keropi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πραγματικά πάντως, πολύ θα ήθελα να μάθω τι καπνίζετε εσείς οι Sonakides. Πρεπει να ειναι κατι μοναδικο... ^ ε μη κάθεσαι τότε εδώ ρε συ, μη σε πάρει κανα ντουμάνι και πάθεις τίποτα! είναι καρκινογόνα αυτά... μακρυά να σωθείς! 1
Vole Maulder Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Θα το πόσταρα στο off topic, αλλά νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα εδώ, λόγω πηγής έμπνευσης 5
Menelaos83 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Εκπληκτικο παιχνιδι ετυχε να το δω σε φιλο και αν και δεν ειμαι τρελα κολλημενος με console games μπορω να πω οτι με αυτο κολλησα.Μονο κακο η μικρη διαρκεια αναλογικα και της τιμης του.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Φρεσκοτατο review για το The order απο Angryjoe http://angryjoeshow.com/2015/03/the-order-1886-angry-review/ περιμενω να ακουσω σχολια 3
Alex21121988 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Αντε επιτελους το εβγαλε. Και πολυ αργησε Εχει να ριξει κεραυνιδια παλι ο Joe. Παω να φτιαξω ενα καφε και το βλεπω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Αντί να δούμε αυτά τα γραφικά στο PC, τα είδαμε στο Ps4.. 1
xavier Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 νταξ, εχει δικιο σε οτι λεει,αξιζει να νοικιαστει δεν αξιζει να αγοραστει....μπορουσαν να βγαλουν ενα νεο gears of war και βγαλαν ενα ryse... μονο για το στορι, νταξ κλισαρισμενο ειναι, αλλα δεν με χαλασε κιολας...αλλα αυτο που λεει οτι το παρατραβηξαν προσπαθωντας να το φτιαξουν σαν ταινια ειναι ολο το προβλημα...
Spartan117 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Συμφωνώ με τα περισσότερα που είπε, βεβαια το κράζει λίγο για πράματα που ποτε δεν είπε το παιχνίδι ότι θα είναι (non-linear, non-cinematic) αλλα τα βασικά που είπε: QTE Μάχες με lycans Ιστορία που ουσιαστικά δεν τελειώνει Με ενόχλησαν και εμενα απίστευτα. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Αντί να δούμε αυτά τα γραφικά στο PC, τα είδαμε στο Ps4.. Το λεει κιολας στην αρχη οτι τα γραφικα που εχει ειναι καλυτερα απο το 90% των παιχνιδιων που εχει παιξει στο Pc και θυμαμαι οτι ειχε αγορασει οταν ειχε βγει το BF4 την Gtx 780 αν δεν την εχει αλλαξει ηδη,κοινως τα παιχνιδια τα παιζει σε υψηλες απαιτησεις.
keropi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Εγώ νομίζω ότι κάποιο DLC θα βγει , ειδικά με το κράξιμο που έπεσε (και το κόβω και δωρεάν) και πιστεύω θα δούμε τί δουλειά έχει να κάνει ο τυπάς πριν πάει να συναντήσει τον Τesla
xavier Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ε δεν νομιζω οτι θα μπορουσαν να βγαλουν quest dlc που να αξιζει το κοπο...ουτε multiplayer βλεπω να δινουν... αυτο που πρεπει να κανουν τωρα που εχουν τη μηχανη ετοιμη, ειναι να ετοιμασουν τη συνεχεια και να ακουσουν τη κριτικη που τους εγινε...να αφαιρεσουν τα qte και να ασχοληθουν με το να δωσουν gameplay...
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ε δεν νομιζω οτι θα μπορουσαν να βγαλουν quest dlc που να αξιζει το κοπο...ουτε multiplayer βλεπω να δινουν... αυτο που πρεπει να κανουν τωρα που εχουν τη μηχανη ετοιμη, ειναι να ετοιμασουν τη συνεχεια και να ακουσουν τη κριτικη που τους εγινε...να αφαιρεσουν τα qte και να ασχοληθουν με το να δωσουν gameplay... Καμια κριτικη δεν ειναι να ακουσουν. Γνωριζανε πολυ καλα τι παιχνιδι βγαζανε(γιαυτο και δεν εχει και Multiplayer που ισως αναγκαζε σε Downgrade στα γραφικα οταν πχ αλλα παιχνιδια οπως το Uncharted και Gears of war ειχαν),και μαρεσει που λεγανε οτι το παιχνιδι δεν ειναι 5ωρες οπως λεγανε καποιοι πριν το global release,αλλα 6-7 ωρες σιγα την τεραστια διαφορα. Ακομα και τα Boss Battles που κραζει παραπανω ο youtuber δειχνουν οτι πραγματικα ολο το βαρος επεσε κυριως στα γραφικα καθαρα για εντυπωσιασμο και οντως πιο πολυ ηταν μπηχτη ας το πουμε στο Ryse. Η Sony επισης θα μπορουσε να εντυπωσιαζε αν αγοραζε την Platinum και εβγαζε το Bayonetta 2 στο ps4 σαν exclusive ,αλλα οχι ας δωσουμε βαση σε exclusive μετριοτητες καλυτερα οπως το Driveclub,Killzone Shadowfall και The Order.....
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Το λεει κιολας στην αρχη οτι τα γραφικα που εχει ειναι καλυτερα απο το 90% των παιχνιδιων που εχει παιξει στο Pc και θυμαμαι οτι ειχε αγορασει οταν ειχε βγει το BF4 την Gtx 780 αν δεν την εχει αλλαξει ηδη,κοινως τα παιχνιδια τα παιζει σε υψηλες απαιτησεις. Το 90% ; Ποιο είναι το 10% με τα καλύτερα ; Εγώ αυτό που βλέπω ξεπερνάει ότι έχω δει στο PC ως τώρα με ευκολία, ειδικά ο φωτισμός του που είναι από τα σημαντικότερα για την αληθοφάνεια, δεν παίζεται.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Το 90% ; Ποιο είναι το 10% με τα καλύτερα ; Εγώ αυτό που βλέπω ξεπερνάει ότι έχω δει στο PC ως τώρα με ευκολία, ειδικά ο φωτισμός του που είναι από τα σημαντικότερα για την αληθοφάνεια, δεν παίζεται. Ναι βεβαια αν σκεφτεις ποσο μικρο ειναι σε διαρκεια(αν βγαλεις και τα Cutscenes)τα τραγικα Boss fights,το ποσο Linear,δεν ειναι Open world παιχνιδι και δεν εχει Multiplayer σιγουρα ολα βοηθανε στο οπτικο αποτελεσμα που βλεπουμε. Για φαντασου πχ αν ηταν μεγαλυτερο,Open World και ειχε και Multiplayer τι Downgrade θα ειχε φαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα