Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μορ λαικ τους πιεσε η Sony να το βγαλουν γρηγορα και ισως τους ανταμειψε ποικιλοτροπως ;)

Δεν εχω κανενα θεμα αμα μου κανουν καμια εκπτωση στο δευτερο ή βαλουν αυτα που επρεπε εξ αρχης.. 

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε ότι πίσω από το παιχνίδι βρίσκεται και μια μικρή ομάδα. Εγώ πάντως νομίζω ότι στο sequel θα διορθωθούν όλα αυτά που λέμε. 

Δεν φταιει η μικρή ομάδα, αυτο που φταιει ειναι πως το 90% της εργασίας τους την αφιέρωσαν στο γραφικο κομμάτι και στα cut scenes και το υπόλοιπο 10% σε παράθεση ιδεών σχετικά με τους μηχανισμούς gameplay. Ισως να τους πιεσε η Sony για αυτην την επιλογη. Κριμα γιατι θα μπορούσε να ειναι εξαιρετικο παιχνιδι.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν φταιει η μικρή ομάδα, αυτο που φταιει ειναι πως το 90% της εργασίας τους την αφιέρωσαν στο γραφικο κομμάτι και στα cut scenes και το υπόλοιπο 10% σε παράθεση ιδεών σχετικά με τους μηχανισμούς gameplay. Ισως να τους πιεσε η Sony για αυτην την επιλογη. Κριμα γιατι θα μπορούσε να ειναι εξαιρετικο παιχνιδι.

Ε δεν πειράζει, για εξαιρετικό παιχνίδι έρχεται το Bloodborne πολύ σύντομα.

Το order ήταν μια εντυπωσιακή τεχνικά εμπειρία. Αυτό υποσχέθηκε αυτό έδωσε. Κι εγώ θα ήθελα να είναι κάτι παραπάνω αλλά δεν με χάλασε κιόλας.

Το να γεμίζουμε τώρα 100 σελίδες κράζοντας και λέγοντας τα αυτονόητα δεν έχει και πολύ νόημα. Για ενοικίαση ΣΚ πάντως είναι μούρλια, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει πρόβλημα και χολή...

• Like 6
Δημοσ.

Πάντως ώς τώρα πάει καλά σε πωλήσεις, οπότε το να υπάρξει sequel είναι πολύ πιθανό.

Αν το shooting του είναι όσο καλό λέτε, πάντως, νομίζω ότι αν έβγαζαν σύντομα σχετικά κάποιο raid or horde mode ως DLC θα βοηθούσε πολύ την εικόνα του παιχνιδιού down the line. Αυτό που δεν πρέπει να κάνουν είναι να βγάλουν, ξέρω 'γώ, τη συνέχεια της ιστορίας σε DLC, επειδή, τότε, θα θέλουν κουτουλίδια όλοι εκεί μέσα :P

Δημοσ.

Αυτο πιστευω και εγω.. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι εχει εξαιρετικο gameplay δεδομενου του genre οπου υπαρχει.. Για αυτο λεω οτι μοιαζει με ενα μισοτελειωμενο project που ενω εχει φτιαχτει σωστα σαν πλανο, καπου στην μεση ερχεται η Sony και λεει, να σου πω επειδη θελω ενα κραχτη τιγκαρε το στα cutscene και στο qte κοψτο στη μεση και τελειωνε.. Τωρα παρε και αυτα, παρε και ενα συμβολαιο και μια χρηματοδοτηση για το επομενο και δωσε στον κοσμο Οrder943 :P

Δημοσ.

Σαν υλοποίηση μιλάμε για ένα παιχνίδι με super γραφικά αλλά μέχρι εκεί....σενάριο που θα μπορούσε να αναπτύξει το lore και δυστυχώς φάνηκε εκεί η απειρία του μικρού studio και τέλος απαράδεκτη τιμολογιακή πολιτική για παιχνίδι 6 ωρών.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τερματισθηκε στο Hard με Platinum. Δεν χρειαζεται να το παιξει καποιος hard για να πλατιναρει μιας και στο easy δινει την πλατινα, η οποια ειναι σχετικα ευκολη.

Σουπερ γραφικα και setting. H μουσικη δενει υπεροχα με το ολο σκηνικο. Η ιστορια μου αρεσε αρκετα και εχει και ολιγον συναισθηματικο στοιχειο μεσα.

Εμενα δε με ενοχλησαν τα lengthy cut scenes γιατι θεωρησα οτι εδεναν τελεια και ομοιομορφα με την ιστορια.

Το παιχνιδι ειναι καλο και must play για οποιονδηποτε κατοχο PS4. Σε καμια περιπτωση βεβαια στα 60 ευρω. Αν θελει καποιος να το εχει στη βιβλιοθηκη του ενα 30αρι maximum για day one, και ενα 20αρικακι overall.

Παρ ολα αυτα επιμενω οτι ειναι must play παιχνιδι με οποιονδηποτε τροπο βρει καποιος.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω στο πακετο που πηρα ηταν, το βαζω 10 λεπτα το ξαναβγαζω και παλι το ιδιο, δεν παλεύεται το παιχνιδι τι must have ελεος.. :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...