Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εαν το παιχνίδι αποδειχθεί ένας καλός κλώνος του Gears of War, δεν με χαλάει καθόλου. Ξαφνικά άρχισα να ανυπομονώ για την κυκλοφορία του!

Δημοσ.

Αυτο ηταν παρουσιαση απο καποιον της Santa Monica? Ελπιζω πως οχι.. Τι noobας ειναι αυτος που το χειριζεται ρε γαμωτο..

Δειχνει παρα πολυ ωραιο οπτικα. 

οχι ειναι καποιος που παιζει σε πανελ της ready (δηλαδη θα μπορουσα να ειναι οποιοσδηποτε απο μας κ επαιξε ολο το ντεμο κ καποιος τον τραβαει με κινητο)

Δημοσ.

Tους βόλεψε πολύ στην Ready at dawn πάντως το γεγονός οτι διάφοροι μεγάλοι τίτλοι πήραν αναβολή (Witcher 3, Bloodborne), η "ξηρασία" του Φεβρουαρίου θα τους επιφέρει αρκετές πωλήσεις... ;)

Αμα πάντως το παιχνίδι αποδειχθεί...αυτό που δείχνει μέχρι στιγμής...τίτλος καθαρά για ενοικίαση, σκουπίστε, ψεκάστε τελειώστε...
Τα γραφικά, artwork, Voice-overs, μουσική είναι μαεστρικά και τους βγάζω το καπέλο αλλά αμα μιλάμε για SP τίτλο 6-7-8 ωρών ανευ MP, Co-op και replay value...απλά δεν...

Το γεγονός επίσης οτι πετάει mini-cutscene ανα 30 δευτερα (ακομα και για να πας να χρησιμοποιήσεις σκαλα π.χ) δεν το βοηθάει.

Δημοσ.

Θεωρω ελαφρως δεδομενη την εμπορικη του επιτυχια, ακριβως λογω αυτων των αναβολων. Καλλιτεχνικα (και παικτικα) θα δουμε. Εμενα δεν με χαλουν τα cut-scenes παντως. Ειμαι και γερακος, τις θελω τις ανασες μου..

Δημοσ.

αδιαφορω αν κανει ενα παιχνιδι πωλησεις.εμενα με νοιαζειαν θα μου αρεσει γενικα σαν παιχνιδι σαν εμπειρια οταν θα βλεπω τους τιτλους τελους.
ετσι κ αλλιως θα παει καλα εμπορικα ειναι και νεο υποσχομενο ip (επισης μεγαλο στοιχημα για την ready at dawn γιατι δεν ειναι κανενα μεγαλο studio η εμπειρια της ειναι που ειχε βγαλει τα gow στο psp) και μπενει δυναμικα στην νεα γενια.
καλυτερα που βγενει καθε τιτλος ανα μηνα χοντρικα δεν μας παιρνει κ οικονομικα για τριπλετα μαζι με bloodborne και witcher 3

Δημοσ.

Κι εμενα το ιδιο. Ομως αν βγει καλο και παει ψιλοαπατο θα 'ναι κριμα να μην συνεχισει. Αlan Wake κανεις;

δεν νομιζω να μην παει εστω και μετρια με 16 εκατομμυρια ps4 εκει εξω και χωρις δυνατα exclusives (ειναι απο τα δυνατα τους χαρτια αυτο),θα εξαρτηθει ποση διαφημιση θα φαει κ πως θα παει κ απο reviews.

εγω ηδη βλεπω sequel στον οριζοντα...  B) 

ακουστε και το theme του παιχνιδιου.... ορχηστρικο κομματι....πολυ καλο.

https://soundcloud.com/playstation/the-knights-theme

Δημοσ.

Το εχουν κατεβασει το link red. Γαμωτο. Καπου αλλου μπορουμε να το βρουμε?

Φακ, πριν λίγο πρέπει να το κατέβασαν Αλέξη μου, εγώ πρόλαβα πάντως...

Υπόψιν, θέλεις θηριώδες PC καθώς είναι encoded στα 1080π 60fps, το laptop μου με 4GB RAM, cpu στα 2.4GHz και ATI radeon mobility 5650 και σέρνεται μέσω MPHC x64...

Δημοσ.

Dem cloth physics! Εκεί όπου πιάστηκε το παλτό στη σκαλωσιά έμεινα λίγο μαλάκας, πρέπει να πω. Μακάρι να παίζει σαν καλός κλώνος του Gears, κι όχι σαν φτηνή αντιγραφή. Στο αισθητικό κομμάτι το έχει, πάντως, οπτικά και ακουστικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...