθος αγορα φταιει μονο ο ιδιος.
Heatspreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 τι σχεση εχει αυτο ομως με αυτο που ζητησες?εγω δεν εχω πολυ δυνατο pc και ετσι τα παιζω στο ps4...ασε που τα νοικιαζω και δεν μου στοιχιζουν σχεδον τιποτα..δεν ξερω ρε μαγκες για εσας αλλα εμενα δεν μου φτανει ο χρονος να παιξω ολες αυτες τις παιχνιδαρες που υπαρχουν...εδωσα ενα χιλιαρικο και πηρα ps4-one-wiiu και εχω ξεπατωθει να παιζω παιχνιδαρες και στα τρια..οκ δεν ειναι 2007 οπου υπηρξε οργασμος νεων ip αλλα οκ δεν ειναι και τοσο τραγικη η κατασταση..ερχεται και η ε3 θα δουμε και εκει πραγματακια...μην τα κανετε ολα μαυρα...εγω ειλικρινα ευχομαι να ειχα μια καλυτερη οικονομικη δυνατοτητα να επαιρνα τα παιχνιδια που θελω..δεν μου φτανουν τα λεφτα! Του χρόνου θα έχουμε ναι. Εγώ για φέτος και πέρυσι μιλάω. Αν έχεις όλες τις κονσόλες ναι, χαίρω πολύ. Ειδικά Nintendo... Όταν βλέπεις κάθε μήνα το Plus να σε γεμίζει σκουπίδια και το Exclusive "The Order" να είναι τόσο πατάτα, πως να μην απογοητεύεσαι;
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Eσυ Μetallica εισαι στο σωστο πνευμα. Πολλα παιδια που ανακαλυπτουν τη γη της επαγγελιας του gaming στην εκαστοτε πλατφορμα και το διατυμπανιζουν δεν ειναι.Ειτε αυτη λεγεται PS4, ειτε ΟΝΕ, ειτε Ηoly PC Grail. Το σωστο πνευμα ειναι να εχεις και τις 3 κονσολες και να την βγαζεις με ενοικιασεις??
metallica 13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το σωστο πνευμα ειναι να εχεις και τις 3 κονσολες και να την βγαζεις με ενοικιασεις?? ελα ντε..συγνωμη που δεν ειμαι Ωνασης ρε φιλε...το σωστο το πνευμα ειναι να εχεις pc και να τα κατεβαζεις...εν το μεταξυ δεν ειπα οτι δεν αγοραζω απλα ειπες να την πεις την εξυπναδα σου...εξυπνουλη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα