Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι βαθμολογίες είναι άκυρες εντελώς και άδικες για το game.  Έτυχε να το νοικιάσω γιατί άκουσα ότι είναι μικρό και είπα άντε ας δω λίγο γραφικά έστω. Τελικά ήταν παιχνιδάρα, όσοι το κράζουν οκ γούστα είναι αυτά, αλλά μάλλον άλλο είδος game περιμένανε. Για το είδος του game που θέλανε να φτιάξουν ήταν τέλειο. Ωραία ιστορία, γραφικά που έχουν ξεφύγει και όλο αυτό με ντυμένο με καταπληκτική μουσική. Οπότε για όποιον θέλει να παίξει τέτοιο είδους παιχνιδιού και να περάσει καλά δεν θα χάσει έστω και με μια ενοικίαση. Είναι must για όποιον έχει ps4. 

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι βαθμολογίες είναι άκυρες εντελώς και άδικες για το game.  Έτυχε να το νοικιάσω γιατί άκουσα ότι είναι μικρό και είπα άντε ας δω λίγο γραφικά έστω. Τελικά ήταν παιχνιδάρα, όσοι το κράζουν οκ γούστα είναι αυτά, αλλά μάλλον άλλο είδος game περιμένανε. Για το είδος του game που θέλανε να φτιάξουν ήταν τέλειο. Ωραία ιστορία, γραφικά που έχουν ξεφύγει και όλο αυτό με ντυμένο με καταπληκτική μουσική. Οπότε για όποιον θέλει να παίξει τέτοιο είδους παιχνιδιού και να περάσει καλά δεν θα χάσει έστω και με μια ενοικίαση. Είναι must για όποιον έχει ps4. 

Σωστά αυτά που λες, αλλά την καλή ιστορία που την είδες? Προβλέψιμο ήταν, δεν υπήρχε κανένα σπουδαίο σημείο σε κανένα μέρος του game και αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι δεν δέθηκα με κανέναν χαρακτήρα. Επίσης σε πολλα σημεία στην ιστορία γίνονται καραμπινάτα skip όπως 

πως βρεθήκαμε έτσι ξαφνικά (που λέει και το τραγούδι) πάνω στο airship και όταν τελικά έπεσε, δεν είδαμε ποτέ ένα αμημενο cutscene(τόσα έχει) πως πέφτει κτλ..

Αν ρωτήσεις δηλαδή εδώ δέκα άτομα που το έχουνε παίξει οι πιο πολλοί το τερμάτισαν και ξέχασαν τα πάντα σε μια εβδομάδα.

Αυτό αποδεικνύεται και από το topic, πιο νεκρό από ποτέ. Τα έχουμε πει όλα. Καιρός να του βάλω και εγώ μια ταφόπλακα να τελειώνουμε και να μην ξαναγράψω κάτι εδώ.

Γραφικάρες-μουσικάρα-ατμόσφαιρα/steam punk. Από εκεί και πέρα not so much to say.

Καλή ιστορία έχει το Last of Us για παράδειγμα, που δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να ισχυριστεί ότι δεν δέθηκε με κανέναν και τίποτα από το game ή ότι δεν τον άγγιξε τίποτα απολύτως από την ιστορία του.

Το game θα μπορούσε να είναι τόσο μα τόσο καλύτερο. Είναι κρίμα γιατί όντως όλο το concept μου άρεσε πολύ, θα μπορούσαμε να μιλάμε για επικά πράγματα.

Είναι μια ωραία οπτικοακουστική εμπειρία, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να προτείνω σε κάποιον να το πάρει full price. (ακόμα και τώρα)

Συμφωνώ ότι όποιος έχει ps4 αξίζει να το ενοικιάσει και να περάσει καλά μαζί του όσο κρατάει. Αλλά να ξέρει περί τίνος πρόκειται. Γιατί οι πιο πολλοί (και εδώ) απογοητεύτηκαν επειδή περίμεναν κάτι τελείως διαφορετικό, άλλοι στάθηκαν στα borders που έχει το game κτλ.

Ενοικίαση ftw, και να πάτε για το Bloodborne :P

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ δύσκολα θα το άρχιζα ξανά. Ο κύριος λόγος ειναι τα πολλά cutsnenes που σε αναγκάζει να βλέπεις πριν πάρεις τον έλεγχο(για λίγο) και ξαναδείς άλλο cutscene ή κανεις κανένα QTE.

Εχει σχεδόν μηδενικό replayability το game.

Mπορεί να έπαιζα κανένα συγκεκριμένο chapter που μου άρεσε αλλά όχι από την αρχή έως το τέλος. Για κανένα λόγο. Όπως είπα και πιο πάνω, κρατήστε τα χρήματα σας και ενοικίαση το The Order.

• Like 2
Δημοσ.

Το νοικιασα σήμερα και σχετικα στην αρχή μόλις τελείωσε μια σκηνή μου έβγαλε μια μπάρα σαν να κανει download αλλά είναι κολλημένη λέει estimated time remaining 8.5 minutes. Είχε κανεις ίδιο θέμα?

Edit οκ με reboot το ps4 ξεκόλλησε

Δημοσ.

Με το 1.02  προστέθηκε photo mode.

Οπότε όσοι είστε λάτρεις της φωτογραφίας γενικά, αυτό μπορεί να δώσει για εσάς μια νέα πνοή στο game.

Εμένα με έψησε ήδη να τραβήξω μερικές φωτο από chapters που μου άρεσαν πολύ σαν ατμόσφαιρα.

Δημοσ.

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται μπορείς να παίξεις όλο το παιχνίδι χωρίς film grain και αλλα εφέ. Επειδή βαριέμαι να βγάλω δικες μου φωτογραφίες θα δανειστώ μερικές που βρήκα στο gaf

17136553601_2965120457_o.jpg

16517024133_5582e62362_o.jpg

YeMXTmE.jpg

Αν και ίσως από τα καλύτερα photo mode που έχουμε δει στο Ps4 ήρθε λίγο αργά, μιας και οι περισσότεροι ή το έχουν πουλήσει ή το έχουν ήδη τερματίσει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω όλα τα Playstation. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Είναι ίσως το χειρότερο Exclusive που έχω παίξει ποτέ.
Νοίκιασα το παιχνίδι την προηγούμενη Πέμπτη και το επέστρεψα χθες το βράδυ. Έπαιξα τη μία μέρα 4 ώρες και μετά από 3 μέρες, έπαιξα άλλη μία ώρα με το ζόρι και το έβγαλα. Κάθε μέρα έλεγα θα παίξω αύριο. Ήταν σαν υποχρέωση επειδή θα πλήρωνα για την ενοικίαση.

Τόσο βαρετό παιχνίδι που δεν το πίστευα. Είπα όμως ότι θα το προσπαθήσω. Εκεί που το παράτησα και το επέστρεψα αμέσως ήταν όταν συνάντησα τους εχθρούς με τις καραμπίνες. Ενώ μου αρέσουν τα Linear παιχνίδια, αυτό ήταν τόσο Linear που στις μάχες δεν είχες επιλογές, ή θα το έκανες με τον συγκεκριμένο δικό του τρόπο, ή θα πέθαινες. Cutscene, ανούσια Quick time events, μάχες. Συνέχεια το ίδιο και το ίδιο. Πόσο να αντέξεις;

Τα γραφικά εκπληκτικά. Δεν μπορώ να πω. Είναι το πιο τρανό παράδειγμα πως τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν είναι μέτριο, είναι πάρα πολύ κακό.

• Like 2
Δημοσ.

Και για εμενα ηταν τεραστια απογοητευση γιατι πηρα που πηρα ps4 ηταν και στο bundle μεσα πιστευα οτι ενα playthrough θα το εκανα, ουτε καν πιο βαρετο και ανουσιο παιχνιδι δεν εχω ξαναπαιξει ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι το πιο τρανό παράδειγμα πως τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι. 

Ελπίζω να βλέπεις την ειρωνία εδώ, έτσι; :P

(Επειδή είσαι από τους πρώτους που γκρινιάζουν σε κάθε ανακοίνωση του Plus line up για "ανθρωπάκια" το λέω.)

Δημοσ.

Και για εμενα ηταν τεραστια απογοητευση γιατι πηρα που πηρα ps4 ηταν και στο bundle μεσα πιστευα οτι ενα playthrough θα το εκανα, ουτε καν πιο βαρετο και ανουσιο παιχνιδι δεν εχω ξαναπαιξει ποτε.

εχει photo mode για να ξεκινήσεις τα πρώτα βήματα στη φωτογραφία :-D

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...