ADHD Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ενταξει οι τεχνικες που χρησιμοποιουν διαφορετικα ισως να ειναι λογο linear, περιορισμενου gameplay και 800p με μπαρες, θα ξαναπω το ιδιο, οταν εχεις ενα πολυπλοκο συστημα το οποιο καταναλώνει αρκετους πορους ειναι αρκετα δυσκολοτερη η δουλεια σου στον τεχνικο τομεα. Απο την αλλη οταν κανεις κατι απλο με εμφαση απο την αρχη σε αυτο τοτε ειναι ευκολοτερο. Αν το unity με το μεγεθος του ειναι top 3 τοτε το θεωρω μεγαλύτερο επιτευγμα απο το the order. Οταν βγηκε το πρωτο crysis και ολοι ειχαν παθει πλακα με τα γραφικα και open world ηταν και gameplay καλο ειχε. Αυτο ναι μπηκε #1 τοτε και για καιρο μετα γιατι ηταν ολοκληρωμενο, τωρα το the order που μοιαζει με tech demo με σαφη προσανατολισμο στον τεχνικο τομεα δεν ξερω ποσο ειναι δικαιο να το συγκρινουμε με οτι υπαρχει εκει εξω. Δεν υποτιμω τη δουλεια που εκαναν ισα ισα απλα εριξαν το βαρος εκει για αυτο θεωρω καπως αδικη τη συγκριση ιδιαιτερα με open world παιχνιδια. Edit: Για crysis 2 και 3 ναι εχουμε πει πολλες φορες οτι απο τη στιγμη που εγινε linear "κονσολοποιηθηκε" και τα γραφικα του αν και κορυφαια δεν εχουν σχεση με το επιτευγμα που ηταν το 1, το οποιο ακομα και σημερα ειναι εντυπωσιακο btw.
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Και το Unity κάνει κόλπα για τα γραφικά που έχει. No day/night cycle, μονο κάποια preset με baked lighting, το pop in που έχει range 90 μετρα που μετά από τα 90 μετρα όλα τα asset είναι low quality. Pre baked φωτισμος αναποφευκτα θα υπαρξει σε ενα παιχνιδι με τοση γεωμετρια και τοσo λεπτομερεια σε επιπεδο υφων και οντας open world. Συμφωνω οτι σε αρκετες περιπτωσεις το μονο light source ειναι ο ηλιος ή μια πηγη συγκεκριμενη φωτος στο Unity παντως ακομη και οταν υποτιθεται οτι ειναι real time..
Spartan117 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Pre baked φωτισμος αναποφευκτα θα υπαρξει σε ενα παιχνιδι με τοση γεωμετρια και τοσo λεπτομερεια σε επιπεδο υφων και οντας open world. Συμφωνω οτι σε αρκετες περιπτωσεις το μονο light source ειναι ο ηλιος ή μια πηγη συγκεκριμενη φωτος στο Unity παντως ακομη και οταν ειναι real time.. Το τι πέτυχε το Unity είναι απίστευτο σίγουρα, ειδικά στα facial animation. Αλλα να ξέρεις όταν παίξεις και το The Order (τερμάτισε το πρώτα γιατί κάποια chapter προς το τέλος είναι οφθαλμόλουτρο) και έλα να κάνουμε την ίδια συζήτηση Δες τι είπε και ο Σάκης (απο Unboxholics) στο ίδιο θέμα που έχει τα πάντα από κονσόλες/παιχνίδια/PC: http://youtu.be/kvjtjU3QiLs?t=28m15s
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Θα το δω και θα σου πω, αλλωστε δεν ειμαι προκατειλλημενος και αυτο νομιζω το ξερεις.. Αντε γιατι μετα το First Light και το TLOU δεν εχω ακουμπησει τιποτα στο PS4..
BigBOSS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Το τι πέτυχε το Unity είναι απίστευτο σίγουρα, ειδικά στα facial animation. Αλλα να ξέρεις όταν παίξεις και το The Order (τερμάτισε το πρώτα γιατί κάποια chapter προς το τέλος είναι οφθαλμόλουτρο) και έλα να κάνουμε την ίδια συζήτηση συνολικά πάντα τα open world games ειδικά όταν έχουνε καλά γραφικά τα βρίσκω πιο εντυπωσιακά. επισης το order μαλλον, αν και έχουνε εντελώς διαφορετική θεματολογια, ειναι καλύτερο να συγκριθει με το Ryse παρά με το unity, GTAV ή Witcher 3. Aν και εγώ προσωπικά, εάν πραγματοποιήσουνε όσα λένε, θεωρώ πως το εντυπωσιακότερο παιχνίδι όλων των εποχών θα ειναι το Star Citizen.
Spartan117 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ σε όλα και για το γεγονός ότι είναι πιο εντυπωσιακά τα καλά γραφικά σε open world και για το Star Citizen (όταν βγει βεβαια). Αλλα βρίσκω εξίσου εντυπωσιακό το The Order όταν έρχεται από μια σχετικά μικρή ομάδα με background από Psp παιχνίδια και ένα port για το Ps3. Λίγες ακόμα φωτογραφίες από το δεύτερο μου playthrough που το πάω λαου λαου και προσέχω λεπτομέρειες, οι σκιές είναι too good. Οποιος έφτασε στο Chapter 4 ξέρει Η Naughty Dog πρέπει να το έπαιζε κάπως έτσι το παιχνίδι Ξέροντας ότι έχουν ένα θέμα με τα γραφικά και αυτοί Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2015 από Spartan117 3
vag.patrick Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 τελος και απο μενα, αναμεικτα συναισθηματα, αρκετες λαθος επιλογες απο το στουντιο , πραγματα που διορθωνονται ομως, αρα δε πειραζει... Λαθη ακομα και στον χειρισμο βρηκα που για μενα ειναι ασυγχωρητο για συγκεκριμενους λογους.Παρολα αυτα αξιζει να το παιξουν ολοι οι κατοχοι ps4...αυτα , καλο βραδυ!!!
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πρωτες εντυπωσεις απο τον προλογο αρκετα καλες. Εντυπωση μου εκανε ο πολυ καλος φωτισμος και το cast των σκιων (πολυ καλυτερος απο οτι τον περιμενα και φαινοταν) και η γενικοτερη ατμοσφαιρα αρκετα καλη. Βεβαια αυτο που φοβομουν απο 1-2 βιντεακια που ειχα δει επιβεβαιωνεται.. Απιστευτα μεγαλες ποσοτητες θορυβου και desaturation οχι τοσο chromatic abberation οσο περιμενα. Αρκετα καλες υφες στην πλειοψηφια τους, απλα προσπαθω να συνηθισω λιγο την αναλυση.. Damn those black bars.. Μου αρεσει πολυ η αισθηση οσο δεν ειναι QTE και ξεκινησα στο hard χωρις aim assistance για να ειναι πιο challenging. Ολα τα αλλα εχουν γραφτει πολλακις δεν χρειαζεται να επαναλαμβανομαστε. Παντως ειναι θετικες οι πρωτες εντυπωσεις εννοειται.
D.Luffy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Στα επόμενα chapters εμένα μου δόθηκε η εντύπωση ότι η ένταση του noise filter μειώθηκε αισθητά. Δεν ξέρω αν συνήθισα ή όντως είναι έτσι
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μακαρι γιατι εχω την εντυπωση οτι χωρις αυτο, το παιχνιδι θα φαινοταν 2 φορες πιο ωραιο. Ειδικα με τοσο καλο φωτισμο και αν προσθεταν λιγο blur και DoF σε σωστες ποσοτητες δεν εχει αναγκη απο τετοιες "vintage αρτιστικες" παρεμβασεις.. Επειδη δεν μου αρεσει να βλεπω και τονους απο βιντεακια για να εχω οσο το δυνατον πιο pure την αισθηση οταν το παιξω, ελπιζω οντως αυτο να ισχυει αργοτερα.
Titanomaxos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Pre baked φωτισμος αναποφευκτα θα υπαρξει σε ενα παιχνιδι με τοση γεωμετρια και τοσo λεπτομερεια σε επιπεδο υφων και οντας open world. Συμφωνω οτι σε αρκετες περιπτωσεις το μονο light source ειναι ο ηλιος ή μια πηγη συγκεκριμενη φωτος στο Unity παντως ακομη και οταν υποτιθεται οτι ειναι real time.. σπασατε ολα τα κοντερ.... Μπήκατε και σε απευθείας σύγκριση με το Unity τωρα! Δεν μπορω αλλο, τα νεφρα μου χοχοχοχοχοχο 2
D.Luffy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Άστον, νομίζει ότι open world σημαίνει ένας κόσμος με μία ανοιχτή πόρτα για να μπεις.
Alex21121988 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Για οποιον το θελει για αγορα, στο HK ps store θα σας στοιχισει γυρω στα 40 ευρω και 36 ευρω απο 5 Μαρτιου για ps plus members αν εχετε παρει το plus σας απο το κινεζικο store επισης. Δυστυχως με οτι γινεται με ευρω και δολαριο, δεν κερδιζουμε και πολλα πλεον απο το συναλλαγμα... Aλλο λιγο και μας ισοφαριζει το δολαριο.. http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=USD&To=EUR
Titanomaxos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πραγματικά πάντως, πολύ θα ήθελα να μάθω τι καπνίζετε εσείς οι Sonakides. Πρεπει να ειναι κατι μοναδικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα