Heatspreader Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ελπίζω να βλέπεις την ειρωνία εδώ, έτσι; (Επειδή είσαι από τους πρώτους που γκρινιάζουν σε κάθε ανακοίνωση του Plus line up για "ανθρωπάκια" το λέω.) Τα Indies εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις είναι άθλια επίσης. Το έχω πει πολλές φορές, Uncharted, TombRaider, Crysis, Metro, Last of Us, COD, Shadow of Mordor, Battlefield, Far Cry, Deadlight, κλπ, θεωρώ καλά παιχνίδια και θα κάτσω να ασχοληθώ. Παιχνίδια με αρτίστικο και καλά χιπστεράδικο χαρακτήρα μοδάτα, όχι. Φυσικά και θέλω να έχουν τα παιχνίδια καλά γραφικά, αλλά όχι μόνο αυτό. Ταυτίζομαι απόλυτα. Σαν να μιλάω εγώ. Οπότε αυτή είναι η άποψη μου. https://www.youtube.com/watch?v=H2rkA1TZYTY
ADHD Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τωρα οτι ταυτιζεσαι με αυτο τον ασχετο δεν ξερω ποσο καλο μπορει να ειναι βεβαια, δεν εχω κατι με τον τυπο απλα δεν νιωθει μια απο Vgs..
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Άσχετος Gamer δεν υπάρχει. Απογοητευμένος μπορεί.Πες μου 5 καλούς Exclusive τίτλους για PS4 που κοντεύει δύο χρόνια στην αγορά. Πες μου έναν καλό λόγο να αγοράσει κάποιος Playstation 4.Πες μου 10 Multiplatform τίτλους των τελευταίων 2 ετών.
ADHD Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Φυσικα και υπαρχουν ασχετοι "gamers", ψαξε λιγο τα ελληνικα site γεματα ειναι με τυπους και τυπισσες που αρχιζουν το μπλα μπλα με επιπεδο gaming γνωσεων δημοτικου, αναμασημα της ξενης ειδησιογραφιας κτλπ απλα και μονο για να πιασουν ως ακροατηριο ασχετους και 15χρονα.. Πραγματικα δεν εχουν να μου πουν τιποτα και πιστευω αν ηθελα εκανα κατι αναλογο 100 φορες καλυτερα (μπορει να ακουγομαι λιγο elitist εδω αλλα ειναι η αληθεια.. ) Τι ειναι αυτο που μου κανεις καποιου ειδους τεστ?? Θα σου πω ομως για το ps4 μιας και ειμαστε σε αναλογο topic: Λογος αγορας: bloodborne 5 exclusive: 1: bloodborne 2: bloodborne 3: bloodborne 4: bloodborne 5: bloodborne 6
BigBOSS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τωρα οτι ταυτιζεσαι με αυτο τον ασχετο δεν ξερω ποσο καλο μπορει να ειναι βεβαια, δεν εχω κατι με τον τυπο απλα δεν νιωθει μια απο Vgs.. εντάξει καλός ο Βασίλης αλλά από ένα σημείο και μετά βαριέσαι τους μονολόγους του.
metallica 13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) dragon age alien isolation evil within shadow of mordor dying light far cry 4 nba 2k15 wolfenstein project cars mortal combat x μια χαρα δεν ειναι αυτα τα multiplatform?απλα οταν ο αλλος δεν εχει ορεξη να παιξει θα τα βγαλει ολα σκαρτα..ο Bασιλης το χει σταματησει το αθλημα εδω και καιρο..οταν δουλευε στο sony center αλλα ελεγε τωρα που ασχολειται με την μουσικη λεει αλλα.. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2015 από metallica 13 5
Federer Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Και για εμενα ηταν τεραστια απογοητευση γιατι πηρα που πηρα ps4 ηταν και στο bundle μεσα πιστευα οτι ενα playthrough θα το εκανα, ουτε καν πιο βαρετο και ανουσιο παιχνιδι δεν εχω ξαναπαιξει ποτε.Ω θεέ μου! Πιο βαρετό κι από το Ryse? Δυσκολεύομαι να το πιστέψω!!
ADHD Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δεν ξερω δεν εχω xbone ουτε επαιξα το ryse και ουτε θελω να σου πω την αληθεια.
spartan29gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) dragon age alien isolation evil within shadow of mordor dying light far cry 4 nba 2k15 wolfenstein project cars mortal combat x μια χαρα δεν ειναι αυτα τα multiplatform?απλα οταν ο αλλος δεν εχει ορεξη να παιξει θα τα βγαλει ολα σκαρτα..ο βασιλης το χει σταματησει το αθλημα εδω και καιρο..οταν δουλευε στο sony center αλλα ελεγε τωρα που ασχολειται με την μουσικη λεει αλλα.. Συμφωνο απολυτα(ενας επιπλεον λογος που ξεγραφηκα εντελως απο το συγκεκριμενο καναλι!!ειναι οι κωλοτουμπες του εν λογου τυπου. ) Επεξ/σία 9 Μαΐου 2015 από spartan29gr 1
Vole Maulder Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Τα Indies εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις είναι άθλια επίσης. Το έχω πει πολλές φορές, Uncharted, TombRaider, Crysis, Metro, Last of Us, COD, Shadow of Mordor, Battlefield, Far Cry, Deadlight, κλπ, θεωρώ καλά παιχνίδια και θα κάτσω να ασχοληθώ. Παιχνίδια με αρτίστικο και καλά χιπστεράδικο χαρακτήρα μοδάτα, όχι. Φυσικά και θέλω να έχουν τα παιχνίδια καλά γραφικά, αλλά όχι μόνο αυτό. Δεν τη βλέπεις, λοιπόν, την ειρωνία. Oh well, εσύ χάνεις. Βγαίνει καινούργιο CoD τουλάχιστον σε λίγο καιρό 1
marios_geo Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Άσχετος Gamer δεν υπάρχει. Απογοητευμένος μπορεί. Πες μου 5 καλούς Exclusive τίτλους για PS4 που κοντεύει δύο χρόνια στην αγορά. Πες μου έναν καλό λόγο να αγοράσει κάποιος Playstation 4. Πες μου 10 Multiplatform τίτλους των τελευταίων 2 ετών. Στο ξαναπα και στο παρελθόν. Αφού δεν βρίσκεις τι να παίξεις και όλα είναι άθλια, δεν σου φταίει η κονσόλα. Φταιει ότι απλά τα βίντεο παιχνίδια δεν είναι αν για εσένα. Αλλάζεις χόμπι και μας αφήνεις εμάς στην ησυχία μας.
Heatspreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Στην ησυχία σας όχι. Από τη στιγμή που είναι το χόμπι μου θα γράφω συνέχεια την άποψη μου για κάθε τι νέο που είναι πατάτα.
gkalas Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Το θέμα είναι οτι σε παλιές καραβάνες σαν έμας δύσκολα κάνει κλικ ενας τιτλος πλέον.Να μου κάνει κλικ ενα ιδιο assasins,ενα ακομα far cry,ενα ακόμα cod;Αυτος είναι και ο λόγος που πλέον κοιτάζω παιχνίδια που δεν είναι του σωρού.Ενας που ξεκινάει τώρα το gaming πάντως μια χαρά επιλογές έχει. Εγώ πλέον το πολύ να χαίρομαι κανα 2 παιχνίδια το χρόνο. Ολα τα άλλα τα θεωρώ μια απο τα ίδια. 3
Heatspreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 dragon age Δεν ήμουν ποτέ φίλος. alien isolation Καλούτσικο. evil within Καλούτσικο. shadow of mordor Παιχνιδάρα. dying light Περιμένω να πέσει η τιμή του. far cry 4 Περιμένω να πέσει η τιμή του. nba 2k15 Από τα καλά. wolfenstein Παιχνιδάρα! project cars Περιμένω να πέσει η τιμή του. mortal combat x Πολύ καλό. μια χαρα δεν ειναι αυτα τα multiplatform?απλα οταν ο αλλος δεν εχει ορεξη να παιξει θα τα βγαλει ολα σκαρτα..ο Bασιλης το χει σταματησει το αθλημα εδω και καιρο..οταν δουλευε στο sony center αλλα ελεγε τωρα που ασχολειται με την μουσικη λεει αλλα.. Για όλα αυτά πάντως δεν χρειάζεται να έχεις Playstation. Τα παίζεις στο PC πολύ πιο φθηνά και αν έχεις καλό PC με καλύτερα γραφικά.
kostiger Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δεν πιανεσαι πουθενα. Ζητησες 10 καλα multi και ο ανθρωπος εκανε τον κοπο και σου εγραψε μια τιμια δεκαδα. Υ.Γ: Δεν εχουμε ολοι τη δυνατοτητα (και τη διαθεση) να στησουμε pc που θα τρεχει τα current gen ικανοποιητικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα