BigBOSS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ναι βεβαια αν σκεφτεις ποσο μικρο ειναι σε διαρκεια(αν βγαλεις και τα Cutscenes)τα τραγικα Boss fights,το ποσο Linear,δεν ειναι Open world παιχνιδι και δεν εχει Multiplayer σιγουρα ολα βοηθανε στο οπτικο αποτελεσμα που βλεπουμε. Για φαντασου πχ αν ηταν μεγαλυτερο,Open World και ειχε και Multiplayer τι Downgrade θα ειχε φαει. σιγουρα ΔΕΝ ειναι το Crysis της εποχής μας.
paok4270 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 gunfight, combat,αισθηση των οπλων 10/10 γραφικα 9/10 μουσικη 9/10 ατμοσφαιρα 10 voice acting, production values 10/10 σεναριο, ιστορια 9/10 ....το παιχνιδι ειναι ενα μεγαλο demo.ατελειωτα cut-scenes σε συνδυασμο με qte δε σ'αφηνουν να χαρεις το παιχνιδι. Αμφιαλλω εαν το πραγματικο gameplay ειναι πανω απο 2 ωρες.Παρα πολυ μικρη διαρκεια.Το παιχνιδι δεν αξιζει τα λεφτα του. ειναι κλασσικο παραδειγμα ενοικιασης για weekend
Vole Maulder Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Εσύ βάζεις παντού 9 και 10 και μετά λες ότι το παιχνίδι δεν αξίζει. Αν είχε ιστορία σχεδόν άριστη για σένα, ποιο είναι το πρόβλημα σου, όταν όλα τα υπόλοιπα, όπως βαθμολογείς, είναι άριστα; 4
paok4270 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Εσύ βάζεις παντού 9 και 10 και μετά λες ότι το παιχνίδι δεν αξίζει. Αν είχε ιστορία σχεδόν άριστη για σένα, ποιο είναι το πρόβλημα σου, όταν όλα τα υπόλοιπα, όπως βαθμολογείς, είναι άριστα; πανω γραφω τα θετικα και κατω τα αρνητικα.Δε γραφω δεν αξιζει.Λεω δεν αξιζει τα λεφτα του. Να δωσει δηλαδη καποιος 70 ευρω για κανα 2ωρο gameplay.Πρωτη φορα βλεπω campaign με τοσο μικρη διαρκεια. Και δεν εχει και multiplayer
Vole Maulder Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Στο 8:01 ο Nicolas Cage ειναι??? Αν πιστέψεις το conspiracy theory ναι 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ε καλα παιξτε και σε hard χωρις aim assistance να δυσκολεψουν λιγο οι μαχες (οποιες και ΟΤΑΝ υπαρχουν τελος παντων). Περαν αυτου οκ δεν ειναι και το μικροτερο παιχνιδι που εχω παιξει ειπαμε.. Απλα εννοειται οτι ολοι θα το απολαμβαναμε περισσοτερο εαν ειχε λιγοτερο QTE, και περισσοτερη δραση γιατι οντως η αισθηση του aiming/shooting ειναι φανταστικη, οπως και τα οπλα αρκετα ενδιαφεροντα και ξεχωριστα. Δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη γιατι αρκετες απο αυτες τις σκηνες δεν τις μετατρεψαν σε σκηνες μαχης και προτιμησαν τις cinematic μπουρδες λες και παιζω space ace και dragon's lair το 199κατι.. Does not compute.. Για εμενα προσωπικα ειναι ενα παιχνιδι που πρεπει να υπαρχει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην gaming libary του καθε ps4 χρηστη. Η τιμη ειναι τσιμπημενη, αλλα εχουν αγοραστει φολες και φολες κατα καιρους, εδω κολλατε μερικοι; Απλα ειναι κριμα γιατι θα μπορουσε να ηταν ενα σκαλι παραπανω αυτο ισχυει. 1
Vole Maulder Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Επειδή για να τις κάνουν playable μάχες ήθελε περισσότερη δουλειά και μάλλον δεν υπήρχε ο χρόνος και το χρήμα.
Alex21121988 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Aν ειχαν βαλει περισσοτερο gameplay ή αν ειχαμε περισσοτερη ελευθερια στο game να κανουμε οτι επιθυμουμε θα ηταν σιγουρα κατα μεγαλο βαθμο κατωτερο οπτικα το αποτελεσμα που ηθελαν να μας περασουν. Τα εντυπωσιακα γραφικα προτιμηθηκαν απο την RAD απο το gameplay σε αυτη την περιπτωση. Εγω θα το προτιμουσα να μην ειναι τοσο ομορφο και να ειχε ολα αυτα που τοσες σελιδες λεμε οτι επρεπε να εχει. Επρεπε να μας δειξει τι μπορει να κανει το ps4. Τα καταφερε σε αυτο. Το κακο δεν ειναι πως πηγαν περασουν μια cinematic exp. κτλ, αλλα στο οτι το Story δεν ειναι και τοσο καλο στην τελικη και το Ending ειναι για πολλες φαπες.. QTE fest, και πολυ αργο build up μιας μετριας ιστοριας, χαρακτηρες που δυσκολα δενεσαι μαζι τους γιατι πολυ απλα δεν προλαβαινεις να μαθεις και πολλα για αυτους. Δεν μπορω να μην συμφωνησω με προλαλησαντες οτι για καποιον που εχει ps4 δεν θα χασει να του αφιερωσει ενα 5-6ωρο να το παιξει. Καπου εκει ειναι η διαρκεια του ακομα και στο Hard και με το aim assistance στο οff, κερδιζεις ακομα μια ωριτσα. Ειναι μια καλη οπτικο ακουστικη εμπειρια το The Order. Nothing more, nothing less. Θα επαναλαβω αυτο που ειχα πει και στο προηγουμενο μου ποστ, δυστυχως τα εχουμε πει ολα μα ολα για το game, απλα κανουμε ανακυκλωση σε αυτα που εχουν χιλιοειπωθει ακομα και απο εμας τους ιδιους. Το topic απλα θα υπαρχει απλα για να μπαινει κανενας που θα θελει να το αγορασει/νοικιασει και να παρει καποιες γνωμες απο εμας που το εχουμε ή δεν εχουμε παιξει.
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ενταξει ο σχεδιασμος των πιστων και το να βαλεις και μερικους NPCs δεν ειναι δα και καμια τρομερη υποθεση.. Σιγουρα θα απαιτουσε διπλη δουλεια, αλλα και παλι δεν καταλαβαινω την λογικη του να κατσεις να κανεις τοση δουλεια για κατι το οποιο μαλιστα δεν ειναι prerendered videos και να μην εχεις αρκετες μαχες μεσα.. Δεν με ενοχλει το linear gameplay και το GoW ετσι ηταν πανω κατω, αλλα οκ ειχε πολυ δραση.. Με ενοχλει ομως να εχει τοσο καλα δειγματα gameplay και να μην ειναι αρκετο..Και εκει χωλαινει απιστευτα το παιχνιδι.. Επισης δεν νομιζω οτι θα ειχαμε κατωτερο οπτικο αποτελεσμα.. Απο την στιγμη που υπαρχει δραση στο παιχνιδι και τα γραφικα δειχνουν ιδια με τα cutscenes, το ιδιο θα συνεβαινε και αν εβαζαν τις διπλασιες μαχες π.χ.. Κοιτα σιγουρα δεν αξιζει για την τιμη αυτη το παιχνιδι, αλλωστε αυτο ειναι η γενικοτερη διαπιστωση σε ολα τα φορα, κατι το οποιο δεν θελει και πολυ για να το καταλαβεις.. Αλλα για μια αγορα αργοτερα στο 30-40 εγω θα το ηθελα στην gaming library μου ειδικα αν ειχα μονο ps4..
xavier Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 παντως το παιχνιδι το επαιξα χωρις aim assistance και η αισθηση του shooting μου αρεσε. μαλλον βοηθαν και τα χειριστηρια γιατι στο ps3, δεν το ειχα καθολου...
Vole Maulder Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ενταξει ο σχεδιασμος των πιστων και το να βαλεις και μερικους NPCs δεν ειναι δα και καμια τρομερη υποθεση.. Σιγουρα θα απαιτουσε διπλη δουλεια, αλλα και παλι δεν καταλαβαινω την λογικη του να κατσεις να κανεις τοση δουλεια για κατι το οποιο μαλιστα δεν ειναι prerendered videos και να μην εχεις αρκετες μαχες μεσα.. Δεν με ενοχλει το linear gameplay και το GoW ετσι ηταν πανω κατω, αλλα οκ ειχε πολυ δραση.. Με ενοχλει ομως να εχει τοσο καλα δειγματα gameplay και να μην ειναι αρκετο..Και εκει χωλαινει απιστευτα το παιχνιδι.. Επισης δεν νομιζω οτι θα ειχαμε κατωτερο οπτικο αποτελεσμα.. Απο την στιγμη που υπαρχει δραση στο παιχνιδι και τα γραφικα δειχνουν ιδια με τα cutscenes, το ιδιο θα συνεβαινε και αν εβαζαν τις διπλασιες μαχες π.χ.. Κοιτα σιγουρα δεν αξιζει για την τιμη αυτη το παιχνιδι, αλλωστε αυτο ειναι η γενικοτερη διαπιστωση σε ολα τα φορα, κατι το οποιο δεν θελει και πολυ για να το καταλαβεις.. Αλλα για μια αγορα αργοτερα στο 30-40 εγω θα το ηθελα στην gaming library μου ειδικα αν ειχα μονο ps4.. Θα απαιτούσε επιπλέον προγραμματισμό και testing τουλάχιστον. Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται Μόνο και μόνο το γεγονός ότι έκαναν copy/paste το boss θα έπρεπε να μας λέει κάτι για το πόσα περιθώρια είχαν να τα δουλέψουν αυτά. Πάντως, ναι, κι εγώ αμφιβάλλω για το ότι θα έπεφταν τα γραφικά αν είχε περισσότερες μάχες. Ζήτημα πόρων πρέπει να ήταν. Αναμονή για το Plus, πάντως, όποιος δε βιάζεται. Δικό τους στούντιο είναι, δε θα χρειαστεί να κάνουν και εξωτερικές συμφωνίες, στάνταρ θα το δώσουν κάποια στιγμή, όπως έχουν κάνει με πολλά από τα δικά τους στο παρελθόν.
D.Luffy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μην ξεχνάμε ότι πίσω από το παιχνίδι βρίσκεται και μια μικρή ομάδα. Εγώ πάντως νομίζω ότι στο sequel θα διορθωθούν όλα αυτά που λέμε.
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Για εμενα το μονο πράγμα που βγάζει νόημα ειναι οτι η Sony ηθελε απεγνωσμένα ενα αποκλειστικο κραχτη για το ps4 και γρήγορα για αυτό και μαλλον πίεσε (με διαφορους τρόπους ) για να βγει γρήγορα. Ολα τα άλλα δεν με πείθουν. .
kostiger Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Εφοσον υπαρξει sequel, θεωρω κι εγω οτι θα ειναι πιο ολοκληρωμενο το παιχνιδι. Φανηκε δηλαδη οτι ελλειψαν ποροι και χρονος απο το εγχειρημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα