Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά πάντως, πολύ θα ήθελα να μάθω τι καπνίζετε εσείς οι Sonakides.    :-D

Πρεπει να ειναι κατι μοναδικο...  :-)

^ ε μη κάθεσαι τότε εδώ ρε συ, μη σε πάρει κανα ντουμάνι και πάθεις τίποτα! είναι καρκινογόνα αυτά... μακρυά να σωθείς!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1
  • Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκπληκτικο παιχνιδι ετυχε να το δω σε φιλο και αν και δεν ειμαι τρελα κολλημενος με console games μπορω να πω οτι με αυτο κολλησα.Μονο κακο η μικρη διαρκεια αναλογικα και της τιμης του.

Δημοσ.

Αντε επιτελους το εβγαλε. Και πολυ αργησε :P Εχει να ριξει κεραυνιδια παλι ο Joe.  :D Παω να φτιαξω ενα καφε και το βλεπω.

Δημοσ.

νταξ, εχει δικιο σε οτι λεει,αξιζει να νοικιαστει δεν αξιζει να αγοραστει....μπορουσαν να βγαλουν ενα νεο gears of war και βγαλαν ενα ryse...

μονο για το στορι, νταξ κλισαρισμενο ειναι, αλλα δεν με χαλασε κιολας...αλλα αυτο που λεει οτι το παρατραβηξαν προσπαθωντας να το φτιαξουν σαν ταινια ειναι ολο το προβλημα...

Δημοσ.
Συμφωνώ με τα περισσότερα που είπε, βεβαια το κράζει λίγο για πράματα που ποτε δεν είπε το παιχνίδι ότι θα είναι (non-linear, non-cinematic) αλλα τα βασικά που είπε:

• QTE
  • Μάχες με lycans
  • Ιστορία που ουσιαστικά δεν τελειώνει

Με ενόχλησαν και εμενα απίστευτα.

• Like 1
Δημοσ.

Αντί να δούμε αυτά τα γραφικά στο PC, τα είδαμε στο Ps4..

Το λεει κιολας στην αρχη οτι τα γραφικα που εχει ειναι καλυτερα απο το 90% των παιχνιδιων που εχει παιξει στο Pc και θυμαμαι οτι ειχε αγορασει οταν ειχε βγει το BF4 την Gtx 780 αν δεν την εχει αλλαξει ηδη,κοινως τα παιχνιδια τα παιζει σε υψηλες απαιτησεις.

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι κάποιο DLC θα βγει , ειδικά με το κράξιμο που έπεσε (και το κόβω και δωρεάν) και πιστεύω θα δούμε τί δουλειά έχει να κάνει ο τυπάς πριν πάει να συναντήσει τον Τesla

Δημοσ.

ε δεν νομιζω οτι θα μπορουσαν να βγαλουν quest dlc που να αξιζει το κοπο...ουτε multiplayer βλεπω να δινουν...

αυτο που πρεπει να κανουν τωρα που εχουν τη μηχανη ετοιμη, ειναι να ετοιμασουν τη συνεχεια και να ακουσουν τη κριτικη που τους εγινε...να αφαιρεσουν τα qte και να ασχοληθουν με το να δωσουν gameplay...

Δημοσ.

ε δεν νομιζω οτι θα μπορουσαν να βγαλουν quest dlc που να αξιζει το κοπο...ουτε multiplayer βλεπω να δινουν...

αυτο που πρεπει να κανουν τωρα που εχουν τη μηχανη ετοιμη, ειναι να ετοιμασουν τη συνεχεια και να ακουσουν τη κριτικη που τους εγινε...να αφαιρεσουν τα qte και να ασχοληθουν με το να δωσουν gameplay...

Καμια κριτικη δεν ειναι να ακουσουν. Γνωριζανε πολυ καλα τι παιχνιδι βγαζανε(γιαυτο και δεν εχει και Multiplayer που ισως αναγκαζε σε Downgrade στα γραφικα οταν πχ αλλα παιχνιδια οπως το Uncharted και Gears of war ειχαν),και μαρεσει που λεγανε οτι το παιχνιδι δεν ειναι 5ωρες οπως λεγανε καποιοι πριν το global release,αλλα 6-7 ωρες σιγα την τεραστια διαφορα. Ακομα και τα Boss Battles που κραζει παραπανω ο youtuber δειχνουν οτι πραγματικα ολο το βαρος επεσε κυριως στα γραφικα καθαρα για εντυπωσιασμο και οντως πιο πολυ ηταν μπηχτη ας το πουμε στο Ryse. Η Sony επισης θα μπορουσε να εντυπωσιαζε αν αγοραζε την Platinum και εβγαζε το Bayonetta 2 στο ps4 σαν exclusive ,αλλα οχι ας δωσουμε βαση σε exclusive μετριοτητες καλυτερα οπως το Driveclub,Killzone Shadowfall και The Order.....

Δημοσ.

Το λεει κιολας στην αρχη οτι τα γραφικα που εχει ειναι καλυτερα απο το 90% των παιχνιδιων που εχει παιξει στο Pc και θυμαμαι οτι ειχε αγορασει οταν ειχε βγει το BF4 την Gtx 780 αν δεν την εχει αλλαξει ηδη,κοινως τα παιχνιδια τα παιζει σε υψηλες απαιτησεις.

Το 90% ; Ποιο είναι το 10% με τα καλύτερα ; Εγώ αυτό που βλέπω ξεπερνάει ότι έχω δει στο PC ως τώρα με ευκολία, ειδικά ο φωτισμός του που είναι από τα σημαντικότερα για την αληθοφάνεια, δεν παίζεται.

Δημοσ.

Το 90% ; Ποιο είναι το 10% με τα καλύτερα ; Εγώ αυτό που βλέπω ξεπερνάει ότι έχω δει στο PC ως τώρα με ευκολία, ειδικά ο φωτισμός του που είναι από τα σημαντικότερα για την αληθοφάνεια, δεν παίζεται.

Ναι βεβαια αν σκεφτεις ποσο μικρο ειναι σε διαρκεια(αν βγαλεις και τα Cutscenes)τα τραγικα Boss fights,το ποσο Linear,δεν ειναι Open world παιχνιδι και δεν εχει Multiplayer σιγουρα ολα βοηθανε στο οπτικο αποτελεσμα που βλεπουμε. Για φαντασου πχ αν ηταν μεγαλυτερο,Open World και ειχε και Multiplayer τι Downgrade θα ειχε φαει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...